Trambolin ile zayıflama

bende selülit sorunu yok canım genetik olarak şanslıyım sanırım..
ama genetik olarak şöyle bi şanssızlığım var göbeğim çatlak dolu..

Ay maşallah diyeyim canım o zaman
Ben de bu yıl tanıştım selulit ile, çok moralim bozulmuştu ama neyse ki geçiyor
Canım çatlak için o zaman bio oil var, baktın mı? 3 ayda en kötü çatlakları bile geçiriyormuş, özellikle hamilelikte oluşanları.. youtube hala kapalı sanırım ama ben vpn programlarıyla giriyorum, sende de giriş imkanı varsa bir bak, yabancılardan çok övgü almış, resimli videolarla anlatanlar var.. türkçe bloglarda da yazan var.. bir de cildi bebek gibi yumuşacık yapıyor.. kokusu da kötü değil... bende çatlak çok az bacaklarda vardı ama onlar da belli değil, artmasın diye almıştım, şimdi vücut yağı olarak kullanıyorum. müthiş bir şey ama çatlaklar iiçin 3 ay her gün kullanım şart.. göbeğe kullanmak da kolay.. bacağa falan zor oluyor ama göbek çok kolay... öyle yağlı kötü bir his de kalmıyor, aksine kullandıkça yumuşacık oluyor cilt dediğim gibi...

çok sağolasın canım ona hiç bakmamamıştım ama senin tavsiyenle bakayım araştırayım..geçmiyor şeklinde duydum ben ameliyatsız ama bio oil li hiç duymamamıştım.3 ayda geçiriyorsa çok güzel..sürerim düzenli

ilk çocuğumdan sonra oluştu bu çatlaklar..
zayıfladıkça da daha kötü bi görüntü oluşturuyor buruşuk buruşuk yaşlı cildi gibi..:2:
inşallah bio oil derman olur

ilk çocuğumdan sonra oluştu bu çatlaklar..
zayıfladıkça da daha kötü bi görüntü oluşturuyor buruşuk buruşuk yaşlı cildi gibi..:2:
inşallah bio oil derman olur

Canım çok ileri çatlaklarda bile 3 ayda çözüm olduğu yazıyor biraz bak sen de araştır derim.. ben selülit için araştırırken denk geldim, bir tane de aldım kilo kaybında çatlak olmasın diye... cilt lekelerinde de etkiliymş canım. sadece çok eski çatlaklarda %100 düzelme olmuyormuş ama yeni çatlaklarda mucizevi diyorlar. inşallah sende de işe yarar canım denemekte fayda var

Merhaba arkadaslar
trambolin almak isteynler 1 defa alsın tam alsın diyorum .
hepsiburdan sitesinden100 liralık almıştım
gıcırtıdan kullanamadım . uzun araştırmalardan sonra gülben ergen programında kullanılan tramolini aldım tavsiye ederim.
en ufak bir ses yok bu arada trimilin med şiddetle tavsiye ederim .

mrb arkadaşlar.bende bir spor aleti alacağım ama bir türlü karar veremiyrm.sizce trambolin mi air climber step mi?benim bacak ve basen problemim var.hangisi iyi acaba?yardımınızı bekliyrm.tşkler.

canım yeni trambolinin hayırlı olsun tabii.. Fakat şöyle bir durum da var, benimki de gıcırdıyordu, almadan bilmiyordum böyle bir durumu tabi, ama gelince yayların geçtiği delikleri yağladım, ses falan kalmadı. gecenin 3'ünde bile zıpladığımı bilirim bir buçuk ay oldu, hala da ses yok. yine gıcırdarsa yine yağlarım, zor değil...
ben bundan önce kond bisikleti alıp da en fazla 4 kere binmiş biri olarak ucuz bir şey almak istedim, çünkü çok çabuk sıkılıyorum ve ev ıvır zıvırla doldu resmen her konuda her yere tonla para döktüm boşuna benim gibi olanlar da az değil biliyorum, öyle ki yeri geliyor salona yazılıp gitmiyoruz, yakıyoruz paramızı... :26: bu yüzden fazla para ayıramayacaklar ya da ayırmak istemeyenler için bunu da yazmak istedim, yağlamak işe yarıyor geçekten

canım solgardan da daha fazla olan omega 3 buldum natures bounty..
1400 mg diyor ama 980 mg omega 3 var
balık yağı 1400
epa 647
dha 253
diğer maddeşlerin arasında hamsi,uskumru,sardalya da var..
ilgimi çekti..hamsi sadecew bizm denizlerimşzde çıkyor diye biliyorum ben
eczacı bu da solgar gibi amerikan malı dedi..
ben ing diye efa ile karıştrmışm..

canım ben bunun ester C ve seleyumunu kullanıyorum. eczacı güvenebileceğimi söyledi bana.
bir de plastik diyorsun ya, normal ağrı kesiciden antibiyotiğe, mide ilaçlarından daha nice ilaca farmakolojik ilaçların en az 3te ikisi plastikte sunuluyor zaten ne yazık ki.. cam çok az kullanılıyor... bir de plastiği koyu renk değil mi canım? önemli olan şeffaf olmaması ve ısıyla temas etmemesi, tabi sıvı içerik olmadıkça. sen doğrudan güneşe koyma yeter, ki koymuyorsundur zaten .. bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum ben canım. yine de incelemek lazım tabi, PVC ve BPA içermemesi en doğrusu...
Bir de içeriğinde hamsi de olduğuna göre belki bu bölgeye üretimi Türkiye'de ya da Avrupa'da, yakın bir yerlerde yapıyor olabilirler... Benim için bunda olumsuz bir taraf yok aslında, genelde uluslararası şirketlerin böyle birden çok bölgesel fabrikası da olabiliyor.
Ama en önemli kısım bence ürünün başlıca balık kaynağının ne olduğu... ben tuna (yani ton ya da orkinos) kaynaklarını almak istemiyorum, çünkü ton balıklarında japon denizlerinden geliyorsa tümör görülüyor artık (son nükleer felaket yüzünden) akdenizden geliyorsa hem sıcak deniz balığı oluyor, hem de çoğunlukla yasak avlanma yöntemleri kullanıldığından ve kimi tükenmekte olan türleri hala kaçak avlandığından açıkçası ben etik de bulmadığımdan ton balığını hiç tüketmiyorum, eve de sokmuyorum... bildiğim kadarıyla benimkinde akdeniz orkinosu yok zaten, soğuk deniz balıkları diyor..
En iyi kaynak da somon sanırım... hem en iyi omega 3 kaynağı, hem de tehdit altında bir tür değil...
Peki natures bounty de birincil omega 3 kaynağı yazıyor mu canım? Ya da içeriğindeki tüm balıklar yazıyor mu kutuda? nette tüm ayrıntıları bulmak zor oluyor diye soruyorum sana canım.
eğer iyi balıklar ise oranlar kesinlikle çok iyi

şimdi sen söyleyince 2 şişeye de baktım solgar 50 adet sanırım
natures bounty 30
natureste direk yazıyor menşei abd diye
içindekiler:
balık yağı..............1400
toplam 980 mg omega 3 yağ asitlerinin dağılımı:
epa:647 mg
dha:253mg
diğer maddeler:jelatin,bitkisel gliserin,gıda parlatıcısı,enterik kaplama(sodyum alljinat ve stearik asit),etil selüloz,orta zincirli TRİGLİSERİTLER,karışık doğal tokoferoller,polisorbat80,soya fasulyesi yağı,balık(HAMSİ USKUMRU SARDALYA)içerirsuni aroma ve renklendirici olmadan hazırlanmıştır
şeker,nişasta,süt laktoz,gluten,buğday,maya,deniz kabuklusu içermez..diyor ama soya yağını canan hoca önermiyordu..şişeyi açmadım değiştirsem mi acaaba
bence de bu ürün karadenize yakın bi ülkede üretilmiş,her ne kadar kaynağı abd dese de...taaa burdan hamsiiyi, uskumruyu alıp oraya götürecek halleri yok zaten hemen bozulur balık..

soya yağı,beni düşündürdü şimdi de..şişeyi hiç açmadım..acaba yine solgarla değiştirir mi eczacı?
solgarda yoktu soya yağı
solgarın şişesi cam
natures inki de koyu ama plastik daha ucuz olmasının nedeni daha az olması sanırım..

natures in üstündeki yazıyı da yazayım..
May promote
heart heart

no fısh burps

trıple the omega 3
is only 1 softgel

enterik coated
lıquıd softgel

ben de solgarı 2 tane kullanmayı düşünebilirm ama emin değilim işte..
bundaki soya yağından zarar gelir mi
çok inceliyorum ama öyle yapın diyo uzmanlar zaten

bu arad dün 10 dk trambolin yaptım çok eğlenceliydi..
ama kızımın hep ben tramboline çıkınca zıplayası geliyor:)anne birlikte zıplayalım diye...
zor vazgeçiriyorum

bu arad dün 10 dk trambolin yaptım çok eğlenceliydi..
ama kızımın hep ben tramboline çıkınca zıplayası geliyor:)anne birlikte zıplayalım diye...
zor vazgeçiriyorum

özeniyordur tabi, ama iyi 10 dakika zıplayabilmişsin
ben de dizim izin verince önceki gün 25 dakika çalıştım sırf sinir stres atmak için çıkmıştım, işe yaradı biraz dün de çok koşturmacam vardı, beki bugün yine çalışırım :)

ben de solgarı 2 tane kullanmayı düşünebilirm ama emin değilim işte..
bundaki soya yağından zarar gelir mi
çok inceliyorum ama öyle yapın diyo uzmanlar zaten

Soya tam aklanamadığı gibi zararlı olduğu da ıspatlanamadı canım. Hekimler mesela soya sütünü günde yarım bardak tüketebilirsiniz diyor, ben hiç süt içemiyorum, laktoz intoleransım var diye bir dönem çok araştırdım.. hatta normal sütten daha yaralı olduğunu söyleyen çok.. vejetaryenler ve veganlar özellikle çok tüketiyor soyayı. Hekimler çok faydalı diyor bir yandan da ama ileride olası zararları çıkabileceğinden günde yarım ila 1 porsiyonu geçmeyin diyorlar, böyle olursa hergün tüketmekten bir zarar gelmez diyenler çoğunlukta... Ama gdo sonuçta, bu yüzden ben her gün 1 porsiyon tüketmeye güvenemiyorum... ama soya yağı da pek çok vitamin açısından zengin bir antioksidan aslında.. tablette eser miktarda bulunduğundan soya yağının zararı olacağını sanmam... Bir de bir makale okumuştum geçenlerde, bitkisel omega 3'ün balık yağından çok daha faydalı olduğunu söylüyordu. Ama işte bir yanda da gdo durumu var. ben bu oranlarda kullanmayı düşünürüm açıkçası ama sana kullan diye tavsiyede de bulunamam tabi canım, sen bilirsin tabi ki

Son düzenleme:

bu mesajı kaçırmışım arada canım.. bence de bu yakınlarda üretilmiştir... ama o kadar Epa DHA içerdiğine göre kaynak sorun olmayabilir, sonuçta hamsiyi yiyerek omega 3 almaya çalışmıyoruz..
canan hoca da soya yağını muhtemelen gdo diye önermiyordur.. ama içindeki soyanın çok yüksek olduğunu sanmasam da bu tarz tabletlerde de hiç mi önermiyor, sofranızda normal yağ olarak mı önermiyor onu da ayırt etmek lazım. hiç önermiyorsa değiştirmekte fayda var.. bir de solgar'da bu diğer maddeler listesi böyle uzun değilse solgara dön çift al derim ama onda da baya katkı maddesi varsa başka kaynaklar araştırılabilir..

Son düzenleme:

Canım yoksun epeydir? Pazar günü nasıldı buarada? Olaylar var her tarafta inş sizin sandıkta her şey yolunda gitmiştir..

yok solgarın geçmişi temiz,
ben yine onunla devam edeyim.katı karataycılar kadar olmasa da uymak zorundayım kurallara..onlar herşeyi yerinden alıyorlar..kargoyla falan.ben sadece tuzu aldım..mesela cevizi bile bizzat duydum canan hocadan yerli olsun diye..facebookta öyle bi yapılanmışlar ki cevizi farklı yerden bulguru farklı yerden,,bilmem neyi farklı yerden alıyorlar kargoyla..nerenin nesi meşhursa ordan işte...
mesela herşieyi mevsiminde yiyin diyor canan hoca ama ben çeri domates yiyorum..ayrıca seneye bayağı konserve,kurutmalık yapmayı düşünüyorum..herşeyi mevsiminde almak adına..onlar kadar katı değilim ama soyayı önermiyordu hoca kştapta yaa..yağını falan iyi hatırlıyorum..emin olmadığım bi şeyi yemiyim diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…