Trambolin ile zayıflama

evde yer sıkıntım yok o yüzden tercih ettim. dün akşam siparişi verdim. şu anda trambolin derslerine gidiyorum zaten ama ordakiler kaç cm sormadım büyükte daha rahat hareket ederim diye düşündüm. gelsin bakalım nasıl bişey. teşekkür ederim bu arada cevap verdiğin için

Hanzade teşekkür ederim cevabın için. İşe yaramasına sevindim, emek vermeden hiçbir şey olmuyor ki, yaparım 20 dk. Peki hangi marka almalıyım ki, almışken bir defa alayım sıkıntı olmasın.

Avessa almış bir arkadaşım hiç ses yok dedi ama şans işi onda olmaz sende olacağı tutar en iyisi germe yay olanlar aslında onlarda Adidas ta filan var ve çok pahalı. Spor salonlarındaki trambolinlerin yay kısımlarına bak videolarda farkı görürsün.

yuppppyyyyy... flaş flaş bugün tartıldım 500 gr daha gitti şükürler olsun:119: toplam 1.800 gr vermiş oldum. hanzade sen ne yaptın nasıl gidiyo bakalım

Ben 62,5 kilo ile başlamıştım. 11 Aralıkta hiç fire vermeden her gün sadece 15 dakika yaptım. Yediklerime asgari dikkat ettim çok az yani...59,5 kiloyum şu anda. yani 11 ocakta bu kilodaydım. 1 ayda 3 kilo vermiş oldum incelme çok farkediliyor göbek toplandı.

Hep diyorum ben başından beri, istikrar çok önemli aman bugün kalsın, aman bu gün bu var dersek olmaz. her gün azami 10 dakika ama hergün mutlaka yapılsa mutlak faydası var. Daha fazla yapabilen kesinlikle daha çok kilo verir ve daha çabuk toparlar kızım bıraksa daha fazla yaparım ve bu arada topik canlanmış güzel güzel yaza taş gibi hatunlar çıkacak :)

aa çok ii maşallahvalla. darısı benim ve isteyen herkesin başına inş. Aminn. ben malesef 2012 de giremedim sınav tarihinden 3 gün sonra doğumum oldu.nasipse bu sene gircem inş. bakalım çok valla inş. olur tabi.bölüm neydi ne üzerine yüksek lisans yaptın ?

merhaba kızlar

ben dün sabah tartıldığımda 74.7 idim. bu sabah tartıldım yine 75 çıktım. dün yarım saat tempolu yürüyüş yaptım,akşam 10 dakika zıpladım. niye böyle oluyor anlamıyorum ya. yediklerime de dikkat ediyorum. kesinlikle ekmek vs yemiyorum. aralarda acıkırsam tarçınlı su içiyorum ama yine de zayıflayamıyorum.

çok moralim bozuldu

canım moralini bozma hiç tam gaz devam et.olur arada böyle şu nedenle olmuş olabilir,belki afedersin büyük tuvaletin vardır farkında değilsindir yapacak kadar hissettirmiyodur. bende oluyo çünkü bu ya adet dönemine giryosundur. yada aynı yerde ve aynı kıyafetlerle tartılmıyosundur bak bu çok önemli.bide bi gün önceden yediklerini biraz abarttıysan üstünede tuvalet ihtiyacını henüz görmediysenonlar içinde hala bu yüzdende artı kilo gözükebilir şişkinliğinde olabilir.yani bunlar olabilen şeyler bu nedenle vazgeçme moralinide bozma tamam mı canım.

buarada kızlar 200 gr daha vermişim buda toplam 2 kg vermiş olmam demek kızlar hergün sitede sabah yada akşam farketmez ama muhakkak 2 dk mızı ayırıp durumumuzu yazalım. böylelikle sorumluluk duyup daha fazla asılırız bence. ne dersiniz inanın bendeçok meşkulum amazaman ayırıyorum buraya yinede.

Selam kızlar, 1 haftadır zipliyorum..daha öncede paylaştığım videoyu izleyerek min.20dk zipliyorum..daha henüz ham olduğum için 30 dk 1 saat gibi surelere gelemedim..ama farkettim ki 15 20 dk.bilinçli egzersizle bu kilo işini cozebiliyoruz..daha önce diyetisyene gitmiştim..verdiği sağlıklı beslenme progrsmini uyguluyorum..zor değil sabah uyanınca büyük bsrdak şu ve bir bütün ceviz yiyorum.. sonra kahvaltı..biraz peynir maydonoz bir kaç zeytin bir yumurta 2 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay..kahvaltı işi 9 da bitmeli..10.30 da ara ogün..1 meyve yada 1 bardak süt yada probiotik yoğurt yada 4 adet diyet bisküvi yada 5-6adet badem seçeneklerinden biri..öğle yemeği..6kaşık susuz sebze yemeği 2 dilim kepek ekmeği bir kase yoğurt bol yeşil salata..saat 3-4 gibi ara ogün..7 de akşam yemeği..3 adet evde yapılan köfte büyüklüğünde et yada tavuk..ızgara balık yerseniz sınırsız..2dilim kepek ekmeği..yoğurt salata.. 8 de bir ara ogün daha.. püf noktaları ise 1 dilim ekmek =3 yemek kaşığı pilav yada makarna demek..yani yemeğin yanında ekmek yemezseniz 2 dilim yerine 6 kaşık pilav yiyebilirsiniz..yada 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek..1 kase çorba=1 dilim ekmek demek..öğle yada akşam yemeklerinin birinde mutlaka protein içerikli yiyecek olmalı..eğer olduda evde hep sebze var et yok..o zaman peyniri et oranında yemeliniz.. 1 lahmacun =2 dilim ekmek 1 adet köfte demek..yani akşam yemeğinde 1 lahmacun yediniz diyelim.. hala yeşil salata yoğurt ve 2 adet köfte hakkınız var..bunun yani sıra şekersiz yapamam derseniz hergün 3 edet kesme şeker hakkınız var..dilerseniz bir seferde dilarseniz 3 seferde kullanın size kalmış..tatlı krizi geldi diyelim..ara ogün vaktinde bir küçük kare bitter çikolata yada 3 top vanilyali dondurma yiyebilirsiniz.. bol şu dememe gerek yok sanırım..

Ben bu yukarıda tarif ettiğim beslenmeyi uygulayarak ve gün aşırı zıplayarak 65.6 dan 62.5 düştüm..1 haftada.. çok ağır derecede börek hamur işi bagimlisiyim..bu beslenmede esnek olduğu için hiç acikmadan hatta bi çoğunu yiyemeden zayıflamış olabilirsiniz..diyetisyenin dediği 1 dilim ekmek az yiyeyim çabuk zayiflayayim demeyin dedi..herşey harfiyen yapılmalı..bir süre sonra okadar sağlıklı beslenmiş oluyorsunuzki zararlı bisi yiyince vücudunuz reaksiyon gösteriyor..istesenizde yiyemiyorsunuz..

Su içme olayına gelince kendinizi fondip mantığıyla çok değil 2 gün alistirmaya çalışın..3. Gün kendiliğinden ictiginizi görünce sasiricaksiniz..

Tramboline gelince boş yere ziplamayin..üzerindeyken kaslarınızı çalıştıran hareketleri yapın..mutlaka videolarla yapın..onlara yetişmek için efor sarfederken zaman akacak ve siz bütün kaslarınızı çalıştırmış olucaksiniz..

Birde gülben ergenin zayıflama programında tarçın çubuğu karanfil kaynatilarak yapılan bir çay var onuda denicem..

Bunun gibi şeyler ışte..hepimize kolay gelsin diyorum.umarım biraz faydalı olmuştur yazdıklarım..

Her gün tartilmak pek iyi birdurum değil..tartiya çıkmak bir hormon salgilatiyormus ve kilo verimini durduruyormus..sürekli diyetteyim diyede düşünmemek gerek tabi..bu kadar küçük farklar hepimizde oluyor..helede bayanlar olarak bu çok normal.. lodosun bile vucudda su tuttuğunu dusursek moralleri bozmamak gerek..inanırsanız yaparsınız..sevgiler..

merhaba ne güzel yazmışsınız..çok faydalı oldu benim için..
siz hangi trambolini kullanıyorsunuz..ben de yeni alıcam ama karar veremedim:)

arkadaşlar karşıdan bakınca düşücekmiş gibi geldi..yüksek kilolarda kullanabiliyor mu bu ev tipi trambolinleri...90 kiloyum bu arada

herkese yeniden merhabalar

verdiğiniz destek için çooook teşekkür ederim. sanırım o günlük bir problemmiş. çok şükür gram gram da olsa zayıflamaya devam ediyorum. dün sabah tartıldığımda 74.3 idim. hergün düzenli 20 dk zıplamamı yapıyorum, yemek olayını da çok kıstım.

bu arada dün ölçülerimi yeniden aldım. bacaklardan 3er, kollardan 1er, göğüsten 1 cm olmak üzere toplam 9 cm incelmişim. darısı basenlerimin ve belimin başına

bu arada kızlar vücut ölçülerini nasıl alacağımız konusunda bilgisi olan var mı?
ben kafama göre 5-6 nokta belirledim oralardan alıyorum ama bunun belli bir yeri filan oluyor mu? bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.

ben de araştırıyorum bulursam sizinle paylaşırım.

slm kızlar... hemen son durumumu yazmak istiyorum..şuan adet dönemimdeyim dolayısıyla şişkinlik ve kabızlık sorunu yaşıyorum ama buna rağmen 300gr daha vermişim çok şükür bakalım şu dönem geçtikten sonra düzene bindiğimde (kabızlık yani) şişkinliğimde gidince ne olucak daha ilk günlerim çünkü. hayırlısı inş.

buarada analarınanası arkadaşım tebrik ederim canım vermeye başlamışsın sende çok sevindim senin adına. bak gördün mü geçici bi durummuş bu. ee diğer kızlar sesleri çıkmıyo zeyneppp fıstık nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyo ablacım

herkes nerelerde eymenimbenim ve ben haricinde kimse birşey yazmıyor artık.

hanzadeee nerdesin???

lütfen gelişiminizi yazın biz de gaza gelelim.

Çok yoğun bir hafta geçirdim eşim kızım hastaydı. Bende biraz etkilendim onlardan. 3 gün zıplamadım. Dün tekrar zıpladım ama sanırım grip oluyorum kemiklerim çok ağrıdı. Kilomda bir değişme yok canım ben bir rutine bağladım artık. :) Sıkılaşabildiğim kadar sıkılaşacağım.

Karnını tam göbek deliğinin üzerinden ölç, belini tam belinden tam bel nasıl olur bel işte :) kalçada kalçadan ama ortasını göbek deliğinden ayarla. :)

herkes nerelerde eymenimbenim ve ben haricinde kimse birşey yazmıyor artık.

hanzadeee nerdesin???

lütfen gelişiminizi yazın biz de gaza gelelim.

Kızlar gaza gelmek için aynaya her gün bakın :) Farkı gördükçe gaza geliyorsunuz. :) Ben kilo vermiyorum. Yiyorum ama ekmeğe ve suya dikkat ediyorum. Olduğum yerdeyim. Ama sıkılaşmak için devam ediyorum karnım çok acıyor. 3 gün yapamadım dün tekrar başladım kemiklerim ağrıdı bu akşamda ağrırsa bir gün ara verip dinleneceğim sonra devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…