Trambolin ile zayıflama

çok güzel 50 dk zeytincim...
çok geçmiş olsun.off öyle bi halsizlik var ki ürtümde..ama yine de yürüdüm 1 saat..yürürken hep şükrettim.halsiz de olsa yürüyebiliyorum Allah IM SEN KORU diye..hem de dışarda yürüdüm:26:
inşallah senin de geçer bi an önce..
ama zıplayamadım..
yürüyünce daha iyi oldu valla.banyomu yaptım kendime geldim..

daha iyi olmana ve yürüyebilmene çok sevindim canım. umarım saçını da kurutmuşsundur
İnşallah yarına hiçbir şeyin kalmaz

Merhaba kızlar, aranıza alırsanız ben de geldim :)

Trambolinim var pazartesi başlıyorum, belli bir video var mı beğendiğiniz yoksa müzik eşliğinde zıplıyor musunuz?

daha iyi olmana ve yürüyebilmene çok sevindim canım. umarım saçını da kurutmuşsundur
İnşallah yarına hiçbir şeyin kalmaz
oooo saçımı anında kuruttum bu sefer
inşallah yarın dinç uyanırım Allah IM

Trambolinim var pazartesi başlıyorum, belli bir video var mı beğendiğiniz yoksa müzik eşliğinde zıplıyor musunuz?

merhaba hoşgeldin..ben de yeni sayılırım bel ağrımdan yapamadım dilediğim gibi.inşallah sen yapabilrsnin canım

Hoşgeldin canım
Ben youtube'taki videoların birkaçını izledim harekeleri öğrendim, sevdiğim müziklerle zıplıyorum... video ile sıkılıyorum nedense :26: hareketli müziklerle 60 dakikaya kadar sıkılmıyorum sen de birkaç video izle istersen, onlarla yapabilirsen başla ama baktın olmuyor birkaç hareket öğrenip yapabildiğin ölçüde başla.. yeniyse videolar zorlayıp motivasyon kırabilir. zorlanma hissettiğinde hareketi değiştirerek aerobik gibi dans ederek yapınca çok etkili oluyor. arada twist hareketini de unutma, her harekete kolları da katmaya çalış.. kalçanı karnını sık yaparken, kaburgalar hep kapalı olsun.. 3-5 dakika yapsan bile zamanla süre uzayacak.. sen de trambolin deneyimlerini yaz olur mu böyle böyle birbirimizi motive ediyoruz
Hadi iyi zıplamalar canım

tamam canım sağol.yarın bi araştırayım bakalım.bu arada 20 dk trambolin seansımı tamamlamış bulunuyorum

Gecmıs olsun canım benımde ayagım cıkar ıkıde bır alıskanlık oldu artık cıkar tr ye gıdınce taktırırz falan burda dr bılemedı cıkıgı kasların zayıf falan dedı, trambolındede halıyle bılek hareket halınde dıkkatlı zıplıyorum cok havalara dıılde kucuk hareketler bılektekı agrı kalcama kadar cıkıyo, anı hareketlerden kacınıyorum normal hayattada

Tatlım çıkar dediğin nasıl, ciddi ciddi çıkık mı oluyor? Çok çok geçmiş olsun zor gerçekten... belki de kas ve bağ dokusu zayıflığından oluşuyordur çıkık sende gerçekten ama tabi orada çıkıkçı yoktur peki osteopati uzmanına göründün mü? onlar bu konuda iyi, amerikada da bildiğim kadarıyla burdan daha yaygın osteopatlar.. aman sen yine de dikkat et kendine.. zaten öyle çok yükseğe zıplamamakta fayda var, en iyisi küçük küçük zıplamak. Bende de eklemlerde bir maraz var sanırım 1 hafta ip atlayamıştım bundan önce, o zaman da çok ağrıdı, özellikle bu sol dizim. Bakalım şimdi biraz daha iyi ama hissediliyor sorun olduğu.. inşallah yarına düzelir

Son düzenleme:
günaydın,iyi haftalar,,
çok şükür çok iyiyim halsizliğim gitti..sadece boğazımda çok hafif bi yanma var..
eşim biz vandayken aktardan soğuk algınlığı çayı almıştı..ilaç içmek istemediğimden bol bol onu içtim bol su içtim ama sabah yine de dilim damağım kururmuş uyandım..yine de dincim Allah ım çok şükür!

ayrıca artık bel ağrım geçse keşke de zıplayabilsem istediğim gibi..biraz daha sabretmem gerek sanırım o da geçecek ama çok yoğun bi regl geçiriyorum ki ilk çocuğumda da hatırlamıyorum böyle bi kanama..

oooo saçımı anında kuruttum bu sefer
inşallah yarın dinç uyanırım Allah IM

merhaba hoşgeldin..ben de yeni sayılırım bel ağrımdan yapamadım dilediğim gibi.inşallah sen yapabilrsnin canım

Merhaba, teşekkür ederim :) geçmiş olsun, umarım çabucak geçer.

Teşekkür ederim, çok güzel açıklamışsın, çok sağol canım. Benim yaş 40, size ayak uydurmaya çalışacağım :)

Bu akşam başlıyorum, memnuniyetle yazarım, çook teşekkürler

Güzel zeytincim, benim çok ilgimi çekti bu kitap ama pdf halini bulamadım nette, ekitap şeklinde de göremedim. Sana zamet olmazsa özele birkaç link atabilir misin? Sistemimiz kısıtlı olduğundan da çıkmamış olabilir ama emin olurum gönderirsen. Şimdiden çok teşekkür ederim

Canım e-kitap dediğim aslında blog.. adamın kendi blogu.. bloga ulaştın mı? aratınca googleda çıkıyor.. özelden atayım sana linki hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…