Transfer sonrası 6. kaset test negatif

Kızlar günaydın, bugün transferimden sonra 4. Günüm ve dayanamayıp erken testlerden yapanım sizce var mı bu 2. Denemem 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transfer oldum.
Merhaba hayırlısı olsun beklemesi çok zor evet ama 4. Gün çok çok erken tutunma süreci dahi 6 ile 10 gün arasında değişiklik gösteriyor en erken 9. Günü bekleyin bence acele edip motivasyonunuzu düşürmeyin güzel düşünün güzel olsun Allah’ın izniyle

Merhaba çok teşekkür ederim evet çok erken kan testinde bile 6.25 çıktı şimdi iki günde bir kan vermem zorunda kalıcam inşallah artar değerler dualarınızı bekliyorum

Merhaba çok teşekkür ederim evet çok erken kan testinde bile 6.25 çıktı şimdi iki günde bir kan vermem zorunda kalıcam inşallah artar değerler dualarınızı bekliyorum
Allahım güzel sonuçlar nasip etsin hepimize inşallah hiç birimizin kucağı boş kalmasın ben pozitif sonuç aldım kese için gün sayıyorum hcg telaşı bitince de kese gözükecek mi boş değildir inşallah düşüncesi daha da zormuş Hepimize sonu güzel olan heyecanlar yaşatsın allahım hep dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…