Transfer oldum

canım her şerde bi hayır vardır.çok zor Rabbim sabır versin maddi manevi çok yoruluyoruz ama takdiri ilahi.transferin hangi merkezde olmuştu ve öncesinde sonrasında hangi ilaçlar kullandın sana tavsiyem diğer embriyo transferini başka bir merkezde yaptırman
Canim insallah hakkimda hayirlisi olur.siz ne diyosunuz erken mi cikarmi degerlerim? Ben bahceci tup bebek de yaptim.gonalf kullandim

Kizlar selam konuyu actikdan sonra biraz moralim bozuldu :KK43: ben bugun dayanamadim idrar testinde de hep negatif görünce ister istermez tutmadi diye yelkenleri suya indirdim.ve bugun kan verdim😟biliyorum cok erken bugun 7. Gundu kan testin negatif cikti(0.11) daha da umutsuzluga kapildim.acaba gercekten tutunmadimi? Yoksa daha erkenmi bi ümit varmi?? Cumaya kadar beklicem yani 12. Gune kadar umarim cikar kizlar.hepinize dua ediyorum sizlerde bana edin.bu arada suan tedavi gorenler hangi hastanede görüyor? Belki ayni hastanedeyizdir merak ettim :KK43:
Ben izmir irenbedeyim

Birde bana 5aa blast dedi embriyologlar tam ablamadigim icin yaziyim istedim.cok iyiymis tek transfer yapildi.bahceci tup bebekde
Bahçecide doktorunuz kimdi ? Evet kalitesi çok iyimiş sizinkinin . 1 ci kalite diyorlar 5aa lara yaş kaç aceba ? Birde dondurulmuş mu tazemi transfer oldunuz?

Benim 3.gün embryosuydu 9.gün idrar test yaptım negatifti üç gün berbat geçti çok üzüldüm, ağladım 12.gün kan testim 549 geldi kendini yıpratma sakın idrar yanıltıcı ve asla yapmayın ayrıca geç tutunma diye bir şey var inşallah olacak meryem suresi oku bol bol tefriciye oku düşünme olumsuzlukları lütfen. sadece gonal mi aldın? benim transferimi acıbadem maslakta bülent tıraş yaptı transfer öncesi rahim yıkama yapıldı, gebelik aşısı yapıldı rahim kasılmaları için ve transfer öncesi serum yapıldı embriyonun rahime yapışması için.Hepsi ayrı ücret ama zaten maddi olarak artık ne derlerse yapıyorduk yeterki olsun ben yararı olduğunu düşünüyorum.transfer öncesi 3 günde bir kalçadan iğne( düşük önleyici ) den başlayarak sabah ve aksam olmak üzere crinone jel, estrofem, günde bir göbekten hibor iğne ,corasprin ve vitamin kullanıyorum ki bu ilaçlar 12.aya kadar denildi .Gerçekten merkez çok önemli arkadaşlar bir yıl öncesi ben bursa acıbadem gittim ve yumurta dahi geliştiremedi ki bana donasyon dışında hamile kalamayacağımı söyledi o an yıkılmıştım şuan Rabbime binlerce kez şükrediyorum o yollara başvurmadım inanın araştırıyordum kıbrıs için :KK43:

Son düzenleme:
geç tutunma diye bir şey var inşallah daha sonraki testte güzel sonuçlar alırsın. sadece gonal mi aldın? benim transferimi acıbadem maslakta bülent tıraş yaptı transfer öncesi rahim yıkama yapıldı, gebelik aşısı yapıldı rahim kasılmaları için ve transfer öncesi serum yapıldı embriyonun rahime yapışması için.Hepsi ayrı ücret ama zaten maddi olarak artık ne derlerse yapıyorduk yeterki olsun ben yararı olduğunu düşünüyorum.transfer öncesi 3 günde bir kalçadan iğne( düşük önleyici ) den başlayarak sabah ve aksam olmak üzere crinone jel, estrofem, günde bir göbekten hibor iğne ,corasprin ve vitamin kullanıyorum ki bu ilaçlar 12.aya kadar denildi .Gerçekten merkez çok önemli arkadaşlar bir yıl öncesi ben bursa acıbadem gittim ve yumurta dahi geliştiremedi ki bana donasyon dışında hamile kalamayacağımı söyledi o an yıkılmıştım şuan Rabbime binlerce kez şükrediyorum o yollara başvurmadım inanın araştırıyordum kıbrıs için :KK43:
Merhaba hayırlı olsun hamilesiniz galiba ♥️ Rahim yıkama ve gebelik aşısını biraz anlatır mısınız? Histereskopiden farklı bir şekilde mi yapılıyorlar? Histereskopi yapıp çizik atmışlar mıydı? Bir de era testini yapmayı önerdiler mi? Çok sordum ama şimdiden tşklr 🤗

Benim 3.gün embryosuydu 9.gün idrar test yaptım negatifti üç gün berbat geçti çok üzüldüm, ağladım 12.gün kan testim 549 geldi kendini yıpratma sakın idrar yanıltıcı ve asla yapmayın ayrıca geç tutunma diye bir şey var inşallah olacak meryem suresi oku bol bol tefriciye oku düşünme olumsuzlukları lütfen. sadece gonal mi aldın? benim transferimi acıbadem maslakta bülent tıraş yaptı transfer öncesi rahim yıkama yapıldı, gebelik aşısı yapıldı rahim kasılmaları için ve transfer öncesi serum yapıldı embriyonun rahime yapışması için.Hepsi ayrı ücret ama zaten maddi olarak artık ne derlerse yapıyorduk yeterki olsun ben yararı olduğunu düşünüyorum.transfer öncesi 3 günde bir kalçadan iğne( düşük önleyici ) den başlayarak sabah ve aksam olmak üzere crinone jel, estrofem, günde bir göbekten hibor iğne ,corasprin ve vitamin kullanıyorum ki bu ilaçlar 12.aya kadar denildi .Gerçekten merkez çok önemli arkadaşlar bir yıl öncesi ben bursa acıbadem gittim ve yumurta dahi geliştiremedi ki bana donasyon dışında hamile kalamayacağımı söyledi o an yıkılmıştım şuan Rabbime binlerce kez şükrediyorum o yollara başvurmadım inanın araştırıyordum kıbrıs için :KK43:
Allahim insallah tersine döner butun sonuclarim emeklerimiz bosa gitmez insallah.suan Transferden sonra sadece crione jel,estrofem ve kalcadan progestan kullaniyorum

Bende 28 temmuz da oldum ama 3.gün embriyosu.Ne gibi belirtileriniz var şu anda :)
Bende 27 temmuzda transfer oldum bugün 7. Günüm bazen birseyler var gibi hissediyorum bazende hic bisey yokmus gibi hissediyorum. Simdiye kadar gögüslerim agriyodu, bugün mesela hic agrimiyor. Karnim hafif sis oldugunda seviniyorum belki tutmustur diye.. insallah tutmustur hepimizinki 👶
Senin ne belirtin var canim ?

Kizlar selam konuyu actikdan sonra biraz moralim bozuldu :KK43: ben bugun dayanamadim idrar testinde de hep negatif görünce ister istermez tutmadi diye yelkenleri suya indirdim.ve bugun kan verdim😟biliyorum cok erken bugun 7. Gundu kan testin negatif cikti(0.11) daha da umutsuzluga kapildim.acaba gercekten tutunmadimi? Yoksa daha erkenmi bi ümit varmi?? Cumaya kadar beklicem yani 12. Gune kadar umarim cikar kizlar.hepinize dua ediyorum sizlerde bana edin.bu arada suan tedavi gorenler hangi hastanede görüyor? Belki ayni hastanedeyizdir merak ettim :KK43:
Canim benim moralini sakin bozma.. sabirszligini anliyabilioyrum. Gercekten beklemek cooook zor. Kan testi icinde cokkk erken. Bazilari 12 günde bile 50 falan cikiyo bunu geriden saysan 2 günde bi katlaniyo. Yani cikmasi cok zor.. eninde sonunda olmasada moralini bozma. Saglamsa zaten tutunacaktir. Korkmadan hareket et ve korkmadan zaman gecir, cünkü saglikli bir embrio öylede böylede sana simsiki tutunacaktir merak etme.. kan testini kafaya takma cikmasi icin cokk erken.

benim bu erken test yapmalarda cok tecbrüberim var.. 3. Denemde büyük yemin ettim bidaha gününden önce yapmicam diye. Tuttuda. Ama ebriyo gelismedi boş kese. Hic moralimi bozmadim
4. Denemem ve yine test yapmicama söz verdim kendime. Hatta cuma günü ucakla türkiyeye geliyorum ins 😊

Testide türkiyede yapicam nasip olursa insallah🥰

Merhaba hayırlı olsun hamilesiniz galiba ♥ Rahim yıkama ve gebelik aşısını biraz anlatır mısınız? Histereskopiden farklı bir şekilde mi yapılıyorlar? Histereskopi yapıp çizik atmışlar mıydı? Bir de era testini yapmayı önerdiler mi? Çok sordum ama şimdiden tşklr 🤗
ALLAH razı olsun cnm şükürler olsun:KK200:. rahim yıkamada transferden bir hafta önce rahimden bir iğne yapıldı bayıltma falan yok transfer işlemi gibi aynı ,aşı ise transferden önce koldan normal aşı gibi canım.çizik atılmadı bende embriyoların yapıştırmasını sağlıyor dediler transferden önce embriyolar serumda bekletildi yarım saat sonra transfer yapıldı. era testi hiç bahsetmediler senden duyuyorum o ne için?

Ay kabızlık başa bela yaa iki haftadır sadece lavman la çıkabiliyorum çok kötü 🙄
canım günde bir avuç kabak çekirdeği, kayısı, dut kurusu,hurma bunları ye hem su içmeni kolaylaşıyor hemde hazmın kolaylaşıyor 3 lt su iç, yemeklerden ben kabak ,taze fasulye yemiştim dikkat et ekmek yeme sadece sabah bir dilim tam tahıllı ekmek ye.ben çeyrek ölçek dubhaloc şurup içebilirsin dediler kabız olurum diye korkudan kullandım hep

Canim benim moralini sakin bozma.. sabirszligini anliyabilioyrum. Gercekten beklemek cooook zor. Kan testi icinde cokkk erken. Bazilari 12 günde bile 50 falan cikiyo bunu geriden saysan 2 günde bi katlaniyo. Yani cikmasi cok zor.. eninde sonunda olmasada moralini bozma. Saglamsa zaten tutunacaktir. Korkmadan hareket et ve korkmadan zaman gecir, cünkü saglikli bir embrio öylede böylede sana simsiki tutunacaktir merak etme.. kan testini kafaya takma cikmasi icin cokk erken.

benim bu erken test yapmalarda cok tecbrüberim var.. 3. Denemde büyük yemin ettim bidaha gününden önce yapmicam diye. Tuttuda. Ama ebriyo gelismedi boş kese. Hic moralimi bozmadim
4. Denemem ve yine test yapmicama söz verdim kendime. Hatta cuma günü ucakla türkiyeye geliyorum ins 😊

Testide türkiyede yapicam nasip olursa insallah🥰
12 . 14. gün testlerin normalmiydi boş kese 2 hafta sonra kontroldemi görüldü ? benim 2 hafta sonra dr randevum ve korkuyorum şuan bende boş kese yada dış gebelik olur mu acaba diye :KK43:her aşaması çok zor rabbim sanada pozitif sonuç amayı nasip etsin

12 . 14. gün testlerin normalmiydi boş kese 2 hafta sonra kontroldemi görüldü ? benim 2 hafta sonra dr randevum ve korkuyorum şuan bende boş kese yada dış gebelik olur mu acaba diye :KK43:her aşaması çok zor rabbim sanada pozitif sonuç amayı nasip etsin
Amin canim insallah hepimize göstersin.
12. Gün idrarda test pozitif cikti (ondan önce yapmadim zaten)
5. Gün embriosuydu. Pozitifi aldiktan 1 bucuk hafta sonra kese görüldü ama embriyo görülmedi. Kan degerimi 3 gün arka arkaya aldilar, degerler ikiyi katlanmadigi icin annormallik oldugunu anlayip 7. Haftalikken ilacla düsürdüler keseyi. Boştu yani.
Ama şunuda söyleyim. Benim ilk denememde 5. Gün Embriyosuydu ve ilkinde tuttu ve cok sükür Rabbime cok saglikli yanimda uyuyor 🥰
Benim cocugum ufak oldugu icin, haliyle ilkindeki gibi cok dinlenemiyodum, kendime ilkindeki gibi iyi bakamiyorum bunlarinda etkisi vardi tabi. Bu arada 30 yasindayim. Senin yasini ögrenebilirmiyim 🙈😊 utandim sorarken 😁

canım her şerde bi hayır vardır.çok zor Rabbim sabır versin maddi manevi çok yoruluyoruz ama takdiri ilahi.transferin hangi merkezde olmuştu ve öncesinde sonrasında hangi ilaçlar kullandın sana tavsiyem diğer embriyo transferini başka bir merkezde yaptırman
Tekrar merhaba, İrenbede oldum izmirde. Yumurta gelişimi için 4 ay prowımen ile teatrio destekleri. Yumurta büyütücü fostima ve merşoral iğne ile cetrodide iğne. Transfer sonrası oksapar kan sulandırıcı iğne ile prplutex iğne her gün. Ayrıca coraspin.

Amin canim insallah hepimize göstersin.
12. Gün idrarda test pozitif cikti (ondan önce yapmadim zaten)
5. Gün embriosuydu. Pozitifi aldiktan 1 bucuk hafta sonra kese görüldü ama embriyo görülmedi. Kan degerimi 3 gün arka arkaya aldilar, degerler ikiyi katlanmadigi icin annormallik oldugunu anlayip 7. Haftalikken ilacla düsürdüler keseyi. Boştu yani.
Ama şunuda söyleyim. Benim ilk denememde 5. Gün Embriyosuydu ve ilkinde tuttu ve cok sükür Rabbime cok saglikli yanimda uyuyor 🥰
Benim cocugum ufak oldugu icin, haliyle ilkindeki gibi cok dinlenemiyodum, kendime ilkindeki gibi iyi bakamiyorum bunlarinda etkisi vardi tabi. Bu arada 30 yasindayim. Senin yasini ögrenebilirmiyim 🙈😊 utandim sorarken 😁
benim 12.gün 549 14.gün 1200 olmuştu bir daha test yenilememi istemediler inşallah kötü bir durumla karşılaşmam :KK43: 29 yaşındaym canım bende

benim 12.gün 549 14.gün 1200 olmuştu bir daha test yenilememi istemediler inşallah kötü bir durumla karşılaşmam :KK43: 29 yaşındaym canım bende
Canim süphelendikleri bisey olsa derler zaten yada yenisini isterlerdi. Sen icini ferah tut. Bende degerler cok cok daha düşüktü. Senin degerlerin iyi masallah 🧿 kacinci haftandasin? Ayy cokk mutlu ol🤗.. her kaygi onu hissetmeye baslayana kadar... sonrasi sadece mutluluk...

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.valla çok zor zamanlar her an endişeyle geçiyor her aşamada bundan sonrası iyi olcak mı acaba diyorsun. suan 4 hafta 3 günlük olmuş oluyor susam tanesi :)

canım günde bir avuç kabak çekirdeği, kayısı, dut kurusu,hurma bunları ye hem su içmeni kolaylaşıyor hemde hazmın kolaylaşıyor 3 lt su iç, yemeklerden ben kabak ,taze fasulye yemiştim dikkat et ekmek yeme sadece sabah bir dilim tam tahıllı ekmek ye.ben çeyrek ölçek dubhaloc şurup içebilirsin dediler kabız olurum diye korkudan kullandım hep
O kadar fazla kayısı filan yiyorum ki kabak çekirdeği de yiyorum çok cok af edersiniz sanki çıkış yolu kapanmış gibi karnım hareketli 😂

Yüce Rabbim sizlere de pozitif sonuçlar almayı nasip etsin kızlar . transferden sonra neler yaptığımı yazayım belki size de moral vermiş olurum çünkü çok zor zamanlar biliyorum.bende hep buradan bişiler okumakla geçirdiğim için ama her yazanı yapmamak varmış bunu görmüş oldum.12.gün e kadar sabredin kesinlikle idrar test yapmayın derim. tv , film izle, el atarisi aldım kafamı dağıtmak için tavsiye ederim:).kitap okudum, meryem suresi, tefriciye okudum.Yemek ve wc dışında ilk 5 gün kalkmamanızı tavsiye ederim 10.günden itibaren ben işe başlamıştım mecburen .yemek olarak kabız kalmamalısın 3 t su ve günlük hurma, kuru kayısı, incir, kabak çekirdeği ve dut kurusu yedim, meyvelerden ananas, erik yemenizi tavsiye ederim.ben kabız kalma korkusu ile günlük çeyrek ölcek duphalac şurup kullandım. Merak ettiğiniz bi konu olursa yazabilirsiniz.Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah :)
Öncelikle amin :)) Günlük hurma yedim demişsiniz aldığım bilgiyi paylaşmak isterim. Tabii yenilen porsiyon önemlidir illaki ama ben transferden sonra diyetisyen desteği aldım hurma yemeyi önermedi düşüğe neden olabileceği için.

X