- 20 Mart 2014
- 48
- 1
malesef canım ben de bilmiyorum..
fitness salonlarını arayabilirsin bence marka için, trambolin olan yerlerle yazılacakmış gibi konuşup, kullandıkları markayı boyutu vs sorabilirsin.. sağlamını kullanıyordur onlar muhakkak.
canım voonka'dan vazgeçtim bensadece eczanelerde satılıyormuş ama tüm ürünlerin hammaddesi yurtdışından geliyormş, hammade alınan ülkeler arasında Çin ve Japonya'da var, bunu da bir röportajlarında okudum, ayrı bilgi olarak sitede bulamadım... omega 3'te balığın kaynağı yazmıyor.. tesis türkiye'deymiş ama menşei ile ilgili bilgilere ile çok zor ulaştım. sitelerinde bile yazmıyor. ürünlerin menşei de yazmıyor .. bir sürü ürünleri var, hangisi nereden, hangi besinlerden elde ediliyor, sitelerinde bile yazmıyor :44:
zeytinciğim,
bence de... omega 3 çok iyi sustimal edilen şeylerden biri..doğru ürünü almak kolay değil.ben solgardan memnunum.bi de natures bounty var o biraz daha fzla solgardan..
Kızlar urun geldi geldiği gibi geri yolladım delta marka almıstım celik olan sadece gövdesiymiş :) lastik tamamiyle şimdi 102 cm celik yaylı alıcam. Kızım cok sevmisti yeni trambolin ne zaman gelicek diye sorup duruyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben de bilmiyorum markaları, ama voiti kullanan baya da var, onu biliyorum.. bende delta var, gıcırdamayı hallettim yağlayarak, pek kopacak gibi durmuyor şimdilik, bakalım... sana da kötü denk gelmiş
çoğu yayın malzemesi güzel esneyebildiği için nikel oluyor, iskelet de çelik ... delta da öyle, aslında nikel olmasını ben iyi bilirdim esnediğinden, şimdi acaba çelik yay daha mı iyi olur diye düşündüm sen delta koptu deyince, bence en güzeli fitness salonlarına sormak ne kullandıklarını, onların kullandıkları markalardan almak, salonlarda bunları erkekler de kullandığına göre onlardaki markalar sağlamdır..
Buarada deltayı aldığın yere iade edebildin mi... bu kadarcık kiloya kopmaması lazım, 90 kiloya kadar taşıdığını söylüyorlardı markanın..
canım şöyleki:delta marka ürünü hızlıal.com dan aldım ve siteyi kimseye tavsiye etmem çünkü berbat bir müşteri hizmetleri var her gün ayrı bir şahıs a dert anlatıyorum dönücez dedikleri halde dönmüyolar yani henüz iademi alamadım sinir sistemi çöküntüsüde müşteri hizmetlerinde hediye(((
trambolin lerde en sağlam marka jumpsport diye biliyorum ve pahalı biraz düşünürsen ....trimilinde alman markası sağlam olur diye düşündüm ...
bacakları kalın olanlar yapmasın bence, zıplamalı egzersizler bacakları daha da kalınlaştırır.
Asırı yaptığınız zamn oluyormuş bacaklarda kalinlasma. Yağ kasa döndüğü icin .
yağ kasa dönmez, ordaki kas gelişir o kadar.
Pardon yanlış olmus.kas yaptığımız icin kalinlasiyor demekki.benimde bacaklarım problemli.varmi onereceginiz egzersiz.?
benimki busso canım,mrh. arkadaşlar delta marka trambolin in yayları kopunca voit marka aldım 92 cm sanırım kullanan varmı, sorum olucaktı ...
Trambolincilerden kimse kalmamış hep bıraktılar sanırım
Kimse devam
Etmiyormu tramboline yaaa
benimki busso canım,
yayları ses çıkarıyor...ama aklım voitte kaldı..bilmiyorum açıkçası..voit iiyi bi marka ama...
çok şükür bel ağrım geçti ve geçen cumartesi yarım saat zıpladım çok zevkliydi..
ertesi gün karnım bile ağrıdı..demekki ordaki kaslar bile çalışıyor
Nezmndir yapıyorsun faydasını gördün mü? Bende bugun oğluma laf yetistirirken dikkatim dağılıp ayağımı burktum10 gündür falan yapıyorum ben aynı zamanda dukanciyim .
benimki busso canım,
yayları ses çıkarıyor...ama aklım voitte kaldı..bilmiyorum açıkçası..voit iiyi bi marka ama...
canım aklının voit de kalamsına gerek yok ben yayları çelik olmadığı için iade ettim uzun vadede çok sağlam olmayacağını düşündüm dela markanın çelik di ama koptu yaylar voit de lastik di yayaları ... oda gittişimdi hangi marka alsam diye düşünüyorum busso nasıl yayaları çelik mi öneriyosan bende alıyım...