Merhaba, teşekkür ederim :) geçmiş olsun, umarım çabucak geçer.
Teşekkür ederim, çok güzel açıklamışsın, çok sağol canım. Benim yaş 40, size ayak uydurmaya çalışacağım :)
Bu akşam başlıyorum, memnuniyetle yazarım, çook teşekkürler
günaydın,iyi haftalar,,
çok şükür çok iyiyim halsizliğim gitti..sadece boğazımda çok hafif bi yanma var..
eşim biz vandayken aktardan soğuk algınlığı çayı almıştı..ilaç içmek istemediğimden bol bol onu içtim bol su içtim ama sabah yine de dilim damağım kururmuş uyandım..yine de dincim Allah ım çok şükür!
canım daha genceciksinbenim annem 58 yaşında ne sporlar yapıyor bir görsen sadece bünyenin alışmasına izin ver, sakatlanma yaşama, dikkatli yap, yüklenme olur mu, bu herkes için geçerli zaten, ağır ağır artırmakta fayda var.. bu arada linki özelden atıyorum, 1. sayfa attığım.. sol tarafta aşağıda 45 link var toplam.. oradan ilerlersin okumaya ... bir de DKZ yani diyetsiz kalıcı zayıflama yöntemi de diyor buna kullananlar.. sen oku blogu mutlaka, hiçbir satırını atlama... sonra bir şey takılırsa aklına sor mutlaka.. benim çok güvendiğim bir yöntem. Kolay gibi görünse de acıkıp doymayı öğrenmek, hayatı ona göre ayarlamak kimileri için 15 günü bulabiliyormuş. anladım ki bu işte istikrar ve sabır çok önemli...
Hepimiz güzelce zayıflarız inşallah
Canım e-kitap dediğim aslında blog.. adamın kendi blogu.. bloga ulaştın mı? aratınca googleda çıkıyor.. özelden atayım sana linki hemen :)
Dunde yarım saat trambolınde dans 8 dk da abs workout yaptım...
Süper gidiyorsun canım
Kızlar buarada ben de dün akşam esneme hareketlerini yapabilince 25 dakika kendimi zorlamadan zıpladım. üzerine 60 squat yaptım.. birkaç gündür tartılmıyorum, haftaya tartılcam bakalım
Dunde yarım saat trambolınde dans 8 dk da abs workout yaptım...
evetttt... uzun bir aradan sonra tekrar burdayım ve son durum 78.1 yavaş ve istikrarlı ...
zeytincim ben de haftada 1 tartılıyorum.bence en doğrusu haftada 1 tartılmak.video linklerini verebilir misin esneme hareketleri de olan..
izlediğim videoda spor hocası söylüyor:diz ve bel problemi olanlar yapmamalı..
ahh ahhh yaptırmıyor ki şu bel...
benim de eskiden hiç ağrımazdı tam trambolin yapmaya başladım...adet ile denk gelince böyle oldu işte...
maşallah her gün düzenli yapıyor musun peki
2 aya yakın düzenli yaptım günde 10 dk ama şuan yapamıyorum fırsat bulup çünkü oğlum hastalandı ben ve eşimde tabi malum havalar ama artık yediklerime dikkat ediyorum bol bol yeşillik yiyorum yoğurt falan öyle işte 4.5 kilo verdim gram gram ama istikrarlıda veriyorum çok şükür. doğum kilolarımı vermeme 2.6 kg kaldı inş. oda gitti mi amaç 70 e inmek olcak inş.
Canım birkaç gün sonra toparlarsın inşallah ama yakıyı hala tavsiye ediyorumistersen adet sonrası geçmezse bir gün dene.. sıcacık yapıyor çok faydasını gördüm ben masabaşı çalıştığımdan omuz sırt bel çok tutuluyor, stres de olunca.. ama benimki hareketsizlikten olduğundan trambolin iyi geldi bana aksine ...
abs workout karın egzersizi mi?
Evet karın kasları varyacanm baklava dılımlerı onlara abs dıyorlar
çok sağolasın canım,
ah o yakı yok mu aldım dediğin gün buraya azmayı unutmuşum..
tam da yemek öncesi çorba içmeden yapıştırdı eşim..
aman Allah ım içtiğim çorba bile ayktı beni..sanki hiç etkisi yok gibi geldi..çıkardım..belki beklesem hissederdim ama benim durup dururken ağrımıyordu.özellikle zıplayınca ağrıyordu..yakı ile 1 saatte değişmedi durum..bilmiyrum belki ben az taktım dayanamadım..
maşallah her gün düzenli yapıyor musun peki
2 aya yakın düzenli yaptım günde 10 dk ama şuan yapamıyorum fırsat bulup çünkü oğlum hastalandı ben ve eşimde tabi malum havalar ama artık yediklerime dikkat ediyorum bol bol yeşillik yiyorum yoğurt falan öyle işte 4.5 kilo verdim gram gram ama istikrarlıda veriyorum çok şükür. doğum kilolarımı vermeme 2.6 kg kaldı inş. oda gitti mi amaç 70 e inmek olcak inş.
Tebrikler canımİnşallah kalanlardan da kurtulursun en önemlisi istikrar zaten, düzenli gitsin de, dalgalanmalar olmasın da gram gram gitsin hem böylesi daha kalıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?