Asla pozitif çıkmasını bekleme çok erken yapmışsın :) Azıcık sabret kan testi yaptır. Moralini bozma boşuna. İdrar en geç çıkartan şey sonucu.Kızlar transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum 5 Mart Çarşamba günü transfer oldum sayarsak henüz 5 gün oldu saymazsak 6 gün oldu transfer olalı erken gebelik testi normal kaset test negatif 5. Gün embriyosu dondurulmuş böyle olup pozitif çıkan var mı morelim sıfır
ya o kadar morelim bozuldu ki varya kendi kendimizi stres yapıyoruz işte nefis durmuyor illa yapıcazAsla pozitif çıkmasını bekleme çok erken yapmışsın :) Azıcık sabret kan testi yaptır. Moralini bozma boşuna. İdrar en geç çıkartan şey sonucu.
Kaset test ne zaman kendini belli eder acabaErken gebelik testi bile değil kaset test yapmışsınız modunuzu düşürmeyin daha çok erken
En az kaç gün önce çıkar adetten 1 gün önce negatifti hala adet olunmadı göğüs ağrım fazla 5 gündür var ama normalde adetlerim düzenli klomen kullanmıştım bu ayErken gebelik testi bile değil kaset test yapmışsınız modunuzu düşürmeyin daha çok erken
12-13 gun falan ancadır yaKaset test ne zaman kendini belli eder acaba
Pardon siz farklı kişiymişsiniz bilmiyorum sizinkiniEn az kaç gün önce çıkar adetten 1 gün önce negatifti hala adet olunmadı göğüs ağrım fazla 5 gündür var ama normalde adetlerim düzenli klomen kullanmıştım bu ay
İşte bu süreçte moral bozmakta çok zararlı yapma kendine bunu boşver :)Kızlarrrr o
ya o kadar morelim bozuldu ki varya kendi kendimizi stres yapıyoruz işte nefis durmuyor illa yapıcaz
Erken 8 cı gunde bazen çıkıyor 9 net çıkar amaKızlar transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum 5 Mart Çarşamba günü transfer oldum sayarsak henüz 5 gün oldu saymazsak 6 gün oldu transfer olalı erken gebelik testi normal kaset test negatif 5. Gün embriyosu dondurulmuş böyle olup pozitif çıkan var mı morelim sıfır
Bende Perşembe günü transfer oldum 5.gün embriyosu transfer gününü sayarsak bugün 6.gün ama hiçbir belirtim yok sadece göğüslerim ağrıyo oda zaten adet olmadan önce hep ağırır adet olunca geçer hemen..sizin belirti var mıKızlar transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum 5 Mart Çarşamba günü transfer oldum sayarsak henüz 5 gün oldu saymazsak 6 gün oldu transfer olalı erken gebelik testi normal kaset test negatif 5. Gün embriyosu dondurulmuş böyle olup pozitif çıkan var mı morelim sıfır
Benimde hiç bir belirtim yok ne yerleşme kanaması ne bir şey ama benim birinci deneme kimyasaldı ondada hiç bir belirtim yoktuBende Perşembe günü transfer oldum 5.gün embriyosu transfer gününü sayarsak bugün 6.gün ama hiçbir belirtim yok sadece göğüslerim ağrıyo oda zaten adet olmadan önce hep ağırır adet olunca geçer hemen..sizin belirti var mı
Yarın kan testi versem çıkar mı acaba eşim göreve gidecek beni götüren olmaz dahaBenimde hiç bir belirtim yok ne yerleşme kanaması ne bir şey ama benim birinci deneme kimyasaldı ondada hiç bir belirtim yoktu
Yarın kan testi versem çıkar mı acaba eşim göreve gidecek beni götüren olmaz dah
varsa sonucunuz düşük çıkar ama yinede çıkar yani mutlakaYarın kan testi versem çıkar mı acaba eşim göreve gidecek beni götüren olmaz daha
Dua edin ne olur çok korkuyorum sizin kan testiniz ne zamanvarsa sonucunuz düşük çıkar ama yinede çıkar yani mutlaka
Bende yarın vericem dua edicem size sizde bana edin bende çok korkuyorum sizin ilk denemeniz miDua edin ne olur çok korkuyorum sizin kan testiniz ne zaman
Evet ilk denemem şehir dışında yaptırdım çok çile çektim maddi manevi sıfırlanmış durumdaym o yüzden çok korkuyorum rabbim sana bana bu yolda bir müjde bekleyen herkese mulüjdeler göndersinBende yarın vericem dua edicem size sizde bana edin bende çok korkuyorum sizin ilk denemeniz mi
Aminnnn rabbim inşallah nasip etsin canım benimmm çok zor çokkk allahım yardım etsin rabbim bizeEvet ilk denemem şehir dışında yaptırdım çok çile çektim maddi manevi sıfırlanmış durumdaym o yüzden çok korkuyorum rabbim sana bana bu yolda bir müjde bekleyen herkese mulüjdeler göndersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?