Transfer oldum

Ve su an boyle pembemsi lekelenmem geliyor ama asiri az bu gun 8. Aksam yarin 9. Gunum adet degildir herhalde yerlesmedir inslalah

Verdim 0.1 geldi değişen bir şey yok.Yapacak bir şey de yok.Dr konuşacağım ilaçları bırakayım mı diye
Hayırlisi olsun canim uzulme inslalah allah büyük ben korkuyorum kan vermeye inan ama yarin cesaretimi toplarsma vericem 10. Gun yarin benden 12. Gun istediler ve dun gecede lekelenmem oldu

Hayırlisi olsun canim uzulme inslalah allah büyük ben korkuyorum kan vermeye inan ama yarin cesaretimi toplarsma vericem 10. Gun yarin benden 12. Gun istediler ve dun gecede lekelenmem oldu
Ozaman senin tutmus bana güven. 10.gündede çıkar merak etme.idrar testide yapabilirsin

Ozaman senin tutmus bana güven. 10.gündede çıkar merak etme.idrar testide yapabilirsin
Gittiyse diye korkuyorum sadece peceteye geldi kahvemsi gibi birdaha hic gelmedi bugunde agrilarim var dinlen dediler merkezden ama bilmiyorum onlarda umitlenirim diye kesin birsey soylemiyolar bana dua ediyorum su an
Senin icinde edicem allah isteyen herkese nasip etsin rabbim büyük

O tutunma kanamasidir.Forumda çok okudum bu durumu üzme kendini haber ver.

Eurofertil de oldum
Memnun musunuz? Benim negatif oldu denemem eğer ki suanki tedavi gördüğüm klinikle 2. Deneme icin fiyat ve tedavi şekli konusunda anlasmaya varamazsak, yeni klinik arayışına gireceğim bilgi almak istedim siz tecrübe etmişsiniz diyerekten...

Ben memnunum rabi daha tedavim olumlumu bilmiyorum ama ilgi alaka güzel istedigim an hemsirelere ulasabiliyprum kafama takilan herseyi soruyorum gerçek bey dende cok memnunum bize her seyi anlatti ön gorusmede 45 dk konusmusuz nasil gecti anlamamistim bile benm negatif olursa da dondurulmuslar var 3 tane 2. Tedavime baslanicak tekrar

Siz hangi klinikte tedavi gordunuz

Siz hangi klinikte tedavi gordunuz
Ben soranus ta tedavi oluyorum. Benim maalesef dondurulmuş yok sil bastan tedavi olucam. O yüzden bakalım fiyatı filan ne diyecekler hiç bilmiyorum. Adetin 3. Günü çağırdıll Dr muayene de edecek heralde, gidip gorusecegim. Sizin tedavinin fiyatını öğrenebilir miyim acaba? Kusura bakmayın çok soru sordum hakkınızı helal edin

Olurmu oyle sey biz 2li paketi sectik yani 1. Negatif olursa 2. Yide o ucrete dahil transfer edicekler bu paket igneler haric 13.500 tl igneler ilaclar testler dahil su an biz 21.000 para harcadik net ama merkeze 13.500 verdik

Tekli pakette 8 bin küsür onu net hatirlamiyorum

Olurmu oyle sey biz 2li paketi sectik yani 1. Negatif olursa 2. Yide o ucrete dahil transfer edicekler bu paket igneler haric 13.500 tl igneler ilaclar testler dahil su an biz 21.000 para harcadik net ama merkeze 13.500 verdik

Çok teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz, Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…