- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
canım doğru diyorsn, yine de soğuk ve derin deniz balığı olması yeterli.. okyanusun nedeni de soğuk olması zaten, norveç de ing de iyi tabi bu açıdan.. solgar iyi marka zaten, gnc de tavsiye ediliyor ama onu derinlemesine araştırmadım.. ama bunlarla aynı fiyatlara, hatta daha pahalıya ithal diye bir sürü marka var, güvenemiyorum inan onlara.. ingilizce kaynaklarda araştırmak lazım bunları..
bahsettiğim doktor hanım ise fiyata sakın aldanma, seven seas bu alanda en iyisi dedi.. içeriğine gönül rahatlığıyla güvenebilirmişiz çoluk çocuk ama o 500lük sanırım, günde 2 defa alınıyor herhalde tabletler.. belki 1000liği de vardır, elimde var diye onu çok araştıramadım daha.. onunda birkaç çeşidi var, omega 3lüsü yetişkinler için...
aman gnc mi?yok almıyim onu ben.onun epa ve dha oranı çok düşükmüş.facebooktaki karataycılar başta onu almışlar.sonra canan hoca oranı az bulunca bu sefer eczaneden solgar almışlar en iyi diye...ben acaba solgardan da iyi var mıdır diye merak ettim.efayı da öneriyorlar..zaten solgarla ilgili ve balık yağı ile ilgili araştırma yapınca onların yazıları çıkıyor direk..
neyse,sen ing kaynaklarda araştırıp bize söylersen sevinirim.seven seas ı araştırmam lazım..vitaminler başlığında da forewer...diye bi marka çok övülmüş..önemli olan epa ve dha mktarı..
evet canım solgarınki epa artı dha toplam...şişesi elimde yazayım..
total omega 3 polyunsaturates 950 mg
providing
epa 504
dha 378
total fat 1,5 g
caories 15
işte böyle değerler...