Wuuuu süper zıplamışsıııın :))) Görürsün bu gidişle maşallahhh
Bende sabah 7 de evden çık akşam 10da eve gel yaptım sınavım vardı ölüyorum yorgunluktan hiçbirşey yapamadım((
İnşallah ama bu gün birşey yok yarın inşallah..Sanada bol zıplamalı günler diliyorum..
Kimsecikler gelmiyor yoruldunuz mu kızlarrr? Ben bu gün hep hareket halindeydim ama üzerine 1000 kere de zıpladım..80 tanede dambıl..
kızlar bende almayı düşünüyorum da 92 cm sıkıntılımı oluyo nedir heryerde 100 cm üstündekileri alın yazıyobende 102 cm bulamadm netten alıcam ama hiçbiyerde yok sizmi bitirdiniz yoksa :26:
saol tatlm bende öyle düşünüyodum da başkasınında söylemesi içimi rahatlattı :) o zamaan 1 hafta içinde bende zıplamaya başlıyorumelime ulaşınca tecrübelerinizden faydalanabilirim umarım görüşmek üzere
Evin içinde mi kullanıyorsunuz trambolini? Kaç metre zıplatıyor ki bu alet? İlgimi çekti ama tavana yapışırım diye korkuyorum açıkçası. :101:
Cevap için teşekkürler. =) Spor yapan bir insanım ama trambolin fikri hiç aklıma gelmemişti. Gerçekten eğlenceli bir şeye benziyor. Bir araştırıp bakayım o zaman.
İlk başta herkes dışarıdakiler gibi sanıyor ama değil evet evde kullanıyoruz küçük oluyorlar :) Tavana yapışmak istesenizde yapışamazsınız o kadar zıplatmıyorlar :) Ben kendimi zorlayıp elimle anca değebiliyorum mesela :) Ama çok zevkli birşey iyi yakıyor :)
Cevap için teşekkürler. =) Spor yapan bir insanım ama trambolin fikri hiç aklıma gelmemişti. Gerçekten eğlenceli bir şeye benziyor. Bir araştırıp bakayım o zaman.
Oğlumun bisikletini taşıdım belim çok ağrıyor ama iki güne geliyorum :)
ben de bir internet satış sitesinde görmüştüm ama almadığıma pişman oldum. baya faydası var demek.
Buralar sessiz kalmış..:2:
Selammm
Ben tatildeydim yeni geldim.
Bu akşam zıplamaya başlıyorummmm.
5 dk dayanırsam ne alaa
:)
Hoşgeldn canmm bende ne zamandır zıplayamadım yarın da kiraz işi var 2 gün sonraya bende zıplıycammm