Trambolin ile zayıflama

Orta sehpa gibi kapliyo salonu buyuk ama 92 de saga sola ziplanilmaz . ip atlar gibi duz ziplarsaniz olabilir belki. Katlayip yatagin altina koyuyorum yer kaplamiyo.

Hamilelikten once ziplayarak ve yuruyusle 13 15 kg kadar vermistim ziplamak daha cok sikilastiriyor sanki.
teşekkür ederim :KK51:

Merhaba trambolin ile zayiflamak isteyen arkadaslara bende eşlik etmek istiyorum bugün delta marka 92 cm olanini sipraiş verdim pazartesi veya sali gunu kullanmaya basliycam insallah memnun kalirim. Emzirdigim icin ve strese girdigim icin diyet listesi uygulamayacagim. 2 yöntemle basliycam.1- saat 19:00-19:30 dan sonra meyve yada sut disinda birsey tuketmiycem... Gunluk kisa sureli seanslarla trambolinle zipliycam
Şu an ki durumum 165 boyum 71,5 kilodayim. Hedefim sağlikli bir şekilde 57 veya 59 kg olmak. Trambolin kullanacak arkadaslarinda destek olmasini istiyorum

ben trambolini bekliyorum bugün yola çıkmış. pazartesiyi falan bulur gelmesi.
yazar mısın gelişmeleri? kaç kg başladın, hangi hareketleri yapıyorsun falan?

sanırım daha önce de zıplıyordunuz daha önceki deneyiminizi paylaşabilir misiniz?yani ne kadar sürede kaç kilo verdiniz daha önce ?veya 1 günde ne kadar süreyle zıplıyordunuz
2012 de trambolini almışım.İlk yazılarımı gördüm.O zaman da çok zamanım olmuyordu ama gelip,gidip zıplıyordum.Kesin bir süre söyleyemem ama diyet yapmadan kilo verdiğimi hatırlıyorum.Bugün 10 dakika yaptım ve ter içinde kaldım.İnternette power jump yazın bir sürü video çıkıyor.Müziklede keyifli oluyor. Bşlangıç kilomu yarın tartılıp bildireceğim.Trambolini gelen herkes başlangıç kilosunu yazsın, haftalık bildirim yapalım,ne dersiniz?

2012 de trambolini almışım.İlk yazılarımı gördüm.O zaman da çok zamanım olmuyordu ama gelip,gidip zıplıyordum.Kesin bir süre söyleyemem ama diyet yapmadan kilo verdiğimi hatırlıyorum.Bugün 10 dakika yaptım ve ter içinde kaldım.İnternette power jump yazın bir sürü video çıkıyor.Müziklede keyifli oluyor. Bşlangıç kilomu yarın tartılıp bildireceğim.Trambolini gelen herkes başlangıç kilosunu yazsın, haftalık bildirim yapalım,ne dersiniz?
ben önümüzdeki haftadan sonra pek sık giremeyebilirim ama olduğu kadar yaparım bildirim :KK51:

Peki sence ip atlama mi trambolinde ziplama mi?yani bacaklara eklemlere zarar verme ihtimali var mi acaba trambolinin

İki gündür on dakika yapıyorum.Yarın 15 dakikaya çıkacağım. Kalbim çok hızlı atıyor.Çok keyifli videolar var,aslında onlara başlamak istiyorum. İsterseniz paylaşırım. Ölçülerimi aldım.
Kg : 56.7
Bel: 72
Göbek : 88
Kalça : 96
Bacak üst : 54

günaydın kızlar
dün geldi trambolinim hemen bir deneme yaptım.
dizlere ve eklemlere iyi geldiğini okudum ama sağ dizim epey sızladı dün akşam. menisküs zedelenmesi var. merdiven falan çıkınca ağrıyor.
bilemedim bu trambolin bana iyi gelecek mi?o_O

bir de boynum ağrıdı ne alakaysa. tartılamadım annemin tartısı bozulmuş. yarın unutmazsam ölçülerimi alacağım.

günaydın kızlar
dün geldi trambolinim hemen bir deneme yaptım.
dizlere ve eklemlere iyi geldiğini okudum ama sağ dizim epey sızladı dün akşam. menisküs zedelenmesi var. merdiven falan çıkınca ağrıyor.
bilemedim bu trambolin bana iyi gelecek mi?o_O

bir de boynum ağrıdı ne alakaysa. tartılamadım annemin tartısı bozulmuş. yarın unutmazsam ölçülerimi alacağım.
Geçmiş olsun.Çok mu zıpladın acaba?Yani sert zıplamana gerek yok.Benim yaptığım bir video var, onu ekleyeyim.Menisküs zedelenmesi için bir şey söyleyemeyeceğim.Doktora sorup başlasaydın.Bu arada hangi topikten seni hatırlıyorum çıkaramadım.

Geçmiş olsun.Çok mu zıpladın acaba?Yani sert zıplamana gerek yok.Benim yaptığım bir video var, onu ekleyeyim.Menisküs zedelenmesi için bir şey söyleyemeyeceğim.Doktora sorup başlasaydın.Bu arada hangi topikten seni hatırlıyorum çıkaramadım.

teşekkür ederim. yine böyle zayıflama konularının birinden hatırlıyorsundur.:KK53: ben de hatırlıyorum seni.
dizlere,eklemlere iyi geliyor yazıyordu benim okuduğum yazılarda. çok zıplamadım aslında 8 dakikalık bir videoyu ancak yapabildim. sol ayak bileğimde de bir ağrı başladı anlayamadım.

bir yandan da salonda reformer pilates yapıyorum hiç böyle şikayetlerim olmadı:KK57:

teşekkür ederim. yine böyle zayıflama konularının birinden hatırlıyorsundur.:KK53: ben de hatırlıyorum seni.
dizlere,eklemlere iyi geliyor yazıyordu benim okuduğum yazılarda. çok zıplamadım aslında 8 dakikalık bir videoyu ancak yapabildim. sol ayak bileğimde de bir ağrı başladı anlayamadım.

bir yandan da salonda reformer pilates yapıyorum hiç böyle şikayetlerim olmadı:KK57:
Hangş videoyu yaptın?

X