canım hoşgeldin çok sevindim seninde başlamana çok yoğun olduğum için ben çok sık giremiyorum hatta hiç giremiyorum malesef sabahları erken kalkıp trambolinde sporumu yapıyorum yada akşamları eve geldiğimde yapıyorum 4 kg verdim başladığımdan bu yana herkes nasıl kilo verdiğimi soruyor
ve 4 kg verdim diyince daha fazla vermişsin gibi diyorlar çünkü alt kısımda aşırı bir incelme var ben bile anlamadım nasıl olduğunu ilk defa kendimi hırpalamadan çok çok yorulmadan bir spor aleti kullandım. Bana nasıl kilo verdiğimi soranlara şunu diyorum
1.Hayatımdan kesinlikle çikolatayı çıkardım
2.Sabahları mutlaka kahvaltımı ettim
3.Sebzemide yedim etimide ben bütün gün dışarda olduğum için 6 kaşık sebze yemeği mutlaka protein ara öğün gibi şeyleri yapamıyorum oyüzden gerçekten ne istediysem yedim pizzamıda yedim hamburgerde mesela öğlen hamburger yiceksem yarısını paket yaptırıp akşam yedim bu şekilde dengeledim makarnada yedim çokça ızgara tavuk yedim hatta çok çok çok
4. Mutlaka her öğün öğlen ve akşam YOĞURT yemeyi ihmal etmedim ve meyve yemeye ağırlık verdim
5.En son hergün 2 lt su içmeye çalıştım
Vermem gereken 5 kilom daha var herkes yeter daha fazla verme diyor bundan trambolinin rolü büyük ama ben devam edicem. Umarım motivasyonuna bir katkım olmuştur