• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi

İnşallah canm bazen böylee pozitif düşünüyorum bazen böyle bi olumsuzluk kaplıyor beni canm ama silik çizgi 15 20 dk sonra çıktı bi kaç saat sonra daha belirgindi ama hiç güvenilir gelmedi yanii canm beni tatmin etmedi :))) bilmiyorum ne olur inşallah güzel olur hakkımızda hayırlısı herkes dondurulmuş transfer olmuş oda dikkatini çekti ben taze oldum buda biraz benimdüşürdü sanırım canmm. 29 yaşımdayım çift yapıldı
Ben kaset test de yapmıştım onda da silik çıktı bi de kaset test yap olmadı umutsuzluğa kapılma inan ben cocuk isteyen biri değildim eşim için gittim bu tedaviye nasibimde varsa hayırlısıysa nasip et allahım dedim hep gerçi daha oldu mu onu da bilmiyorum ama gerçi yaptırdıktan sonra bende bi beklentiye girdim tutmazsa üzülmem sadece yeniden tedaviyle uğraşacak olmak canımı sıkar olumlama yap o seninle inşallah❤️

Ben kaset test de yapmıştım onda da silik çıktı bi de kaset test yap olmadı umutsuzluğa kapılma inan ben cocuk isteyen biri değildim eşim için gittim bu tedaviye nasibimde varsa hayırlısıysa nasip et allahım dedim hep gerçi daha oldu mu onu da bilmiyorum ama gerçi yaptırdıktan sonra bende bi beklentiye girdim tutmazsa üzülmem sadece yeniden tedaviyle uğraşacak olmak canımı sıkar olumlama yap o seninle inşallah❤️
Canım kaset test yaptım 2 dakika içinde bu çizgiler belirdi bilmiorum oldu mu ama 😂

Eklentiler

• IMG_1587.webp
    IMG_1587.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 34
sol kasığında iki günde bir ağrı değilde böyle batma gibi daha önce böbrek taşı düşürmüştüm ona benzer bi ağrı hafif hafif vurup geçti canm başka bişey olmadı dün ve bugün yaptım çok çok silik çıktı ama test güvenemiyorum çnki genelde yalancı pozitif çıkarıyor yazmışlar belirtide olmayınca canm inşallah olumlu olurr cuma cumartesi direk kan veriyim dşyorum yaa yarın sen verince yazar mısın burayadacaçç
İnşallah canm bazen böylee pozitif düşünüyorum bazen böyle bi olumsuzluk kaplıyor beni canm ama silik çizgi 15 20 dk sonra çıktı bi kaç saat sonra daha belirgindi ama hiç güvenilir gelmedi yanii canm beni tatmin etmedi :))) bilmiyorum ne olur inşallah güzel olur hakkımızda hayırlısı herkes dondurulmuş transfer olmuş oda dikkatini çekti ben taze oldum buda biraz benimdüşürdü sanırım canmm. 29 yaşımdayım çift yapıldı
canım beta 189 çıktı benim bugün hamileymişim

Merhabalar bugün transfer gününü sayarsak 6. Saymazsak 5. Günüm.Dayanamadım idrar testi yaptım bir çizgi silik çıktı sadece ben mi görüyorum anlayamadım resmi ekleyeceğim beşinci gün dondurulmuş embriyo transferim ilk denemem.
Hayırlı olsun var diye ümit ediyorum çünkü bende bu sabah yaptım ve aynı denebilecek şekilde çıktı benimde 😻 yarın kan vermeye gidiyorum dua edin lğtfen

Hayırlı olsun var diye ümit ediyorum çünkü bende bu sabah yaptım ve aynı denebilecek şekilde çıktı benimde 😻 yarın kan vermeye gidiyorum dua edin lğtfen
Dualarım senşnle canm inşallah pozitif yazarsın yarınn hangi marka testle yaptın kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test yapmış oldun atar mısın burayada bakalım

Dualarım senşnle canm inşallah pozitif yazarsın yarınn hangi marka testle yaptın kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test yapmış oldun atar mısın burayada bakalım
Teşekkürler canım Allah razı olsun 6. Gün embriyosu 4bc kalite transferle birlikte 6. Günde ilk idrar ile artımed testi yaptım

Eklentiler

• IMG_20250306_092243.webp
    IMG_20250306_092243.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250306_153148.webp
    IMG_20250306_153148.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250306_153132.webp
    IMG_20250306_153132.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 23
Teşekkürler canım Allah razı olsun 6. Gün embriyosu 4bc kalite transferle birlikte 6. Günde ilk idrar ile artımed testi yaptım

7. Gün mü kan vermiş olucaksın canm resimde çok çok hafif çizgi gördüm ben ama bu testlerin hiç birine inanamıyprum ben
Evet canım yarın akşam için iğnelerin son buluyor o yüzden bi tahlil yaptırayım ona göre ilaçları da alırım dedim bakalım🤷

Merh

Merhaba biz bugün kan verdim ve sonuç POZİTİİİİFFF 🥳 Rabbim isteyen tüm hanımlara nasip etsin inşaallah 🫶 63.42 ile öğrendim bugün transfer günü hariç 7. Gün
Yaaa canım hayırlı olsun sağlıklıı ilerlesinn inşallahhhh çok sevindim senin asınaaa evse test yapmışmıydınn kaçınxı gün yaptın nası çıkmıştıı 🤲🏻🤲🏻🥰

Back