Trambolin ile zayıflama

aman gnc mi?yok almıyim onu ben.onun epa ve dha oranı çok düşükmüş.facebooktaki karataycılar başta onu almışlar.sonra canan hoca oranı az bulunca bu sefer eczaneden solgar almışlar en iyi diye...ben acaba solgardan da iyi var mıdır diye merak ettim.efayı da öneriyorlar..zaten solgarla ilgili ve balık yağı ile ilgili araştırma yapınca onların yazıları çıkıyor direk..
neyse,sen ing kaynaklarda araştırıp bize söylersen sevinirim.seven seas ı araştırmam lazım..vitaminler başlığında da forewer...diye bi marka çok övülmüş..önemli olan epa ve dha mktarı..

evet canım solgarınki epa artı dha toplam...şişesi elimde yazayım..
total omega 3 polyunsaturates 950 mg
providing
epa 504
dha 378
total fat 1,5 g
caories 15
işte böyle değerler...

bak sen şu gnc'ye :44: onun değerlere hiç bakmamıştım, ama solgardan sonra aklıma gelen ilk isim oydu, bunu bildiğim iyi oldu, hiçbir şeyine güvenmem artık...
Solgar'ın bu değerleri çok güzelmiş, sadece 70 mg kadar diğer omega 3ler, 880 kadar sırf epa, dha.. bunun üzerinde bence zor bulman canım.. bunun yarısı kadar olsa günde iki tane alırsın ama bu değerlerin üzeri kanı çok sulandırır mı diye çekinmedim de değil.. baya güzel değerler çünkü... ben mesela 380 epa olan benim tableti bile günde 2 cesaret edemiyorum çok olur diye, senin değerleri görünce arada 2 alırım ben de ki gerçekten selülitler üzerinde bile hemen etki gösterdi şaştım kaldım vallahi, demek dolaşıma hemen yarıyor...
canım bu arada ben öğün esnasında alıyorum, özellikle karbonhidat aldığım öğünde.. sen nasıl yapıyorsun, doğru mu yapıyorum dersin?

canan karatay,yemeklerden hemen sonra antioksidanla alın diyor.benim antioksidanım da solgar.
antioksidanla beraber alın demesinin nedeni işlevini yerine getirmesi imiş sanırım hazımla alakalı..
kitapta yazıyodu ama..istersen ona da bakıp söleyebilrim
yani tok karnına yemeklerden hemen sonra antioksidanla berraber almak gerek.
ben de günde 1 defa alıyorum..az mı diye düşündüm.canan karatay günde 1,5 ila 3 mg oranında alınabilri diyordu kitapta
bir de karataycılar gnc yi 4 er 5 er kez alıyorlarmışsonra vazgeçmişler zaten...

Cok tesekkur ederim tabi yazıcam bi alsam hemn başliycam.zaten diyet yapıyorum dukan diyetiyle.3 haftadir yapıyorum 6 kilo verdim.2 yasında oğlum var dışarda yürüyüş
Yapmam gerekiyo ama yapamıyorum evdekileride soyle boyle iste.trambolini gordum ve cok heveslendim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siparisimi verdim :) - York 102 cm Trambolin 40" - Siyah Renkli Oxford Kaplama (BTR-40) umarım iyidir ve biran once gelir.

merhaba kızlar. trambolin almaya karar verdim ama büyüklüğü konuşunda şüphelerim var. 92 cm olanların yayları hariç basılan kısmın çapı ne kadar acaba? bu arada boyum 179, kilom 87. bu boyu bana küçük mü gelir? yardımlarınızı bekliyorum :13:

merhaba kızlar bende trambolin almak istiyorum 49 kilo iken evlendikten sonra 62 kilo alan bir bayanım hemde 1 bucuk seneden anlıyacağınız depresyoondayım hangi marka vede kac cm almalıyım ayrıyeten trambolinle birlikte yaptıgınız bir diyet veya videoda egzersiz varmıdır paylasırsanız sevinirim :):2:

öncelikle hoşgeldin arkadaşım.ben delta marka kullanıyorum.sadece gıcırdıyo ama gıcırdamayanı yok zaten yağlayınca sorun kalmıyor.102 cm ideal bence rahat hareket etmek istersen.trambolin egzersizi diye netten aratırsan bir kaç hareket kaparsın ordan.sonra hareketli bir müzik eşliğinde zıplama,hareket yapma,içinden geldiğince dans ederek zıplama....bendirek videoya bakıp yapamıyorum.zaten çok hızlı yapıyolar motivasyonum düşüyor.kafama göre hareketler belirledim onları yapıyorum.ama müziksiz olmaz.türkçe pop remix diye ara netten dinle zıpla.tekrar hoşgeldin,bu arada zıpladıkça depresyon falan kalmıyor resmen mutlu oluyorsun.mesela ben bugün zıplayamadım.çok yoğun bir gündü.okuldan sonra seçim toplantısı 3 saat sürdü.şu seçimler hayırlısıyla bitse de rahatlasak yav

ha bu arada zeytincim ben bugün biraz cozuttum ya.akşam yemeğinden sonra 1 avuç leblebi ve fındık yedim hiç aç değilken.regl olucam yüzüm fısır fısır kabardı kaşınıyor.iştah yerinde.bazen tam acıkmadan yediğimi hissediyorum ama bu geçici bir dönem biliyorum.sanırım sabah kahvaltı yapmam.acıkmam diye düşünüyorum ama bakıcaz artık duruma göre.

Siparisimi verdim :) - York 102 cm Trambolin 40" - Siyah Renkli Oxford Kaplama (BTR-40) umarım iyidir ve biran once gelir.

hadi inşallah kavuşursun bir an önce
kiloların da devamı gelir inşallah

yok canım sağol bakmana gerek yok, verdiğin bilgi yeterli sağolasın... ben de ya tok ya yemekle diye duymuştum, o zaman öğünü bitirince alırım.. sağolasın.
bir de bu önerilere göre bendekinden günde 2 tane alabilirim rahatlıkla demek ben yanında ester c ve selenyum takviyesine başlayacağım, ama doktoruma da danıştım, C vitaminini 1 ay kullan 1 ay ara ver dedi, selenyumu da 3 ay kullanıp keseceğim muhtemelen, tsh azıck tiroid düşüklüğüne işaret ediyordu bende, selenyumu ondan önerdi zaten doktor, bir daha ki kontrolüm 3 ay sonra, gerçi önemli bir düşüklük de yokmuş, düşük doz selenyumla düzelir dedi, ester c'yi de asıl cilt desteği için alacağım, bir de vaktinde içtiğim sigaranın zararlarını vücuttan iyice atmak için.. gerçi bırakalı 1 yılı geçti ama vücudun telafisi sürermiş işte 1 kaç yıl... ama omega 3ü sürekli alabilirsin dedi doktor... artık ikinci kutuda tam etkisini görürüz inşallah

Son düzenleme:

Canım arada bana da oluyor o... çok alışkanlığa dönüştürmedikçe, nadiren olması sorun olmaz tabi.. benim baş etme yöntemim yarı açken en çok canımın istediği şeyleri bir sonraki yiyeceğim öğüne eklemek. böyle zamanlarda ana öğünü biraz azaltıp yerine canının çok istediği şeyleri eklersen biraz olsun yeme krizleri engellenebiliyor.. bir de braz tuhaf olacak ama mesela tokken ve canın birşeyler atıştırmak isterken bir bardak su iç, midenin tok olduğunu hissedersin o zaman, sonra da illa yiyeceksen de bikinili güzel vücutlu hatun fotolarını aç ve bak, bir 10-15 saniye o sırada aklındakileri bir tart ben bir ara pc masaüstüne koymuştum sapık gibi ama inan işe yarıyor, erteliyor insan o zaman yemeyi, hırs yapıyor, ama yasak diye düşünme sakın, acıkınca yiycem de hep kendine bir de bizde hiç yememek diye bir şey olmadığından erteleyeceğimiz 3-5 saat gerçekten... baktın canın çok istiyor elinden geldiğince ertele, daha da acıkınca yemeye çalış.. benim mümkün olduğunca baş etme yöntemlerim bunlar.. tabi arada şaştığım da oluyor, o zamanlar da pişmanlık duymak yerine hakkımı kullandım daha da yapma bunu diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum... bir de kendi kendime böyle zamanlarda, ne kadar çok uyarsam bu yönteme o kadar güzel kilo veririm diye telkinde bulunuyorum, bazen işe yarıyor, iştahım yeniden kapanıyor bazen

Boyun baya varmış canım senin, bence küçük gelir.. ben senden tam 10 cm kısayım ama 102 cm kullanıyorum, belki birazcık küçük de olabilirdi bana ama ucu ucuna yeterdi ine de.. senin bacağı açma kapama hareketlerinde zorlanabileceğini düşünüyorum 92 cm'de.

hoşgeldin canım..
Çok iyi anlıyorum seni, hep zayıf olup da kilo almak resmen depresyona sokuyor adamı.. ben de 61'i görünce ve hala sığmaya çalıştığım eski kotlarımın bacak aralarını aşınmış görünce bu işe dur demem gerektiğini anladım tramboline başlamasaydım muhtemelen daha da almaya devam edecektim...
elifce arkadaşımız çok güzel açıklamış, katılıyorum aynen 102 cm rahat.. olur da bacak boyun kısa ise belki 92 cm de kullanabilirsin tabi.. sen şimdiden youtube'da trambolin egzersizleri diye arat, izle, iyice artar motivasyonun, güzel gaza gelirsin

kilo verme işinde de booool şans dilerim

Son düzenleme:
Kızlar bu arada ben de bugün tramolin yapamadım, sabah 1 set karın egzersizi yaptım 4 dakikalık videodan.. ama tüm gün dışarıda o kadar çok koşturdum ki, eve çok geç döndüm ve kaslarımın da biraz dinlenmesi gerektiğine karar verdim ve hiç bir şey yapamadım zaten her yanım ağrıyor resmen çook yorulmuştum :26:
yarın artık kendimi yormadan trambolin yaparım yine 20 dakika, inşallah...
neyse, öyle yorgunum ki bu gece erken yatmayı düşünüyorum
herkese iyi geceler

epa ve dha olarak en fazla 1200 mg ile efaymış..solgardan da fazla.solgarın 950.bu da bir tanenin 1,2 mg olduğunu gösterir.efas 1200 den de fazla,bilen var mı?

şükür belimin ağrısı geçti arkadaşlar..ama ağrırken sanki hiç geçmeyecek sanıyor insan..ama yapamıyorum trambolin tatlı cadılar bırakmıyor

epa ve dha olarak en fazla 1200 mg ile efaymış..solgardan da fazla.solgarın 950.bu da bir tanenin 1,2 mg olduğunu gösterir.efas 1200 den de fazla,bilen var mı?

canım şimdi baktım efa s-1200'e... içindeki total omega3 720 mg diyor.. aradaki miktar da sanırım başka takviyeler..
bir de total omega 3 dediğine göre en iyi ihtimalle bu marincap ile aynıdır, epa ile dha toplamına da 720 demiyor, bir de çok faydalı olmayan omega 3ler var biliyorsun, onlarla birlikte 720'ymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…