- 3 Mart 2025
- 33
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi Merveorl13
İnşallah hadi bakalımPozitifff diye okumıştum canm pazartesi tekrae kan vericekk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hadi bakalımPozitifff diye okumıştum canm pazartesi tekrae kan vericekk![]()
Benim bu ikinci transferim birinci de bi oğlum oldu 2 yaşında şuan şimdi ikinciyi koydurdum transfer günü hariç 6. Gün maalesef oğlum da da içtim bunda da içiyorum çok azaltılıyorum ve yoğurt ve süt ürünlerini aşırı fazla tüketmeye çalışıyorum sende dene canımKızlar aranızda sigara kullanan var mı bu süreçte gerçekten çok stres oldum ben içiyorum günde beş tane falan kan testi henüz vermedim ama idrarda pozitif gözüktüğü halde çat diye bırakamadım sigarayı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Sigaradan vazgeçtinn dimiiiiiiİnşallah hadi bakalım![]()
Hamileykennde içmeye devam ettin mi bende çok az içiyorum içmeye çalışıyorum çok zor bi durum anlıyorum seniBenim bu ikinci transferim birinci de bi oğlum oldu 2 yaşında şuan şimdi ikinciyi koydurdum transfer günü hariç 6. Gün maalesef oğlum da da içtim bunda da içiyorum çok azaltılıyorum ve yoğurt ve süt ürünlerini aşırı fazla tüketmeye çalışıyorum sende dene canım
Malesef içtim çok dua ettim midem bulansın tiksiniyim diye ama yok bende en hafif sigarayı buldum ve minimum düzeye indirdim ama tabiiki de bırakmak en güzeli ikinciye inşallah diyimHamileykennde içmeye devam ettin mi bende çok az içiyorum içmeye çalışıyorum çok zor bi durum anlıyorum seni
İnsan içiyor ama içi içini yiyor çok zor bi ikilem bende beş tane felan içmeye çalışıyorum of çok zorMalesef içtim çok dua ettim midem bulansın tiksiniyim diye ama yok bende en hafif sigarayı buldum ve minimum düzeye indirdim ama tabiiki de bırakmak en güzeli ikinciye inşallah diyim
3 tane en fazla dört tane her içişim vicdanımı yiyo ama içmeyince de ben kendimi yiyorum saldım ya biraz kafaya taktıkça elim ona gidiyor çünküİnsan içiyor ama içi içini yiyor çok zor bi ikilem bende beş tane felan içmeye çalışıyorum of çok zor![]()
Aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum sen ne kadarlık hamilesin şu an3 tane en fazla dört tane her içişim vicdanımı yiyo ama içmeyince de ben kendimi yiyorum saldım ya biraz kafaya taktıkça elim ona gidiyor çünkü![]()
Keşke dediğin gibi olsaKızlarr lütfen sigara içmeyinn içmedikçe içmeyeceksiniz içtikçe bişey olmaz diyp içeceksinizz![]()
Selam konu başlığını yeni gördüm. Sonuç ne oldu sizin ? Benimde geçen ay tüp bebek dediler bayram sonrası dedim artık. Bu ay kendime şans vermiştim. 18 Şubat regl olmuştum bugün 20. Günüm ovu testi yapmadan beyaz akıntıyı takip ederek değerlendirdim. Bekliyorum bakalım. Son üç adet düzensiz oldu ve erken oldu hatta geçen ay 20. Günde adet olmuştum. İki gün önce bel ağrısı çektim ama olmadım daha inşallah olmamAynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum sen ne kadarlık hamilesin şu an![]()
Gönlümüzden ne geçiyorsa Allah onu nasip etsin hepimizeSelam konu başlığını yeni gördüm. Sonuç ne oldu sizin ? Benimde geçen ay tüp bebek dediler bayram sonrası dedim artık. Bu ay kendime şans vermiştim. 18 Şubat regl olmuştum bugün 20. Günüm ovu testi yapmadan beyaz akıntıyı takip ederek değerlendirdim. Bekliyorum bakalım. Son üç adet düzensiz oldu ve erken oldu hatta geçen ay 20. Günde adet olmuştum. İki gün önce bel ağrısı çektim ama olmadım daha inşallah olmam![]()
Canm ne emekler veriyoruz kendinizi olabildiğince içmemeye odaklayın ben günde iki pakete yakın içiyordum ortam olursa dahada fazlaydı ama tedaviye başlayınca azalttım transfer sonrası ağzıma sürmedimKeşke dediğin gibi olsaoğluma gebeyken içtim diye buna başlamadan önce sigara için doktora bile gittim sakızlar bantlar hepsini denedim evet azalttım ama bitiremedim çabaladım yani ama işte sadece azaltabildim
Bu arada ben pozitif aldımCanm ne emekler veriyoruz kendinizi olabildiğince içmemeye odaklayın ben günde iki pakete yakın içiyordum ortam olursa dahada fazlaydı ama tedaviye başlayınca azalttım transfer sonrası ağzıma sürmedim
Maşallahhh hayırlıı olsun canımmmBu arada ben pozitif aldım![]()
İnşallah diyelimMaşallahhh hayırlıı olsun canımmmsigarayı artık ağzımıza sürmüyorjuzz
Çok sevindimBu arada ben pozitif aldım![]()