epa ve dha olarak en fazla 1200 mg ile efaymış..solgardan da fazla.solgarın 950.bu da bir tanenin 1,2 mg olduğunu gösterir.efas 1200 den de fazla,bilen var mı?
hoşgeldin canım..
Çok iyi anlıyorum seni, hep zayıf olup da kilo almak resmen depresyona sokuyor adamı.. ben de 61'i görünce ve hala sığmaya çalıştığım eski kotlarımın bacak aralarını aşınmış görünce bu işe dur demem gerektiğini anladımtramboline başlamasaydım muhtemelen daha da almaya devam edecektim...
elifce arkadaşımız çok güzel açıklamış, katılıyorum aynen102 cm rahat.. olur da bacak boyun kısa ise belki 92 cm de kullanabilirsin tabi.. sen şimdiden youtube'da trambolin egzersizleri diye arat, izle, iyice artar motivasyonun, güzel gaza gelirsin
kilo verme işinde de booool şans dilerim
çok teşekkür ederim peki bu trambolin yanında yaptığınız ekstra bir diyet var mıdır yağlardan filan konuşuyorsunuz ama ben tam olarak anlamıyorum maleseftek başına trambolin yeterli olucak mıdır ?
mesela canım senin solgar 950de sırf omega 3 950, toplamda 1300 mg imiş sanırım, anı e vitamini takviyesi anladığım kadarıyla..
olgarın 1300 de varmış ama o omega 3-6-9 yani omega 6 içeren önerilmediğine göre hiç bulaşmamakta fayda var..
nww kide epa-s 1200 de dediğim gibi 720 mg'si omega 3, bunun da 500mg kadarı epa+dha muhtemelen, daha doğrusu en iyi ihtimalle öyledir, daha düşük de olabilir.. kalan vitamindir, belki de omega 6-9 vs dir.. ben çok ayrıntılı içeriğe denk gelmedim. 720 omega 3'ü görünce bakmadım daha
ben de baktım sonradan.aynen dediğin gibi canım.sırf omega 3se solgardan şaşmamak gerek..eczacı bana efa nın daha iyi olduğunu söyledi...ama ayrıntılı inceleme yapmadım..bir de sadece omega 3ü arıyoruz biz diğerleri olmasın zaten..solgarın omega 3,6,9unu ben de gördüm eczanede..ben bi etraflıca karşılaştırayım değerleri..tabii eczanede..
selam şekerler bugün tam 25 dk zıpladım yuppi.ilk defa 25 dk yaptımda:)))su içinde kaldım duşa girmeden yazayım dedim.yarın nöbetim var yatarım erkenden inşallah.bu arada zeytincim bugün kahvaltıda 3 kuru kayısı bir çatal peynir yedim sırf tansiyonum düşmesin diye acıkmamıştım aslında kansızlık var da bende güvenemiyorum kendime.neyse öğlen iyice karnımı doyurdum ekmekle falan.okuldan gelince şekersiz türk kahvesi içtim.akşam acıkmadım.bakıcımız sütlaç yapmış.acıkınca onu yerim diye kendimi şartlandırdım.baktım tam anlamıyla acıkmadım.oğluma sütlaç yedirirken 3-4 tatlı kaşığı yedim.hala aç değilim ne garip.sabah güzel bir kahvaltı yaparım heralde artık.öğlen yemeden durabilirim böylece.herkese iyi gecelr
ben de baktım sonradan.aynen dediğin gibi canım.sırf omega 3se solgardan şaşmamak gerek..eczacı bana efa nın daha iyi olduğunu söyledi...ama ayrıntılı inceleme yapmadım..bir de sadece omega 3ü arıyoruz biz diğerleri olmasın zaten..solgarın omega 3,6,9unu ben de gördüm eczanede..ben bi etraflıca karşılaştırayım değerleri..tabii eczanede..
omega 6 ve 9 u zaten biz yiyecklerle alıyoruz canım.mesela zeytinyağında var ve biz bunu tüketiyoruz.ayrıca fındık yağı ve ısıya maruz kalmamaış ancak tavsiye edilmeyen ayçiçek ve mısırözü yağlarında var..omega 6 ve 9'u takviye olarak almak tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla, aklında olsun canım ....
canım bir de ben marincap tableti günde 2'ye çıkardım senden aldığım bilgilerle... günde toplam 1500'e yakın omega 3 olacak bu durumda.. ama bunu 1 defada mı almak lazım? ben genelde günde 2 öğün yiyorum. günün ilk öğününde 2 tane mi almalı? yoksa günde 2 defa mı?
selam şekerler bugün tam 25 dk zıpladım yuppi.ilk defa 25 dk yaptımda:)))su içinde kaldım duşa girmeden yazayım dedim.yarın nöbetim var yatarım erkenden inşallah.bu arada zeytincim bugün kahvaltıda 3 kuru kayısı bir çatal peynir yedim sırf tansiyonum düşmesin diye acıkmamıştım aslında kansızlık var da bende güvenemiyorum kendime.neyse öğlen iyice karnımı doyurdum ekmekle falan.okuldan gelince şekersiz türk kahvesi içtim.akşam acıkmadım.bakıcımız sütlaç yapmış.acıkınca onu yerim diye kendimi şartlandırdım.baktım tam anlamıyla acıkmadım.oğluma sütlaç yedirirken 3-4 tatlı kaşığı yedim.hala aç değilim ne garip.sabah güzel bir kahvaltı yaparım heralde artık.öğlen yemeden durabilirim böylece.herkese iyi gecelr
çok teşekkür ederim peki bu trambolin yanında yaptığınız ekstra bir diyet var mıdır yağlardan filan konuşuyorsunuz ama ben tam olarak anlamıyorum maleseftek başına trambolin yeterli olucak mıdır ?
kızlar acAYŞP İNCELDİM 4.5 KİLO YAA ELVEDA DEDİMM:i)
omega 6 ve 9 u zaten biz yiyecklerle alıyoruz canım.mesela zeytinyağında var ve biz bunu tüketiyoruz.ayrıca fındık yağı ve ısıya maruz kalmamaış ancak tavsiye edilmeyen ayçiçek ve mısırözü yağlarında var..
çok iyi yapmışsın canım zeytincim.sabah akşam yemeklerden sonra alabilsen daha iyi olur bence..etkisi daha geniş olur...
ben 1 tane alıyorum akşam yemeğinden sonra...ama antioksidanı unutma canan hoca antioksidansız almayın omega 3 ü diyor...aman dkkat
zeytin,
omega 3 vücuda girdiğinde çok çabuk bozulduğu için, çok çabuk okside olduğu için güçlü bir antioksidanla alınması gerekiyor, diyo canan hoca.aklında olsun.
ben antioksidan olarak da solgar kullanıyorum..sanırım en iyisi solgardaha da iyisi var mı merak ediyorum doğrusu.....
kızlar acAYŞP İNCELDİM 4.5 KİLO YAA ELVEDA DEDİMM:i)