Trambolin ile zayıflama

epa ve dha olarak en fazla 1200 mg ile efaymış..solgardan da fazla.solgarın 950.bu da bir tanenin 1,2 mg olduğunu gösterir.efas 1200 den de fazla,bilen var mı?

mesela canım senin solgar 950de sırf omega 3 950, toplamda 1300 mg imiş sanırım, anı e vitamini takviyesi anladığım kadarıyla..
olgarın 1300 de varmış ama o omega 3-6-9 yani omega 6 içeren önerilmediğine göre hiç bulaşmamakta fayda var..
nww kide epa-s 1200 de dediğim gibi 720 mg'si omega 3, bunun da 500mg kadarı epa+dha muhtemelen, daha doğrusu en iyi ihtimalle öyledir, daha düşük de olabilir.. kalan vitamindir, belki de omega 6-9 vs dir.. ben çok ayrıntılı içeriğe denk gelmedim. 720 omega 3'ü görünce bakmadım daha

çok teşekkür ederim peki bu trambolin yanında yaptığınız ekstra bir diyet var mıdır yağlardan filan konuşuyorsunuz ama ben tam olarak anlamıyorum malesef tek başına trambolin yeterli olucak mıdır ?

çok teşekkür ederim peki bu trambolin yanında yaptığınız ekstra bir diyet var mıdır yağlardan filan konuşuyorsunuz ama ben tam olarak anlamıyorum malesef tek başına trambolin yeterli olucak mıdır ?

Canım yağlar omega3 yağ asitleri, vücuttaki stoklanan yağların kullanılmasına destek oluyor.. ama aslında biz diyet yapmıyoruz, duruberil arkadaşımız karatay'a göre besleniyor.
Ben de dr ozon tunçer'in diyetsiz kalıcı zayıflama yöntemini uyguluyorum. ama diyet değil kesinlikle her istediğini yiyebiiyorsun ama kesinlikle gerçekten acıkınca yiyor, doyunca da bırakıyorsun. ara atıştırma yok... ama bu sanıldığı gibi kolay da değil, çünkü asıl açlığı ve tokluğu anlamak çok kolay değilmiş meğer, kilo aldıysan sen de bu açlık tokluk algılarını yitirmişsindir, öyle kilo almışsındır mutlaka. ama Tunçer bu algının yeniden nasıl öğrenileceğini çok güzel anlatıyor. Sana da google'a dr ozan tunçer diye yazınca çıkan bloğu en baştan okumanı tavsiye ederim. Tunçer'in 3 kitabnın özeti var orada, kendi blogu, bu kitapları zaten kar için yazmamış, bu özeti de kendi yayınlamış. diyetlerin aslında neden kilo aldırdığını, ne yanlışlar yaptığımızı, nasıl kalıcı zayıflanacağını çok güzel anlatıyor.. aslında sen de sonradan kilo alan biri olarak kendi yaptığın hataları mutlaka keşfedersin.. bana öyle oldu çünkü.. emin adımlarla yavaş yavaş kilo vermek ve bir daha almak istemiyorsan mutlaka oku derim canım

ben de baktım sonradan.aynen dediğin gibi canım.sırf omega 3se solgardan şaşmamak gerek..eczacı bana efa nın daha iyi olduğunu söyledi...ama ayrıntılı inceleme yapmadım..bir de sadece omega 3ü arıyoruz biz diğerleri olmasın zaten..solgarın omega 3,6,9unu ben de gördüm eczanede..ben bi etraflıca karşılaştırayım değerleri..tabii eczanede..

omega 6 ve 9'u takviye olarak almak tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla, aklında olsun canım ....

selam şekerler bugün tam 25 dk zıpladım yuppi.ilk defa 25 dk yaptımda:)))su içinde kaldım duşa girmeden yazayım dedim.yarın nöbetim var yatarım erkenden inşallah.bu arada zeytincim bugün kahvaltıda 3 kuru kayısı bir çatal peynir yedim sırf tansiyonum düşmesin diye acıkmamıştım aslında kansızlık var da bende güvenemiyorum kendime.neyse öğlen iyice karnımı doyurdum ekmekle falan.okuldan gelince şekersiz türk kahvesi içtim.akşam acıkmadım.bakıcımız sütlaç yapmış.acıkınca onu yerim diye kendimi şartlandırdım.baktım tam anlamıyla acıkmadım.oğluma sütlaç yedirirken 3-4 tatlı kaşığı yedim.hala aç değilim ne garip.sabah güzel bir kahvaltı yaparım heralde artık.öğlen yemeden durabilirim böylece.herkese iyi gecelr

harikasın canım

canım bir de ben marincap tableti günde 2'ye çıkardım senden aldığım bilgilerle... günde toplam 1500'e yakın omega 3 olacak bu durumda.. ama bunu 1 defada mı almak lazım? ben genelde günde 2 öğün yiyorum. günün ilk öğününde 2 tane mi almalı? yoksa günde 2 defa mı?

zey_tin peki alt kısımda yani baldır denilen alt bacakla bi toparlanma incelme oldun mu hiç benim için en önemlisi orası da :)

omega 6 ve 9'u takviye olarak almak tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla, aklında olsun canım ....
omega 6 ve 9 u zaten biz yiyecklerle alıyoruz canım.mesela zeytinyağında var ve biz bunu tüketiyoruz.ayrıca fındık yağı ve ısıya maruz kalmamaış ancak tavsiye edilmeyen ayçiçek ve mısırözü yağlarında var..

çok iyi yapmışsın canım zeytincim.sabah akşam yemeklerden sonra alabilsen daha iyi olur bence..etkisi daha geniş olur...
ben 1 tane alıyorum akşam yemeğinden sonra...ama antioksidanı unutma canan hoca antioksidansız almayın omega 3 ü diyor...aman dkkat

sana da günaydın elifçim,acıkmaman çok güzel..
ben artık kendi adıma ekmeği unuttumhiç aklıma bile gelmiyor
:13:

merhaba hoşgeldin arkadaşım,
ben karatay diyeti yapıyorum.yağdan hiç çekinmiyprum..ama sağlıklı yağlar zeytinyağı ve tereyağı tabii.ben şekerden ve trans yağlardan uzak duruyorum...
canan hoca ve pekçok uzmandan duyduklarıma göre omega 3 her derde deva..zayıflattığından tut da kalbe,şekere,hatta depresyona bile ilaçmış...
o yüzden dedim..bir sürü insan öldü..millet zayıflama ilacı kullanacağına omega 3 içsin çok daha mantıklı...

zeytin,
omega 3 vücuda girdiğinde çok çabuk bozulduğu için, çok çabuk okside olduğu için güçlü bir antioksidanla alınması gerekiyor, diyo canan hoca.aklında olsun.
ben antioksidan olarak da solgar kullanıyorum..sanırım en iyisi solgardaha da iyisi var mı merak ediyorum doğrusu.....

Cokk sinirim bozuldu siparişim iptal edilmiş gözüküyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım, omega 3 ve 6 için ben de ondan dedim, bunları çok rahat gıdalardan alıyormuşuz diye biliyorum ben de... asıl omega 3ü normal gıdalardan karşılamak çok zormuş ...

çok sağol canım.. yanında ester c ve selenyum alıyorum ben antioksidan olarak.. ama bu tabletleri de bölemem, ya da günlük dozu iki katına çıkaramam,.. antioksidanla beraber almak şartsa iki balık yağını aynı öğünde alacağım o zaman mecbur canım :26:

bu arada kızlar benim diz yine ağrıyor, dün 5'nci dakikada bırakmak zorunda kaldım trambolini... gıcır gıır ses eliyor bir de resmen hareket ettirdikçe :44: bir iki güne rahatlamazsa bu defa doktora gideceğim... o kadar dinlendirdim yine nüksetti... bir süre daha bana trambolin yok anlayacağınız kesin ip atladığım dönem zorladım, önceden hiç böyle dertlerim yoktu.. ama omega 3 de faydalıymış ya eklemlere, inşallah zamanla buna da etkisini görürüz

Canım ben antioksidan olarak 1000 mg Ester c ve 200 mcg selenyum ile alıyorum. ester c'nin emilimi zaten çoook hızlıymış, normal vitamininden farklı ve çok güçlü bir antioksidan. selenyum da başlı başına çok güçlü bir antioksidanmış ama eksiklği görülmeyenlere çok zararlıymış. bana testler sonucu 200 mcg verdi doktor, sakın fazlasını alma dedi... ben bir de bmix komplex alıyorum haftada birkaç defa. marincap'te sanırım e vitamini yok, belki ayrı E vitamini tableti de alırım. ama yine de, bu işleri de daha fazla abartmak istemiyorum
Solgar da bence gayet iyi canım, bir de antioksidanları gerçekten verilen dozun üstüne çıkmamak lazımmış.
Ben alfa lipoik asit ve Q10 de alacaktım ama alfa lipoik asit meğer tiroidi yavaşlatırmış, ki bunu bilmeden bir sürü insan kullanırmış, biraz araştırınca ulaştım ben de bu bilgiye.. tiroid hormonları üzerinde etkiliymiş. tiroidi yavaş olmaya meyilli kişilerin hiç almaması gerekirmiş. şekere de etki edermiş ama zaten her antioksidan etkili, şeker metabolizmasının verdiği tahribatı onarıyor hepsi.. q10 de nedense bana biraz abartılıyor, reklam kokuyor gibi geliyor ... daha da araştıracağım onu Alfalipoik asit gibi bir yönü olabilir belki..
Bir de kırmızı meyve ve sebzeleri ben çok bol tüketiyorum, onlardaki iz mineraller ve antioksidanlar tablete giremeyecek kadar çokmuş (binlerce).
inşallah hepimiz en kısa zamanda sonuçları alırız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…