Transfer oldum

Merhaba kizlar bende dün dondurulmuş transfer oldum hiç bişey hissetmiyorum sanki yok gibi ne zaman biseuler hissediliyor acaba?

canım 10 gün oldu bende transfer oldum benim tedavim bahçecide oldu hiç belirtim yok neredeyse sizlerde belirti var mı nasıl belirti olması lazım

Benm 1 saat sonra laparoskopi ve histeroskopi ameliyatim var su an hastanedeyim bakalim sorun ne cıkıcak

Kızlar ben de gelecek ay transfer yaptıracağım ama ben normal muayenede zorlanıyorum ağrılı bir işlemmi toplama rahim filmi çektirdim ama anestezili oldu

Kızlar ben de gelecek ay transfer yaptıracağım ama ben normal muayenede zorlanıyorum ağrılı bir işlemmi toplama rahim filmi çektirdim ama anestezili oldu

Valla cnm ben transferıde anestezılı oldum. Normal muayene dayanamıyordum. Ama rahım filmini anestesız oldum. Pişman oldum 😔 Doktorum zaten sana anestesı verıcem dedi

Merhaba geçmiş olsun nasılsınız ameliyat sonucunuz ne oldu
Sol tupte sorun derken sag tupum alindı o baya kotuymus solda tikaliymis yani normal yollarla olmicak baya yapisiklik varmis temizlemis doktor rahimde hafif yamukluk varmis duzeltmis yani su an belirsizlik icindeyim ne olucak bilmiyorum

Valla cnm ben transferıde anestezılı oldum. Normal muayene dayanamıyordum. Ama rahım filmini anestesız oldum. Pişman oldum 😔 Doktorum zaten sana anestesı verıcem dedi
Aslında bende anestezili olsa isterim ama sanırım anestezisiz yapılacak ne kadar oldu transferiniz yapılalı

Sol tupte sorun derken sag tupum alindı o baya kotuymus solda tikaliymis yani normal yollarla olmicak baya yapisiklik varmis temizlemis doktor rahimde hafif yamukluk varmis duzeltmis yani su an belirsizlik icindeyim ne olucak bilmiyorum
Olmama sebebi ortaya çıkmış bidaha ki denemelerde olur inşallah

Aslında bende anestezili olsa isterim ama sanırım anestezisiz yapılacak ne kadar oldu transferiniz yapılalı
Transferde anesteziye gerek yok korkmuyorsaniz tabi cunku hic bir aci felan hissetmiyorsun hayya bebegini koyduklari zaman sana ultrosonla gosteriyolar bence uyanik olman daha iyi ama rahim filmi icin ayni seyi soyleyemem benim baya canım avimisti cunku doktor ilac gecsin diye zorlamisti o yuzden onun anestezili olmasi bence en mantiklisi

X