- 30 Aralık 2013
- 30
- 3
- 34
slmmm.. arkadaşlar bugün çok mutluyummmnedenine gelince bugün tartıldım veeee artık 7li hanelere gelmiş bulunmaktayım. 82.6 ile başladığım yolculuğuma şuan 79.8 ile devam etmekteyim nasıl ama. sabah 7yi görünce resmini çekmek geldi içimden buarada hanzade biraz da diyet yaparsan olur bence sakın vazgeçme derim ben ama yinede sen bilirsin tabi...
slmmm.. arkadaşlar bugün çok mutluyummmnedenine gelince bugün tartıldım veeee artık 7li hanelere gelmiş bulunmaktayım. 82.6 ile başladığım yolculuğuma şuan 79.8 ile devam etmekteyim nasıl ama. sabah 7yi görünce resmini çekmek geldi içimden buarada hanzade biraz da diyet yaparsan olur bence sakın vazgeçme derim ben ama yinede sen bilirsin tabi...
Camım ben kilo vermeye çalışmıyorum artık istediğim kilodayım ama daha çok sıkılaşmak istiyorum o yüzden yapıyorum :) Şimdi dikkatli yiyorum yinede ama zayıflamıyorum :)
slm kızlar huu nerelerdesiniz.. neyse gelelim konumuza bugünkü kiloma , şuan 400 gr daha vermiş bulunuyorum ve 79.4 oldum.çok şükür inş. devamı da gelir. ee sizler ne yaptınız anaların anası sen ne yaptın?
Kızlar gaza gelmek için aynaya her gün bakın :) Farkı gördükçe gaza geliyorsunuz. :) Ben kilo vermiyorum. Yiyorum ama ekmeğe ve suya dikkat ediyorum. Olduğum yerdeyim. Ama sıkılaşmak için devam ediyorum karnım çok acıyor. 3 gün yapamadım dün tekrar başladım kemiklerim ağrıdı bu akşamda ağrırsa bir gün ara verip dinleneceğim sonra devam :)
bıraktım... kendimden ümidi kestim. kilolu halime alışsam daha iyi olacak. veremiyorum...........
aa vazgeçmek yok yola devam sakın bırakma derim ben...
artık iradesiz olduğuma karar verdim. yesem de aynı kilodayım yemesem de, nasıl iştir anlamadım.
bu hafta eksta birkaç durumum var o yüzden yapamadım ama instagramda takip ettiğim bir diyetisyen hızlandırıcı bir diyet yayınladı 5 günlük birşey ama insanlar 2 kilo civarı vermişler. ben de haftaya pazartesiden itibaren onu uyguluycam, eğer onda da veremezsem metabolik bir sorun olduğuna kesin kanaat getiricem artık.
öyle yani..
şu hayatta elime yüzüme bulaştırdığım tek iş kilo verme işi herhalde
artık iradesiz olduğuma karar verdim. yesem de aynı kilodayım yemesem de, nasıl iştir anlamadım.
bu hafta eksta birkaç durumum var o yüzden yapamadım ama instagramda takip ettiğim bir diyetisyen hızlandırıcı bir diyet yayınladı 5 günlük birşey ama insanlar 2 kilo civarı vermişler. ben de haftaya pazartesiden itibaren onu uyguluycam, eğer onda da veremezsem metabolik bir sorun olduğuna kesin kanaat getiricem artık.
öyle yani..
şu hayatta elime yüzüme bulaştırdığım tek iş kilo verme işi herhalde
Hangi diyet? YAZAR MISINIZ
evet uzun zamandır yazmıyodum. şuan tam 79 kiloyum 82.600 ile başladım çok vermiş değilim farkındayım ama yavaş yavaş ve istikrarlı veriyorum buda kalıcı olmasını sağlıyo tabi. yola devam analarınanası arkadaşım sesin çıkmıyo naptın bi diyetten bahsediyodun yaptın mı nasıl gidiyo yazsana merak ettim.
tebrik ederim arkadaşım.merak ettim günde kaç dk yapıyorsun acaba.birde kaç günde verdin bu kiloyu.bence gaaaayet güzel bir başarı tebrik ederim.darısı bizim başımıza