Trambolin ile zayıflama

Saol canım 102 cmlik ancak bunları bulabildim netten.bide kapıda ödemeli alıyorum ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zeytinciğim,
bence de... omega 3 çok iyi sustimal edilen şeylerden biri..doğru ürünü almak kolay değil.ben solgardan memnunum.bi de natures bounty var o biraz daha fzla solgardan..

Kızlar urun geldi geldiği gibi geri yolladım delta marka almıstım celik olan sadece gövdesiymiş :) lastik tamamiyle şimdi 102 cm celik yaylı alıcam. Kızım cok sevmisti yeni trambolin ne zaman gelicek diye sorup duruyo

zeytinciğim,
bence de... omega 3 çok iyi sustimal edilen şeylerden biri..doğru ürünü almak kolay değil.ben solgardan memnunum.bi de natures bounty var o biraz daha fzla solgardan..

çok haklısın canım.. kril alacaktım onda da markalara güvenemedim.. ben de sonunda ocean plus tablet aldım canım... TG form'muş ... seven seas de güvenilir ama oranlar çok düşüktü...
bu ve bir kaç marka (sogar, carlson, oranlar düşük olsa da gnc) güvenilir deniyor.. bu defa ocean plus aldım... 50 tablet, günde iki alacağım yine
carlson alacaktım ama onun sıvısı TG formmuş, tablet EE formmuş, yani emilimi zayıf... aslında araştırdıkça omega 3'ün en yüksek sıvı balık yağında olduğunu buldum, ben yanlış biliyormuşum meğer.. mesela carlson'un sıvısında 1 tatlı kaşığında epey yüksek oranlar (tabletin iki katı) ama portakallı olmasına rağmen kimileri ağız kokusu yaptı diyor, ben de cesaret edemedim... bir de ben hayatta içemem derinden de olsa balık kokusu alırsam.. ocean plus 1200 sipariş verdim ben de, bekliyorum... tabi 1200 mg'nin anca yarısı dha ve epa malesef

Son düzenleme:

benim deltanın yayları lastik değil, demek bunun da çeşitleri var... çok iyi yapmışsın bence canım, lastiklere güven olmuyor...

canım şöyleki:delta marka ürünü hızlıal.com dan aldım ve siteyi kimseye tavsiye etmem çünkü berbat bir müşteri hizmetleri var her gün ayrı bir şahıs a dert anlatıyorum dönücez dedikleri halde dönmüyolar yani henüz iademi alamadım sinir sistemi çöküntüsüde müşteri hizmetlerinde hediye (((
trambolin lerde en sağlam marka jumpsport diye biliyorum ve pahalı biraz düşünürsen ....trimilinde alman markası sağlam olur diye düşündüm ...

ben hızlıaldan çok alışveriş yaptım ama hiç müşteri hizmetleriyle muhatap olmak zorunda kalmamıştım, bu da aklımızda olsun, demek kusurlu üründe sorun çıkarıyorlar, bir daha oradan alışverişi iki kere düşünürüm canım, bilgi için sağolasın..
alman marka olsa da yine de ürünlerin çinde üretilme ihtimali var. ama çin diye hep kötü üretim olmak zorunda değilmiş, artık herşey çinde üretiliyor malum, ne yazık ki.. ama marka güvenilir olsun yeter, alman markalar da genelde sağlam olur, haklısın..
ben pek yapamıyorum bu sıra trambolin, ama bakalım benim delta ne kadar dayanacak, yine de yaptığım zamanlarda bir saat kesintisiz yapardım, bir şey olmazdı, demek sana kusurlu ürün denk gelmiş, yazık olmuş :44:
İnşallah en sağlamını bulur ve rahat rahat kullanırsın canım

Merhaba. Yaklaşık 1 ay düzenli trambolin yaptım sonra ara ara yapmaya devam ettim evet göbeğim gitmişti falan ama ben asıl bacakların için yapmak istiyordum ve sonuç beni çok üzdü alt bacak baldır kısmım kas yaptı resmen daha kalın görünüyor ve baldırın o üst kısmı gittikçe büyüdü hiç hoş değil ve bu yüzden bıraktım artık

bacakları kalın olanlar yapmasın bence, zıplamalı egzersizler bacakları daha da kalınlaştırır.

Pardon yanlış olmus.kas yaptığımız icin kalinlasiyor demekki.benimde bacaklarım problemli.varmi onereceginiz egzersiz.?

callanetics ve pilates. bol bol esneme hareketi, fazla kilonuz varsa yuruyus de ekleyin.

mrh. arkadaşlar delta marka trambolin in yayları kopunca voit marka aldım 92 cm sanırım kullanan varmı, sorum olucaktı ...

Trambolincilerden kimse kalmamış hep bıraktılar sanırım

mrh. arkadaşlar delta marka trambolin in yayları kopunca voit marka aldım 92 cm sanırım kullanan varmı, sorum olucaktı ...
benimki busso canım,
yayları ses çıkarıyor...ama aklım voitte kaldı..bilmiyorum açıkçası..voit iiyi bi marka ama...
Trambolincilerden kimse kalmamış hep bıraktılar sanırım

Kimse devam
Etmiyormu tramboline yaaa

çok şükür bel ağrım geçti ve geçen cumartesi yarım saat zıpladım çok zevkliydi..
ertesi gün karnım bile ağrıdı..demekki ordaki kaslar bile çalışıyor

Nezmndir yapıyorsun faydasını gördün mü? Bende bugun oğluma laf yetistirirken dikkatim dağılıp ayağımı burktum 10 gündür falan yapıyorum ben aynı zamanda dukanciyim .

trambolinde böyle kazalar oluyor.
ben hergün 50 dakika koşuyorum yürüyüşle bi saat oluyor.
trambolini düzenli yapamıyorum.bebeğim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…