Cokk sinirim bozuldusiparişim iptal edilmiş gözüküyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zey_tin peki alt kısımda yani baldır denilen alt bacakla bi toparlanma incelme oldun mu hiç benim için en önemlisi orası da :)
kızlar acAYŞP İNCELDİM 4.5 KİLO YAA ELVEDA DEDİMM:i)
aaa neden öyle olmuş ki? yine de bozma moralini canım.. yeniden verirsin siparişi olmadı başka bir yerden...
Stokta yokmuş.ben netten sipariş verecektim bide kart kullanmıyorum oyuzden kapıda ödeme olacaktı.varmi bildiginiz bi site kapıda ödemeli .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
102 cnm trambolin bulamadım kızlar hangi marka almalıyım? nerden almalıyım?
ben trambolinimi hizlialdan almıştım, şimdi oraya baktım, 100 tl üzeri siparişlerde istanbul için kapıda ödeme varmış... hepsi bauradaya baktım, o da 100t zeri direkt tedarikçi çıkışlı olmayan ürünlerde kapıda ödeme var diyor. bir de şimdi biraz bakındım spormalzemelerim.com diye bir site buldum. 75+ kdv'ye 40 inc yani 102 cm var. kapıda ödeme de görünüyor.
ayrica firsat caddesi diye bir sitede 109 liraya var ama 94 cm bir trambolin.. kapıda ödeme seçeneği ile diyor.
sporaletleri.gen.tr diye bir sitedede delta 112 liraya var, kapıda ödeme varmış, +10 lira...
ama stok durumları nedir, bunların hızları ve güvenilirlikleri nasıldır bilemem..
Benim sana tavsiyem birazcık araştır, mutlaka bulursun yarına kalmadan.. ama sipariş vermeden önce arayıp stok sor mutlaka yarın, öyle sipariş ver derim.
bir de bir çok sitede havale seçeneği var... havale yapabiliyorsan işine yarayabilir belki..
İnşallah bulursun.. ben de yeni bir şeylere rastlarsam yazarım canım..
selam kızlar.bu akşam 15 dk zıplayabildim.sanırım yarın ve pazar günü zıplayamam.yarın temizlikle uğraşırım pazar günü seçimde görevliyim zaten akşamı nasıl ederim bilmiyorum.pazartesi görüşmek üzere öptüm hepinizi iyi geceler.
bu arada aramıza yebi katılan arkadaşlar hoşgeldiniiiiiz.kafama takıldı benden başka zıplayan yok mu ya kimse yazmıyor birbirimizi motive etmek adına söylüyorum.her gün kaçar dk yaptınız daha önceden başlamış olanlar kaç kilo verdi mesela:))ben 18 nisanda tartılacağım öyle koydum kafama
ben yine dizden mustaribim canımzıplayamıyorum bakalım doktora gitcem herhalde...
bir de bu hafta yeni dijital tartım geldi ama tartılmayacağım, regly olacağım sanırım, acayip ödem tuttum yine... regly öncesi ve sonrasi da ciddi kilo farklılığı yaşarım zaten (3 kiloyu görmüşlüğüm bile vardır) pms var işte... asında son birkaç hafta iyiydim, beslenme düzenim DKZ ile oturunca ödem yoktu, ama şu regly her şeyi bozdu sanırım, moral bozmamak için ben de tartıdan uzak duracağım... neyse ki yemem pek değişmedi, sabah da fena değilim ama akşama doğru bacaklarım karnım hatta kollarım bile şişiyor iyice, bastırınca içe göçüyor, beyaz beyaz iz kalıyor sanırım ağır bir regly bekliyor beni bu ay :26: gerçi tuzu da sofralık deniz tuzuna geçmiştim, çok iyi geliyor ödeme diye duymuştum, ama şimdilik etki görmedim.. artık regly bitiminden sonraki hafta tartılacağım, inşallah sonuçlar güzel olur
senin de 18'inde bize süper haberler vermeni bekliyorum canım inşallah
ben yine dizden mustaribim canımzıplayamıyorum bakalım doktora gitcem herhalde...
bir de bu hafta yeni dijital tartım geldi ama tartılmayacağım, regly olacağım sanırım, acayip ödem tuttum yine... regly öncesi ve sonrasi da ciddi kilo farklılığı yaşarım zaten (3 kiloyu görmüşlüğüm bile vardır) pms var işte... asında son birkaç hafta iyiydim, beslenme düzenim DKZ ile oturunca ödem yoktu, ama şu regly her şeyi bozdu sanırım, moral bozmamak için ben de tartıdan uzak duracağım... neyse ki yemem pek değişmedi, sabah da fena değilim ama akşama doğru bacaklarım karnım hatta kollarım bile şişiyor iyice, bastırınca içe göçüyor, beyaz beyaz iz kalıyor sanırım ağır bir regly bekliyor beni bu ay :26: gerçi tuzu da sofralık deniz tuzuna geçmiştim, çok iyi geliyor ödeme diye duymuştum, ama şimdilik etki görmedim.. artık regly bitiminden sonraki hafta tartılacağım, inşallah sonuçlar güzel olur
günaydıııın canım çok geçmiş olsun
valla benim de bacak eklem yerim ağrı ile beni bi yoklayıp gitti sağolsun...kalmasını istemedim zaten
kendi kendime nazar değdirdm herhalde..ağrırken insan hiç geçmeyecek sanıyor değil mi?
canım,
ben kayatuzu kullanıyorum yemeklerde..öğüterek tabii..internetten aldım..canan hoca kayatuzunu tavsiye ediyor..hem denizler kirlendiğinden hem de içeriğindeki mineraller bakımından
ben yavaş yavaş sizi karataya çekiyor muyum neyim?
canan hoca ile de randevum var ama 5 ay sonraya bulabildim tabi...taaa ocakta almıştım
geçmiş olsun canım umarım biran önce geçer.bende bugün yarın regl olacağım.benim karnımda şişlik var .aynen bende de 2 kilo kesin fark ediyor.şuan için tek dileğim yarın seçimde görevliyken hasta olmamak:18::18::18:umarım 18 inde ollley beee diyebilirim.
bakayım ben de kaya tuzu o zaman, b de iri taneli deniz tuzu aldım iyi geliyormuş diye duydum da.. halbuki bana kasa kaya tuzu kullanırdım ben de... bu arada aklında olsun bunlara metal değmemeliymiş, değirmenin porselen olmalıymış, bir de yemeklere mümkün olduğunca altını kapattıktan sonra atmak lazımmış.. mineralini korumak için... bir de asıl beyazlatılmamış peme tuz varmış, sağlık açısından en iyisi o diyorlar... ağartılmamış... onu da bir araştırayım...
buarada canım sende selülit sorunu var mıydı? omega 3'ün faydasını gördün mü hiç bu konuda? bende baya gelişme var da
evet canım insan bir yeri ağrıyınca sağlığının kıymetini daha iyi anlıyor.ben sezeryan ameliyatından sonra bir kilitlendim.dümdüz yatabiliyordum yastık bile kabul edemiyordum.meğer oyurmak yürümek ne büyük nimeytmiş dedim iç geçmiyecek sanmıştım.allah sağlığımızı bozmasın en önemlisi o zaten