Trambolin ile zayıflama

slmmm.. arkadaşlar bugün çok mutluyummm nedenine gelince bugün tartıldım veeee artık 7li hanelere gelmiş bulunmaktayım. 82.6 ile başladığım yolculuğuma şuan 79.8 ile devam etmekteyim nasıl ama. sabah 7yi görünce resmini çekmek geldi içimden buarada hanzade biraz da diyet yaparsan olur bence sakın vazgeçme derim ben ama yinede sen bilirsin tabi...

Maşallah yaaaa, ben niye yapamıyorum bu işi ya. delircem. bu sabah tartıldım, 75 geldim yine, oysa 2 gün önce 74.3 gelmiştim
pazartesi ve salı oruçluydum doğru dürüst hiçbir şey yemedim, öğle arasında yürüyüş bile yaptım oruçlu halimle. akşamları zıpladım. ama zayıflayacağım yere kilo almışım.
gerçekten kafayı yiycem
fizyolojik bir sorunum mu var anlamadım gitti. yapıştı kilolar gitmiyorlar. sıkılaşıyorum evet ama kilo da vermek istiyorum.

Camım ben kilo vermeye çalışmıyorum artık istediğim kilodayım ama daha çok sıkılaşmak istiyorum o yüzden yapıyorum :) Şimdi dikkatli yiyorum yinede ama zayıflamıyorum :)

slm kızlar huu nerelerdesiniz.. neyse gelelim konumuza bugünkü kiloma , şuan 400 gr daha vermiş bulunuyorum ve 79.4 oldum.çok şükür inş. devamı da gelir. ee sizler ne yaptınız anaların anası sen ne yaptın?

bıraktım... kendimden ümidi kestim. kilolu halime alışsam daha iyi olacak. veremiyorum...........

Merhaba, herhangi bir video ile mi yoksa doğaçlama mı zıplıyorsunuz?

herkese merhaba trambolinle bir ay ve üzeri spor yapan arkadaşlarda ne gibi değişilikler oldu sıkılaşma oluyor mu ben kilo verdim ama sıkılaşma problemi var ve trambolin almayı düşünüyorum uzun süre yapan arkadaşlar gelişmelerini bildirirse çok iyi olur

selam tranbolinciler:))) bende 1 ay oldu tranboline başlayalı. sıkılaşmam vardı ama kilo veremiyordum. sebebini kendi kendime düşünürke buldumben çok fazla gazlı içeçek tüketiyorum ve tatlı yiyorum. eee o kadar gazlı içeçek bide tatlı olunca kilo vermesi zor.bune bir çözüm bulmalıydım.ama tatlıdan vazgeçemiyordum kilo verme aşkına tatilde fit ğözükme aşkına araştırdım. tatlı niyetine yeyip kilo aldırmayacak besinleri. birde ne buluyum HURMA..ben istedim bir ğöz allah verdi iki ğöz. bu hurma hemde kilo verdiriyomuş kızlar...tabi bununda yeme şekli şeması var..http://yasam.bugun.com.tr/hurmanin-muthis-faydalari-haberi/199501
http://www.hurma.web.tr/hurma-zayiflatirmi/ben başladım. harbi iştahı azaltıyo..bekalım maısa kadar ne olacağız.

aa vazgeçmek yok yola devam sakın bırakma derim ben...

artık iradesiz olduğuma karar verdim. yesem de aynı kilodayım yemesem de, nasıl iştir anlamadım.

bu hafta eksta birkaç durumum var o yüzden yapamadım ama instagramda takip ettiğim bir diyetisyen hızlandırıcı bir diyet yayınladı 5 günlük birşey ama insanlar 2 kilo civarı vermişler. ben de haftaya pazartesiden itibaren onu uyguluycam, eğer onda da veremezsem metabolik bir sorun olduğuna kesin kanaat getiricem artık.
öyle yani..

şu hayatta elime yüzüme bulaştırdığım tek iş kilo verme işi herhalde

yok canım öyle düşünme bence, ayrıca dediğin diyet saĞLIĞIN İÇİN SAKINCALI OLABİLİR BENCE BİRDEN KİLO VERDİRİYO VE VERSENDE FAZLASIYLA GERİ ALIRSIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN

Hangi diyet? YAZAR MISINIZ

bende aldım ama hala elime ulaşmadı delta marka aldım 102 cm..sabahları 1 saat yürüyüş yapıyorum zaten..çalışıyorum birde artık akşamlarıda trambolin takılırım napiim:)herkese kolaylıklar dilerim..kilo verme işi zor vesselam..umarım herkes ideal kilosuna kavuşur..

selam kızlar bende trambolin aldım bugün geldi.delta 102 cm olanı.gayet iyi.azcık gıcırtı var ama önemli boyutta değil.az önce müzk açtım maksimum 9-10 dk yapabildim ve ter içinde kaldım.zamanla daha çok yaparız heralde.yürüyüşe zaman bulamıyorum.bunu en azından sabah akşam 10 ar dk yapsam kafi.sizde durum nasıl hemen yoruluyormusunuz

evet uzun zamandır yazmıyodum. şuan tam 79 kiloyum 82.600 ile başladım çok vermiş değilim farkındayım ama yavaş yavaş ve istikrarlı veriyorum buda kalıcı olmasını sağlıyo tabi. yola devam analarınanası arkadaşım sesin çıkmıyo naptın bi diyetten bahsediyodun yaptın mı nasıl gidiyo yazsana merak ettim.

tebrik ederim arkadaşım.merak ettim günde kaç dk yapıyorsun acaba.birde kaç günde verdin bu kiloyu.bence gaaaayet güzel bir başarı tebrik ederim.darısı bizim başımıza

tebrik ederim arkadaşım.merak ettim günde kaç dk yapıyorsun acaba.birde kaç günde verdin bu kiloyu.bence gaaaayet güzel bir başarı tebrik ederim.darısı bizim başımıza

Teşekkür ederim canım. valla ben günde 10 dk yapıyorum. oda bana yetiyo açıkcası fazlasından sıkılıyorum zaten. bide son 2 haftadır hiç yapmadım şehir dışındaydım yanımda değildi trambolinim bide hastalandım halada hastayım (adet + grip) ama 7 şubattan beri yediklerime dikkat ediyorum.yani toplasanız 6-7 haftada verdim bu kiloyu ben. ama bu işin en önemli yanı istikrar pes etmemek yoksa olmuyo ben hem 19 aylık oğluma bakıyorum hem ev hanımıyım hem dersaneye gidiyorum kpss için evde ders çalıyorum ve bunların arasında kiloda vermeye çalışıyorum bu nedenle az ama benim için ii giden bi kilo olduğunu düşünüyorum. inş. daha iyileri olur hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…