Bende aldım sonunda :) çok keyifli gerçekten, yürüme bandında sıkıntıdan 10 dakikayı dolduramazken trambolinde bir de müzik oldumu nasıl geçiyor 10 dakika anlaşılmıyor. Ama 15 dakikadan fazla yapamadım ilk günümde :))
Bende aldım sonunda :) çok keyifli gerçekten, yürüme bandında sıkıntıdan 10 dakikayı dolduramazken trambolinde bir de müzik oldumu nasıl geçiyor 10 dakika anlaşılmıyor. Ama 15 dakikadan fazla yapamadım ilk günümde :))
Bende bi bakayım şu dukana :)
1 gün bacak egzersizi yaptım 2 gün yürüyemedim :)) O yüzden savsakladım bu aralar bugün 1 saat yapmaya çalışıcam bakalm ne kadar yaptıgımı yazarım :)))
Walla ben dukana aşığım hiç böle rqahat kilo vermemiştim.
Callan var onu denesene süper fark ediyor sırt falan. KAs uzatıyor ve sürekli yapanla acayip memnun. Bir incele istersen...
Hayırlı olsuuunn hoşgeldin aramızaaa :)) İlk günden iyi yapmışsın gerçektenn ben o kadar yapamamıştım :))
İlk gün heyecanı işte; bugün tutulmuş durumdaydım biraz ama olsun :))) Sabah 10 dakika akşam 10 dakika olarak devam ediyorum.
kızlar bu trambolinler kaç kiloya kadar tartabiliyor?
şunu beğendim iyi midir sizce?
Delta Dijital Göstergeli & Egzersiz Lastikli Trampolin ( 92 CM / 36" ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
ya da şu?
Ravel Long-Life Renkli Trampolin 40" ( 102 Cm ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
Delta Dijital Göstergeli & Egzersiz Lastikli Trampolin ( 92 CM / 36" ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
ya da şu?
Ravel Long-Life Renkli Trampolin 40" ( 102 Cm ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
ya da şu?
hepsiburadadan delta 50" trambolin siparişi verdim.sözde 24 saat içinde kargodaydı. Bugun sipariş takibine baktığımda hala tedarik sürecinde diyor.Ayın 9unda vermiştim ben siparişimi.daha önce de oradan bi telefon almıstım yine böyle bekletmişlerdi.Bir daha hayatta oradan alısveriş yapmam!
bugün sayaçtaki değerleri not aldım :))) Ne kadar doğru çalışıyordur bilmiyorum ama ben 1000 kere zıplamayı 14 dakikada yaptım 150 kalori oldu :)) Ama sanki sayaç bazen çifter çifter atıyor gibi geliyor bana, ben o yüzden genelde dakikaya göre zıplıyorum.
Aaaa gerçekten mii :/ Bende ordan aldım bırak 24 saat içinde kargoyu 1 günde elime geçti :S
Ben sabah vermiştim öğlen kargodaydı ertesi gün elime geçmişti ilginççç
canım dün kendi kendilerine siparişimi iptal ettiler. ürün stokta yokmus.Anlamaları 5 gün sürdü demekki.şikayet ettim ben de.. Dün gitti gidiyordan Selex marka 120cmlik bir trambolin sipariş ettim.Delta bulamadım baska bi yerde. Bakalım ins kalitelidir.Hiç selex deneyen oldu mu?
Trambolin yayılmaya başladığından beri benim de zıplama isteğim artı..
Bu gün 2000 kere zıpladım..Adım sayarı göğsüme taktım..Kendim de saydım ilk 100 tane adımsayar ile aynı çıktı..50 mekik,20 alt karın,80 de dambıllar,bir de burada düğün vardı biraz da göbek attım..İki gündür yediklerime de dikkat ediyorum..Şu 54 göreyim yeter bana..