Trambolin ile zayıflama

çok teşekkür ederim zeytincim..inşallah geçicidir.bugün önce kadın doğuma gidicem..
bi şey sormak istiyorum senin mesleğin neydi canım?.profilinde danışman yazıyor.nerde ne şekilde bir işin var merak ettim de.

internetten biraz araştırdım da hormonlar da sebep olabiliyormuş.değişiyor sürekli hormonlar vücut da buna ayak uydurmaya çalışyor sanırım acısı da böyle çıkıyor...

tahmin ettiğim gibi dr hiç önemsemedi bile geçici dedi.
şu geçici dönem bi geçse de kurtulsam sabır sabır sabır
bebeğimi alırken bile ağrıyor belim trambolin zaten yapamam

iyi geceler kızlar bugün 25 dk yaptım çok şükür fazla giremiyorum nete misafirim var malum:)

Canım ben tercumanım aslında.. meslek kısmında bulamamıştım, danışman seçmiştim. sonradan buldum çevirmen olarak düzelttim

Canım ben tercumanım aslında.. meslek kısmında bulamamıştım, danışman seçmiştim. sonradan buldum çevirmen olarak düzelttim

mesleğin çok güzelmiş,en başta bunu belirteyim..
çok teşekkür ederim canım şuan benim sırtım da tatlı tatlı yanıyo
yakıyı merhemiyle sürdüm bu sefer o kadar yakmadı

mesleğin çok güzelmiş,en başta bunu belirteyim..
çok teşekkür ederim canım şuan benim sırtım da tatlı tatlı yanıyo
yakıyı merhemiyle sürdüm bu sefer o kadar yakmadı

Sağol canım, yoğun falan ama seviyorum aslında ben de işimi..
Hadi inşallah bu defa faydasını görürsün canım sen de yakının yi düşünmüşsün merhemi
Ben de dünden beri tramboline çıkmıyorum, hiç tadım yok ki...
Yürüyorum sadece 45'er dakika ...

selam kızlar bugün bende zıplayamadım.malum misafirim olunca vakit ayıramadım.üstüne bir de yedim mi kıtluktan çıkmış gibi

kızlar merhaba uzun zamandır yazmayı düşünüyodum ama bekledim bende 1 aydır zıplıyorum haftada en az 4 gün ve 30 dk 2 kg verdim

selam kızlar bugün bende zıplayamadım.malum misafirim olunca vakit ayıramadım.üstüne bir de yedim mi kıtluktan çıkmış gibi
Canım yoğunluğun geçince o dediğim kitabı güzelce bir incele derim, aklına yatacağını düşünüyorum. Mantığını gerçekten anlar ve sabırla, tek satırını atlamadan okursan ve aklında tutarsan zaten kesinlikle yeme krizleri olmuyor. Zaten uzun birşey değil. Uyman gereken şey de aslında acıkmadan yememek, doymadan kalkmamak. ama bu kadar basit bir şeyi çok yanlış anlıyoruz çünkü açlık tokluk sinyallerini anlayamıyoruz, ne gerçek bedensel açlığı ne de tokluğu biliyoruz, bunun bir çok nedeni var tabi. Neyse bu yöntemi oturtmak için de gerekenleri çok güzel açıklıyor. Bir efor sarf etmeye gerek yok, sadece anlamak ve kendini yoklamak gerekiyor. Misafirlerini uğurlayıp da vaktin olunca, doktor ozan tunçerin blogundaki e-kitabı ayrıntılı okursan çok fayda görebilirsin.. vücut yeme değişikliklerine bağlı tepkilerden, ödemden vsden vazgeçiyor, kıtlık psikolojisinden çıkıyor ve metabolizma hızlanıyor. Metabolizma hızlandırmak deyince sık ve az yemek akla geliyor genelde ama bu hiç öyle değil. Aksine doyana kadar yiyebiliyorsun. Sürekli atıştırmak, ara öğünler vs zaten çok işe yaramıyor, beki de algımızdan... az yedik sanırken aslında neredeyse doyacak kadar sürekli yediğimizden ve zihnimiz tokluk sinyallerini algılayamadığından, ihtiyacın fazlası kalori alınıyor gün içinde, bir de sürekli yarı aç yarı tok hissi kıtlık psikolojisi yaratıyor, bir gün geliyor yeme krizine yol açıyor... Ama sadece acıkınca yemek, doyunca kalkmak ve vakti gelince tatlı tatlı acıkmak çok daha az yediriyor insana..

Bir de bu yöntemin işe yaradığını görmek için en az 15 gün şans vermek gerek, hatta ideali 1ay, bunu yapınca ağırlık düzenleme mekanizması insanı ideal kilosuna emin adımlarla ulaştırıyor.. ben de yaklaşık 5 gündür uyguluyorum. ilk tartılmayı 15'inci güne bıraktım ama özellikle kotlarımın içinde daha rahatım şu sıralar

hangi kitap ve hangi yazardan bahsediyorsun canım?..
yazdıklarını okudum da canan karatay da az ve sık yeme taraftarı değil ve bunu çok güzel açıklamış kitabında.biz yemek yediğimiz zaman insülün salgılanıyor..sonra glukogan ve en son olarak da zayıflama hormonu leptin..eğer sık yersek leptinin çalışmasına müsaade etmediğimiz gibi sürekli insülünimizin çalışması sonucu enerji olarak kullanmadığımız kısmı yağ olarak depoluyoruz..o yüzden sağlam ve az öğün yemeliyiz diyor ck

evet canım o açlık tokluk ve ara öğün meselesine ben de katılıyorum. Bir de zayf olduğum zamanlarda nasılsam onu anlatıyor bu , bu yüzden doğruluğunu ben biliyorum... ama bunda aksine gıda ayrımı yok, açlık tokluk esas... Diyetsiz kalıcı zayıflama diye de geçiyor... Google'a zayıflama Diyetleri Çöpe yazınca ilk çıkan blogta 45 entry'den oluşan e -kitap canım. 3 kitaptan oluşan kısıtlama mikrobu çöpe serisinin özeti.. Mutlaka göz at derim

Blog sahibi ve kitapların yazarının adı da Dr. Ozan Tunçer canım. Google'a Dr. Ozan Tunçer yazınca da çıkıyor blog

tamam canım araştıracağım geçen gün d&r a gittik orda bir sürü diyet kitabı alasım geldi

aman alma diyet kitapları, aksine diyetlerin uzun vadede kilo aldırdığını söylüyor ve bunun nedenlerini çok güzel açıklıyor herkesin faydalanabileceği çok kolay bir yöntem öneriyor deneyin mutlaka derim. kitabı okusanız üzerine konuşuruz sonra, benim bu konuda eski yaşam tarzım da olduğundan anlatacak çok şeyim var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…