Trambolin ile zayıflama

Aramıza hoş geldin canım Hayırlı olsun...
Aynen videoda sıkıcı oluyor ama videodaki hareketleri kafamıza göre yapınca eğleniyoruz, müzikle beraber dans ede dans ede
Sen de sık sık durumunu yaz olur mu, zaten devam edersen çok iyi sonuçlar alacağına inanıyorum, müthiş bir şey gerçekten.. bir de foruma sık sık girince insan gün atlamıyor, motive oluyor gerçekten...

Yılmadan devam edelim de incelelim hep beraber, zaten eğlenceli de çook

Oh oh ne güzel köy tereyağı mis gibidir misss

ekmek yerine genelde kuruyemiş ,bazen de buğday tüketiyorum.
canan karatay bi programda bi dilim ekmek yediğinizde onun üstüne ne kadar küp şeker denk düşüyorsa o kadar şeker yemişsiniz demektir, demişt.i

ben de buğdaya bugün başlıyorum canım, serbest olduğunu biraz geç öğrendim, çoook sevindim, çünkü makarnayı da çok severim ve biraz uzak durmak istiyorum, ekmeği zaten sabahları belki bir dilim çavdar ya da tam buğday yiyordum, güzel olacak buğday . salatada ya da yoğurtlu, her gün az az tüketeceğim bakalım, çook da severim

canım ben sütü açık olarak alıyorum burada bi şarküteri var.3 şubesi daha varmış adam günde 1 ton süt satıyorum diyor.ayrıca kendi mayaladıkları yoğurtları da satıyorlar..am ben pek güvenemediğimden kendim yapıyorum.içmek için olan sütten bahsetmiştim onu paket alıyorum.
bu arada canan karatay siyez bulguru yiyin diyor.ben de araştırdım facebooktaki karataycılar sayfalarında neyi nerden aldıklarını da açıklamışlar..ben de belki bu şarküteri sahibi alır dedim,kendi kendime ve gittim sordum canan karatay öneriyor diye söylerseniz çok satarsınız ,dedim adam bana güldü
hatta numaraları da yazdım belki arar da geitirtir diye.ben bulursam alırım dedi sadece en son..
ama tuzumu kayatuzu olarak karataycıların aldığı yerden aldım tuz önemli çünkü bizim diyette.yağ da önemli ayçiçek yağı ve mısırözü yağı yok.zeytin yağı ve tereyağ yiyoruz.yağdan değil,şekerden korkuyoruz..

evet aslında meyveyi çıkarmamamız lazım tam olarak hayatımızdan...ama karatayda şöyle zayıflamak istiyorsan şeker yeme..meyvede früktoz var ve bu da insülin direncine sebep olan bi şey..senin de dediğin gibi sabah aç karnına o da küçük boy yiyebilirsini,z diyor ck.
zayıfladıktan sonra yenebilrmiş ama o da günde 5 km yürüyorsak yada 3 saat yüzüyorsak..kısacası hareket ediyorsak..
hareket ediyorsak ve zayıfsak anca izin var karatayda meyve ve hamurişine o da çok az..
meyve de şeker içeriyor malesef.şeker bizim düşmanımız yağ değil..ama zayıflayınca yiyeceğim tabii.
istesem yerim tamamen yasak değil sadece sabah küçük boy bi meyve..ama ben yemiyorum..ama zamanı gelince yiyicem tabii

bence de çok şanslısın..
ben vandayken keşfetmiştim vardı organik şeyler yiyordum hep.
benim de eşim ev yoğurdu yemez.

amerikadan günaydın,
ama sana iyi geceler demek gerek:.:)
canım senin trambolinin markası neydi?
hangi markadan memnun kalmadın ,hangisinden memnunsun?
sadece trambolin mi yapıyorsun?

Markası gold gym canım,ılk aldıgım markada aynıydı otuz dolara aldım storedan gerı verdım onu onlıne aldm bukez,ılkı lastıklıydı sımdıkı yaylı oldugu ıcın daha uzun omurlu olcagnı dusundugum ıcın degıstırdım,aksam 5,6 dan sonra yememeye calısıyorm ek olarak dukan yaptım bıraz ama skldm o yuzden almamam lazım spor dengeler ıns

zeytincim
çok güzel açıklamışsın aslında meyve de yemeliyiz ama zayıflayana kadar duruyorum sadece geçici bi süre..çok teşekkür ederim canım
bir de biz hep şekerli meyveleri meyve diye biliyoruz ama canan karatay diyor ki zeytin de meyve; badem,ceviz,fıstık da meyve..ben bunları öyle çok yiyorum ki..kahvaltıda bir avuçtan fazla zeytin yiyorumdur herhalde.
inşallah akşamı iyi atlatırım

muhtemelen amerikadasın canım,
hoşgeldin..
ordaki markalarla burdaki bir değil yaa.
busso diye bi şey aldım yayları gıcırdıyo yeni olduğu halde
dukanı ben de araştırdım sanırım belli günleri oluyormş protein günü sebze gün diye..ben hayatta yapamam
öyle kalıpların içine girdim başaramam..karatayı bile kendime göre ama karatayın kurallarının dışına çıkmadan yapyorum..
yemeklerin pişirme şekilleri falan filan..
ayrıca karatay mutfağı kitabındaki tarifleri de deniyorum
gerçekten çok lezzetli şeyler var,hem sağlıklı hem lezzetli
yağdan kaçmıyorum bol bol yağ var ama sağlıklı yağlar z.yağı tereyağ..

Ben de sütte güvenilir bir yerler soruşturayım diyeceğim ama ne bileyim güvenemiyorum ben canım, sinmiyor hiç içime.. tanıdığım herkes market sütleriyle yoğurt yapıyor..sen şanslıymışsın güvenilir süt bulmuşsun canım..
Aslında mandıralarda güzel çiftlik yoğurtları oluyor çömlekte, benim için en uygunu bunlar olacak sanırım.
Yağa gelince neyse ki kendimi bildim bileli sadece zeytinyağı ve tereyağı tüketirim. Bazen de fındık yağı.. yağ konusunda hep dikkatliyizdir, eve ayçiçek mısırözü ve margarin girmeyeli yıllarrrrr yıllarr oldu

Süpersinnn tebrik ediyorum canım

darısı sizlerin başına..
ben aklıma geldikçe c.k.ın kitabındaki bilgilerden yazayım faydalı olsun inşallah
mesela salataya keten tohumu öğütün diyor yapamıyosanız yoğurda bütün atın bi yemek kaşığı diyor..
benim değirmenim keten tohumu organik diye mi nedir öğütemiyor..zorlanınca ben de yoğurtla yiyorum..

evet canım buğdayı pilav yada makarna gibi de yapabilrsin.salatalara koymak da çok iyi fikir..karatay mutfaağı kitabında da var buğday salatası..bol z.yağlı ve baharatlı..yeşillikli bi şey,
bu arada bugün de yürüyüşün ardından trambolini15 dk yaptım ama zorlamadan..çünkü belim ağrıyordu..sadece dizlerimi bükebildim.
iki bacağımın üstünde zıplayamadım ayrıcabacak açma kapama hareketi yapamadım
dediğin gibi koşma hareketini yavaşça yaptım..bel ağrısı bırakmadı ama bıraksa çok fena yapasım vardı

Keten tohumunu ben de ara ara kullanıyorum canım, teşekkür ederim

Bu arada ben bugün tam 60 dakika zıpladım regl olmama ragmen siz neler yaptınız kızlarrr ? Ama bugün yemekte az bir yoğurtlu buğday yemiştim başka karbonhidrat yoktu, buna rağmen şekerim iniyo mu çıkıyor mu bir tuhaf hissediyorum. yemekten bir saat sonra da müthiş tatlı isteği bastı.. nasıl kıracağım bu insulin direncini bilmiyorum :26: ben de o gazla bir saat çalıştım... biraz daha iyiyim şimdi neyse ki... ama ne yersem yiyeyim farketmiyor bir gün iyiysem diğer gün oluyor bu yemek sonrası aşırı uyku hali, konsantre olamama, gerginlik, kafa bulanıklığı, sürekli su içmeme rağmen susama... ve bir süre sonra tok karına rağmen acıkma ve yeme isteği... bakalım bu egzersize biter inşallah yakında :44:

Canım iyi yapmışsın yüklenmemekle bence, zaten istikrarlı bir şekilde yürüyorsun bel sakatlanınca insan yürüyemiyor bile sonra.. aynen böyle dikkat etmekte fayda var :26: zaten zamanla inan çok alışıyor vücut ben bugün 60 dakikayı tamamladığımda kedime aşırdım, daha da zıplardım ne ağrı ne yorgunluk, aksine kuş gibi hafiflemiş hissettim
Buarada eğer bel ağrın sürerse bir eczaneden yakı edin istersen.. biraz yakar ama birebirdir bel ağrısına bir sor soruştur istersen canım

Bir kızlar konu dışı olacak ama ben biberiye yağı sürüyorum demiştim hatırlarsanız, tabi kokusundan vs devam edemedim streç falan uğraşmak çok zor.. bir de bir zamanlar alıp bir kenara attığım bio oil vardı, çok methediliyor bu yağ, türkiyede pek bilinmesede yabancı blglarda methiyeler düzmüşler resmen, çatlaklarda çok başarılıymış.. az da olsa kilo alınca oluşmuştu bnde de çatlaklar, şimdi kilo verirken de yeni çatlaklar oluşmasın diye önlem olarak onu sürmeye başlamıştım 3 gün önce ama öyle streçlemeden tabi... bacaklarıma karnıma falan masajla... Neyse diyeceğim şu ki cildimi muuuuhteşemmm yumuşattı, nasıl prüzsüz bir dokuya dönüştü anlatamam.. Üçüncü gün, ömrümde hiç sahip olmadığım kadar yumuşak oldu bacaklarım sporla selülitlerim de epey azaldı, en azından bacaklarda pek kalmadı, biraz kalçada var şuan inşallah onlar da geçerr :26: neyse, yağı masaj yaparak sürüyorum ama yukarı doğru hareketlerle.. İnanın çok çoook çok yaradı cildime.. yumuşacıkkk herkese şiddetle tavsiye ederimm

herkese günaydıınlar,
spor ile ömür boyu sağlıklı günler olsun, hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...:)

çok teşekkür ederim zeytincim.yakı hiç aklıma gelmemişti.bugün alacağım kesinlikle
neden konu dışı olsun ki bu da zayıflamak sağlıklı olmakla ilgili bi durum değil mi?biberiyeyi ben de duydum ama çok kokar gece yatıp sürmek de zahmetli iş.bio oili ben de araştıracağım canım

cidden çok güzel canım ..
keşke ben de zıplayabilsem.şu bel izin verse de zıplayabilsem dilediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…