eğer kiraz işi dediğin kiraz toplama işi ise alrına trambolini koy hem zıpla hem topla olmazmııı :)
slm arkadaşlar..ben de trambolin almak isteyenlerden biriyim..hepsiburada da var..ama ben daha çok üst kaslarımı çalıştırmak istiyorum..trambolin ile daha çok alt bölgeler yani bacak baldır daha fazla çalışıyormuş gibime geliyor..acaba göğüs bölgesi için ipli olanları mı tercih etmeliyiz? yani zıplarken hem alt taraf hem de iplerle üst traf da çalışmış olur diye düşünüyorum..kullanan arkadaşların fikrini alabilirmiyim? ipsiz alanlar bütün vücudu çalıştırdığını hissediyormusunuz? örneğin göğüsleri de eritir mi?
slm kızlar yorumlarınızı okudum merak ettim ve bende sipariş verdim umarım zayıflamama yardımcı olur :) sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlı olsun canmm düzenli yaparsan kesinlikle olurr
Hangi marka aldııın
teşekkür ederim canım sabırsızlıkla bekliyorum :) ravel marka sayaçlı ve lastikli olanlarından hAyırlı geceler
Bravo hızlı başlamışsın..Kaç kilo ile başladın?Bir de rica etsem indirme linkini bana atar mısın?
Merhaba arkadaşlar ben de trambolinle düzenli spor yapmaya çalışıyorum.Sorusu olana yardımcı olabilirim:)
Günlük yediklerimizi de burda paylaşırsak faydalı olur bencee
Ben başlatıyorum umarım siz devam edersinizz
SABAH: 1 dilim ekmek
4-5 yaprak sarması
Yarım kase yoğurt
ÖĞLEN: Yumurta salatası
1 dilim kızarmış ekmek
Yarım kase yoğurt (Bol pul biber)
AKŞAM: Küçücük peynirli tost
1 bardak ayran
Süper çok iyi besleniyorsun ama bir iki meyva yeseydin iyi olmaz mıydı?Birde tartın olsa kilonu öğrensek çok güzel olacak..Bende bu gün pirinç lapası diyetini yaptım..
Bir bardak pirinçle yapılmış lapa
domates salatalık
(bunu ikiye bölüp yedim )
4 kaşık yoğurt
8 kiraz
2 kayısı
küçük dilim ekmek büyüklüğünde karpuz
2 bardak yeşilçay,fesleğen,kiraz sapı çayı
3 litre su
yatmadan bir saat önce tarçınlı süt içeceğim,malum bebek emziriryorum..Saat dokuzdan itibaren halsiz hissetmeye başladım..40 yürüyüş ve parktaki aletlerde çalıştım..Bu hafta inşallah trambolinimi kullanacağım..