Birazck büyük olsun istedim başta üstünde durmayı beceremem diyee :))
Bende Verdim sabah delta aldım bi an önce gelsiiiin çok sabırsızlanıyorum
Çok zorluo mu eğlenceli mi :)
Nette bi kaç video buldum onlarla yapınca çok zevkli olur sanırım ben izlerken bile eğlendim :)
Birazck büyük olsun istedim başta üstünde durmayı beceremem diyee :))
Bende Verdim sabah delta aldım bi an önce gelsiiiin çok sabırsızlanıyorum
Çok zorluo mu eğlenceli mi :)
Nette bi kaç video buldum onlarla yapınca çok zevkli olur sanırım ben izlerken bile eğlendim :)
Önemli olan düzenli yapmak..Ben de 15-20 dakika yapıyorum..Arkasından mekik ve dambıllar ile kol çalışmaları yapıyorum..pksnmz 5 dakika yaptığında kaç kere zıplamış oluyorsun ve kaç kalori yakmış oluyorsun ?
Güle güle zıpla
Valla hem zorluyor hem eğlenceli. Ben ham olduğumdan zorlanıyorum ama gün geçtikçe değişir sanıyorum. Henüz denge olayına alışmaya çalışıyorum. Birde bu hafta taşınacağım pek vakitayıramıyorum şu ara...
Teşekkür ederimmm
Dün sipariş verdim bugün gelmiş ama daha dağıtıma çıkarmadılar bugün getirirler inş sabırsızlıkla bekliyorum :)))
İnsan sabırsızlanıyorrr :)
Güle güle zıplaaa
Dans ederk zıplaa
Şarkı söyleyerek zıplaaa
:)
Ooooww elime geçti tepindim biraz ama nasıl birşey öyle yaa ben bu kadar kısa sürede bu kadar ter attığımı hatırlamıyorum herkes denesin bence
AAA süper
Ne kadar kalabildin
Yordumuuu
Hemde nasıl yaa bugün uyuzluk vardı aslında üstümde o gitti ama
Ama duramadım yaa parça parça toplasam 5 6 dk eder
Bi de direk yüksek tempoda başlayınca pestilim çıktı yani :)
El ele tutuşup zıplayasım geldi resmen...
Senin nasıl gidiyo yaptın mı bugün :)
Ben iş yerindeyim henüz. Taşınıyorum bu ara. Pazartesi yeni evime gitmiş olacağım. Düzenli olarak pazartesi başlayacağım.
Ben iş yerindeyim henüz. Taşınıyorum bu ara. Pazartesi yeni evime gitmiş olacağım. Düzenli olarak pazartesi başlayacağım.
ya kızlar çok ses çıkarıyor mu bu bende almayı düşünüyrm ama alt kattaki komşum yaşlı rahatsız olmasınlar sonra
Hımmm hayırlı olsun o zaman yeni eviiinn :)
Yeni evin hayırlı olsun ,sağlıkla otur..
ya kızlar çok ses çıkarıyor mu bu bende almayı düşünüyrm ama alt kattaki komşum yaşlı rahatsız olmasınlar sonra
Kızlar merhaba, ben de trambolin almak istiyorum, dogum sonrası kilolardan kurtulmak için. Şimdiden alıcam cünkü eşim de kullanmak istyor ve ben karar veremedim hangi marka almam gerekttiğine.Eşim 110 kilo civarı.onun da kullanabilmesi için büyük bişey olması lazım.Ayrıca acayip arıza bir alt komsum var.Öyle cok ses filan cıkarırsa kesinlikle kavga cıkarır.Bana tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı? Şimdiden teşekkürler.