- 11 Aralık 2023
- 36
- 18
- 8
- 28
Evet çok şükürVar o zaman değilmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükürVar o zaman değilmi
Çok şükür çok mutlu oldum Rabbim evlatlarınızı kucağımıza almayı nasip etsinEvet çok şükür![]()
Evet çok şükür![]()
Çok şükür çok mutlu oldum Rabbim evlatlarınızı kucağımıza almayı nasip etsin
Çok mutlu oldum gerçekten daha önce çünkü sormuştum gününüz daha gelmemişti hayırlısı olsun inşallah kaç embriyo verildi kaçıncı gündeydiniz betanız kaç çıktıBenim de sonucum pozitif çıktı. Bazı aksiliklere rağmen çok şükür güzel bir haber oldu. Bayram sonrası için ultrason verdiler
Çok mutlu oldum gerçekten daha önce çünkü sormuştum gününüz daha gelmemişti hayırlısı olsun inşallah kaç embriyo verildi kaçıncı gündeydiniz betanız kaç çıktı
Selam kızlar pozitifi görenler göğüs ağrınız nasıldı başladımı
Maşallah gayet iyi benimde çift emriyo 11 gün 583 çıktı azmı acaba ne kadar artıyor çünkü öyle okumuştum hergün fazlaca artıyormuş değerler bgn benimde 13 günüm ikiz istiyorumTek embriyoydu.13. Gunu 800 civari çıktı
5. Günden başladı hala devam ediyor dolgunluk ve ağrı var bugün 13. Gün bu aradaSelam kızlar pozitifi görenler göğüs ağrınız nasıldı başladımı
Evet arada acayip sızlıyorSelam kızlar pozitifi görenler göğüs ağrınız nasıldı başladımı
Kimyasal gebeliği ne zaman öğrendiniz benimde salı günü kese görme günüm ama çok korkuyorum muayenede kese mi görünmedi lütfen yazar mısınızMerhaba pozitif sonuç aldım ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı inşallah güzel haberler alırsınız
Merhaba değerim düşük olduğu içim şüphelenmiştik düşmeye devam edince emin olduk değeriniz güzel arttıysa bence endişelenmenize gerek yokKimyasal gebeliği ne zaman öğrendiniz benimde salı günü kese görme günüm ama çok korkuyorum muayenede kese mi görünmedi lütfen yazar mısınız
İlk değerim 155 üç gün sonra değerim 422 iyi mi sizce dış gebelikte değerler düşük mü çıkıyoMerhaba değerim düşük olduğu içim şüphelenmiştik düşmeye devam edince emin olduk değeriniz güzel arttıysa bence endişelenmenize gerek yok
Bence değeriniz iyi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızİlk değerim 155 üç gün sonra değerim 422 iyi mi sizce dış gebelikte değerler düşük mü çıkıyo
İnşallah teşekkür ederimBence değeriniz iyi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız