Verdin mi canımT
Tamam canim yazicam tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdin mi canımT
Tamam canim yazicam tesekkur ederim
Evet verdim sabah ve sonuc 1.20 biraktim.igneleri ilaclari adeti bekliyorimVerdin mi canım
Dondurulmuş var miEvet verdim sabah ve sonuc 1.20 biraktim.igneleri ilaclari adeti bekliyorim
Üzülme ilk öğrendiğinde çok üzülüyor insan ama nasipDondurulmuş var mi
3 adet var ama ben istemiyorum artik gercekten cok yiprandim piskologa gidicemDondurulmuş var mi
Agliyorum 2 saattirÜzülme ilk öğrendiğinde çok üzülüyor insan ama nasip
Bende geçen eşime dedim. Ben kabullendim ama o pek kabullenmiyor . İnşallah kısa zamanda hamile kalırsınAgliyorum 2 saattir
Ama istemiyorum artik ugrasmicam allah vermiyor demekki kabullenmem gerek
Kızlar ben de gelecek ay transfer yaptıracağım ama ben normal muayenede zorlanıyorum ağrılı bir işlemmi toplama rahim filmi çektirdim ama anestezili oldu
Merhaba geçmiş olsun nasılsınız ameliyat sonucunuz ne olduBenm 1 saat sonra laparoskopi ve histeroskopi ameliyatim var su an hastanedeyim bakalim sorun ne cıkıcak
Sol tupte sorun derken sag tupum alindı o baya kotuymus solda tikaliymis yani normal yollarla olmicak baya yapisiklik varmis temizlemis doktor rahimde hafif yamukluk varmis duzeltmis yani su an belirsizlik icindeyim ne olucak bilmiyorumMerhaba geçmiş olsun nasılsınız ameliyat sonucunuz ne oldu
Aslında bende anestezili olsa isterim ama sanırım anestezisiz yapılacak ne kadar oldu transferiniz yapılalıValla cnm ben transferıde anestezılı oldum. Normal muayene dayanamıyordum. Ama rahım filmini anestesız oldum. Pişman oldum Doktorum zaten sana anestesı verıcem dedi
Aslında bende anestezili olsa isterim ama sanırım anestezisiz yapılacak ne kadar oldu transferiniz yapılalı
Hayırlısı inşallah olurBenim temmuzda oldu cnm malesef negatif sonuc. Sımdı ikinci tedavı ıcın baslıcam.
Olmama sebebi ortaya çıkmış bidaha ki denemelerde olur inşallahSol tupte sorun derken sag tupum alindı o baya kotuymus solda tikaliymis yani normal yollarla olmicak baya yapisiklik varmis temizlemis doktor rahimde hafif yamukluk varmis duzeltmis yani su an belirsizlik icindeyim ne olucak bilmiyorum
Transferde anesteziye gerek yok korkmuyorsaniz tabi cunku hic bir aci felan hissetmiyorsun hayya bebegini koyduklari zaman sana ultrosonla gosteriyolar bence uyanik olman daha iyi ama rahim filmi icin ayni seyi soyleyemem benim baya canım avimisti cunku doktor ilac gecsin diye zorlamisti o yuzden onun anestezili olmasi bence en mantiklisiAslında bende anestezili olsa isterim ama sanırım anestezisiz yapılacak ne kadar oldu transferiniz yapılalı