Trambolin ile zayıflama

İnşallah ama bu gün birşey yok yarın inşallah..Sanada bol zıplamalı günler diliyorum..

Kimsecikler gelmiyor yoruldunuz mu kızlarrr? Ben bu gün hep hareket halindeydim ama üzerine 1000 kere de zıpladım..80 tanede dambıl..

İnşallah ama bu gün birşey yok yarın inşallah..Sanada bol zıplamalı günler diliyorum..

Kimsecikler gelmiyor yoruldunuz mu kızlarrr? Ben bu gün hep hareket halindeydim ama üzerine 1000 kere de zıpladım..80 tanede dambıl..

Çok tembelleştim çokk kaç gündür üstüne çıkmadım doğru dürüst ünv stresi sardı araştırıp duruyorum :/ Bugün inşallah yarım saat yapıp bide üstüne jillian yapcam :)))

İyi zıplıyorsun maşallahın var darısı benm başıma

Değişim görüyor musun bidee

kızlar bende almayı düşünüyorum da 92 cm sıkıntılımı oluyo nedir heryerde 100 cm üstündekileri alın yazıyo bende 102 cm bulamadm netten alıcam ama hiçbiyerde yok sizmi bitirdiniz yoksa :26:

kızlar bende almayı düşünüyorum da 92 cm sıkıntılımı oluyo nedir heryerde 100 cm üstündekileri alın yazıyo bende 102 cm bulamadm netten alıcam ama hiçbiyerde yok sizmi bitirdiniz yoksa :26:

Canm çok da farketmez yaa 10cm pek birşey farketmez 92 cm kullananlarımız da var :))

saol tatlm bende öyle düşünüyodum da başkasınında söylemesi içimi rahatlattı :) o zamaan 1 hafta içinde bende zıplamaya başlıyorum elime ulaşınca tecrübelerinizden faydalanabilirim umarım görüşmek üzere

Seni de bekliyoruz canm aramızaaa en kısa zmanda kavuşman dileğiyle

Bu arada dün 10 dk zıpladım sıcaklar beni çk zorluyor sanki :)

Evin içinde mi kullanıyorsunuz trambolini? Kaç metre zıplatıyor ki bu alet? İlgimi çekti ama tavana yapışırım diye korkuyorum açıkçası. :101:

Evin içinde mi kullanıyorsunuz trambolini? Kaç metre zıplatıyor ki bu alet? İlgimi çekti ama tavana yapışırım diye korkuyorum açıkçası. :101:

İlk başta herkes dışarıdakiler gibi sanıyor ama değil evet evde kullanıyoruz küçük oluyorlar :) Tavana yapışmak istesenizde yapışamazsınız o kadar zıplatmıyorlar :) Ben kendimi zorlayıp elimle anca değebiliyorum mesela :) Ama çok zevkli birşey iyi yakıyor :)

Son düzenleme:
Cevap için teşekkürler. =) Spor yapan bir insanım ama trambolin fikri hiç aklıma gelmemişti. Gerçekten eğlenceli bir şeye benziyor. Bir araştırıp bakayım o zaman.

Cevap için teşekkürler. =) Spor yapan bir insanım ama trambolin fikri hiç aklıma gelmemişti. Gerçekten eğlenceli bir şeye benziyor. Bir araştırıp bakayım o zaman.

Rica ederim :)) Power jump sporuna bi bakmanı tavsiye ederim :)

Bugünde 10 dk zıplayabildimmm yetiştirmem gereken şeyler var da meşgulm birazzz

Ama benden başka yazan yok yaa

Selammm

Ben tatildeydim yeni geldim.

Bu akşam zıplamaya başlıyorummmm.

5 dk dayanırsam ne alaa

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…