Normal testti. 9.haftada kalbi durdu ilk denememde. Bakalim simdi ne var kismetimizde5. Gun emriyosuyla hamile kaldiginiz gebeliginiz ilerledimi bu seferki transfer 2. Bebis icinmi
Yaaa inslalah bu sefer saglikli ilerlerNormal testti. 9.haftada kalbi durdu ilk denememde. Bakalim simdi ne var kismetimizde
Canım naptin kan verdinmiYarın kan verme günümüz.
Verdim 0.1 geldi değişen bir şey yok.Yapacak bir şey de yok.Dr konuşacağım ilaçları bırakayım mı diyeCanım naptin kan verdinmi
Hayırlisi olsun canim uzulme inslalah allah büyük ben korkuyorum kan vermeye inan ama yarin cesaretimi toplarsma vericem 10. Gun yarin benden 12. Gun istediler ve dun gecede lekelenmem olduVerdim 0.1 geldi değişen bir şey yok.Yapacak bir şey de yok.Dr konuşacağım ilaçları bırakayım mı diye
Ozaman senin tutmus bana güven. 10.gündede çıkar merak etme.idrar testide yapabilirsinHayırlisi olsun canim uzulme inslalah allah büyük ben korkuyorum kan vermeye inan ama yarin cesaretimi toplarsma vericem 10. Gun yarin benden 12. Gun istediler ve dun gecede lekelenmem oldu
Gittiyse diye korkuyorum sadece peceteye geldi kahvemsi gibi birdaha hic gelmedi bugunde agrilarim var dinlen dediler merkezden ama bilmiyorum onlarda umitlenirim diye kesin birsey soylemiyolar bana dua ediyorum su anOzaman senin tutmus bana güven. 10.gündede çıkar merak etme.idrar testide yapabilirsin
O tutunma kanamasidir.Forumda çok okudum bu durumu üzme kendini haber ver.Gittiyse diye korkuyorum sadece peceteye geldi kahvemsi gibi birdaha hic gelmedi bugunde agrilarim var dinlen dediler merkezden ama bilmiyorum onlarda umitlenirim diye kesin birsey soylemiyolar bana dua ediyorum su an
Senin icinde edicem allah isteyen herkese nasip etsin rabbim büyük
Tamam canim yazicam tesekkur ederimO tutunma kanamasidir.Forumda çok okudum bu durumu üzme kendini haber ver.
Merhaba siz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz acaba bende Bursa'da tedavi oldum da...Bursada oldum ben siz
Eurofertil de oldumMerhaba siz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz acaba bende Bursa'da tedavi oldum da...
Memnun musunuz? Benim negatif oldu denemem eğer ki suanki tedavi gördüğüm klinikle 2. Deneme icin fiyat ve tedavi şekli konusunda anlasmaya varamazsak, yeni klinik arayışına gireceğim bilgi almak istedim siz tecrübe etmişsiniz diyerekten...Eurofertil de oldum
Ben memnunum rabi daha tedavim olumlumu bilmiyorum ama ilgi alaka güzel istedigim an hemsirelere ulasabiliyprum kafama takilan herseyi soruyorum gerçek bey dende cok memnunum bize her seyi anlatti ön gorusmede 45 dk konusmusuz nasil gecti anlamamistim bile benm negatif olursa da dondurulmuslar var 3 tane 2. Tedavime baslanicak tekrarMemnun musunuz? Benim negatif oldu denemem eğer ki suanki tedavi gördüğüm klinikle 2. Deneme icin fiyat ve tedavi şekli konusunda anlasmaya varamazsak, yeni klinik arayışına gireceğim bilgi almak istedim siz tecrübe etmişsiniz diyerekten...
Siz hangi klinikte tedavi gordunuzMemnun musunuz? Benim negatif oldu denemem eğer ki suanki tedavi gördüğüm klinikle 2. Deneme icin fiyat ve tedavi şekli konusunda anlasmaya varamazsak, yeni klinik arayışına gireceğim bilgi almak istedim siz tecrübe etmişsiniz diyerekten...
Ben soranus ta tedavi oluyorum. Benim maalesef dondurulmuş yok sil bastan tedavi olucam. O yüzden bakalım fiyatı filan ne diyecekler hiç bilmiyorum. Adetin 3. Günü çağırdıll Dr muayene de edecek heralde, gidip gorusecegim. Sizin tedavinin fiyatını öğrenebilir miyim acaba? Kusura bakmayın çok soru sordum hakkınızı helal edinSiz hangi klinikte tedavi gordunuz
Olurmu oyle sey biz 2li paketi sectik yani 1. Negatif olursa 2. Yide o ucrete dahil transfer edicekler bu paket igneler haric 13.500 tl igneler ilaclar testler dahil su an biz 21.000 para harcadik net ama merkeze 13.500 verdikBen soranus ta tedavi oluyorum. Benim maalesef dondurulmuş yok sil bastan tedavi olucam. O yüzden bakalım fiyatı filan ne diyecekler hiç bilmiyorum. Adetin 3. Günü çağırdıll Dr muayene de edecek heralde, gidip gorusecegim. Sizin tedavinin fiyatını öğrenebilir miyim acaba? Kusura bakmayın çok soru sordum hakkınızı helal edin
Tekli pakette 8 bin küsür onu net hatirlamiyorumBen soranus ta tedavi oluyorum. Benim maalesef dondurulmuş yok sil bastan tedavi olucam. O yüzden bakalım fiyatı filan ne diyecekler hiç bilmiyorum. Adetin 3. Günü çağırdıll Dr muayene de edecek heralde, gidip gorusecegim. Sizin tedavinin fiyatını öğrenebilir miyim acaba? Kusura bakmayın çok soru sordum hakkınızı helal edin
Olurmu oyle sey biz 2li paketi sectik yani 1. Negatif olursa 2. Yide o ucrete dahil transfer edicekler bu paket igneler haric 13.500 tl igneler ilaclar testler dahil su an biz 21.000 para harcadik net ama merkeze 13.500 verdik
Çok teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz, RabbimBen tesekkur ederim sizindeÇok teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz, Rabbim yardımcınız olsun