Trambolin ile zayıflama

hoşgeldin zeynepcim :KK3:
buarada arkadaşlar çokdeğil ama 200 grcık daha gitti şükürben çok yavaş veririyorum ama gr gr da olsa fazla kilo verip daha sonra geri almaktan iyidir öyle değil mi ? şimdi toplam:1.300 gr vermiş oldum şu 7 haneleri bi görsem ilk hedefim bu tabi daha sonra hamile kaldığım kilom ve evlenmeden önceki kilom olacak buda 65 e inmem gerektiğini gösteriyo bakalım zaman ne göstericek hadi hayırlısı siz naptınız bakalım ?:nazar:

Buarada arkadaşlar herkes başlangıç kilosunu, şuanki kilosunu ve hedeflediği kiloyu yazarsa daha güzel olcak gaza gelme açısından yani..:KK24:

Merhaba, yemene de biraz dikkat edersen 1 yada 1,5 ayda günde 20 dakika zıplayarak 5 kilo verirsin.
Zaman alır ama kesinlikle sıkılaşır toplarsın. Sıkılaşmada bundan daha etkilisini görmedim.
Sakın delta alma berbat ses çıkartıyor. Benim ve bir arkadaşın daha delta marka ama ses inanılmaz kötü..

Hanzade teşekkür ederim cevabın için. İşe yaramasına sevindim, emek vermeden hiçbir şey olmuyor ki, yaparım 20 dk. Peki hangi marka almalıyım ki, almışken bir defa alayım sıkıntı olmasın.

selam arkadaşlar bir haftadır araştırıyorum bende nasıl birşey diğe memnun kalan çok güzel ama ne kadar sürede ne kadar kilo verdiğini yazan pek yok o yüzden biraz soğudum sanki ne kadar sürede ne kadar kilo verdiğinizi yazarmısınız mümkünse

hoşgeldin zeynepcim :KK3:
buarada arkadaşlar çokdeğil ama 200 grcık daha gitti şükürben çok yavaş veririyorum ama gr gr da olsa fazla kilo verip daha sonra geri almaktan iyidir öyle değil mi ? şimdi toplam:1.300 gr vermiş oldum şu 7 haneleri bi görsem ilk hedefim bu tabi daha sonra hamile kaldığım kilom ve evlenmeden önceki kilom olacak buda 65 e inmem gerektiğini gösteriyo bakalım zaman ne göstericek hadi hayırlısı siz naptınız bakalım ?:nazar:

Hoşbulduum :)
evet benim göbegim hafiften toparlandı 2 gün yapmama ragmen

aa çok ii canım 2 günde hiç fena değil ama sen tabi bildiğim kadarıyla evli değildin bu durumda doğumdan kalma sarkık bir göbek ve kiloların yok tabi :KK14: bu nedenle daha rahat toparlanacağını ve kilo vereceğini düşünüyorum canım.şuan kaç kilosun ?:KK49:

Merhaba kızlar bende düşünüyorum trambolin alıp zayıflamayı ama emin olamıyorum sadece bunu yaparak yeterli olucak mı tabi yanında yediklerinede dikkat ederek yani ekstra yürüyüşe falan gerek duymucaz mı :KK23:

aa çok ii canım 2 günde hiç fena değil ama sen tabi bildiğim kadarıyla evli değildin bu durumda doğumdan kalma sarkık bir göbek ve kiloların yok tabi :KK14: bu nedenle daha rahat toparlanacağını ve kilo vereceğini düşünüyorum canım.şuan kaç kilosun ?:KK49:

ben belimi çatlattım bide bel fıtığı var o yüzden çok kortizonlu ilaç kullandım o yüzden kilo 92 ye çıktı :)
bide ben kalçalarım bacaklarıma almıyorum kiloyu ama üst bölgemi kesip atasım geliyo omuz bölgesi gögüs yani üst bölgenin tamamı kilolu yaglı :KK43: :KK43::KK50:

Yeniden merhaba herkese.

Ben 1 haftadır sınavlarım olduğu için hiç zıplayamadım. Ama bu akşam başlıyorum inşallah. Sabah tartıldığımda 74.9 idim.

Bir arkadaşımız kilolarımızı yazmamızı söylemiş. ben başladığımda 75.7 idim. 1 hafta çalıştım sonraki hafta hiç çalışmadım şu an 74.9 kg'ım. Hedefim 60-65 arası. Ve bunu 3 ay içinde başarabilmek istiyorum inşallah.

Hergün olmasa da 2 güne bir değişimi not etmeye devam edicem.

Görüşmek üzere kızlar :)

Son düzenleme:
Merhabalar,

Bir kaç mesaj yazdıktan sonra oldu selam kısmı ama sanırım ben de bundan sonra burada olacağım :)

Yaş kırka dayandı, dukanla 15 kilo verdim, sağlık nedeniyle 4 kilo geri aldım, o 4 kiloyu verdim ama güçlendirmede verdiğim 3 kiloyu da vermek istiyorum. Trambolin siparişi henüz vermedim ama acilen almak istiyorum. En ucuz delta gibi ama Hanzade arkadaşımız çok gıcırdadığını söyledi. Başka markalarda da aynı sorun olur mu bilmiyorum ama birine karar verip en kısa zamanda zıp zıpa başlamak istiyorum :)

O göbek tam da benimki :)

merhabalar ben bir spor merkezinde başladım tramboline ve çok hoşuma gitti çok eğlenceli. eve de almak istiyorum. ısınma dahil 1 saat yaptırıyor hocamız. ayda 80 tl oraya vereceğime eve alır yaparım diye düşündüm. bir de haftada 2 kere gidiyorum kilo vermek için yetmez sanırım 2 gün. bende alacağım dediğim gibi ama karar veremedim hala hangisini alsam acaba? york marka 153 cm nasıl sizce? :))

Son düzenleme:
ben belimi çatlattım bide bel fıtığı var o yüzden çok kortizonlu ilaç kullandım o yüzden kilo 92 ye çıktı :)
bide ben kalçalarım bacaklarıma almıyorum kiloyu ama üst bölgemi kesip atasım geliyo omuz bölgesi gögüs yani üst bölgenin tamamı kilolu yaglı :KK43: :KK43::KK50:

ahh canım benim çok geçmiş olsun tatlım.inş. gönlünden geçen gibi olur ( tabi seninle birlikte bizimde :)

yuppppyyyyy...:KK76: flaş flaş bugün tartıldım 500 gr daha gitti şükürler olsun:119: toplam 1.800 gr vermiş oldum. hanzade sen ne yaptın nasıl gidiyo bakalım:nazar:

sende hoşgeldin ekim34..valla benimkide delta ama çok gıcırdıyo ve orta kısmı daha 3 hafta olmasına rağmen çökmeye başladı başka marka hakkında bilgim yok yalnız. karar senin canım..

Son düzenleme:
Merhabalarrrrr

Ben de bugün tartıldım, 74.7 geldim. Başlangıçtan itibaren 1 tam kilo vermiş oldum çok şükür.

eymenimbenim tebrik ederim arkadaşım seni. İnşallah tüm kilolarımızı vercez, gayret gayret :)

merhabalar ben bir spor merkezinde başladım tramboline ve çok hoşuma gitti çok eğlenceli. eve de almak istiyorum. ısınma dahil 1 saat yaptırıyor hocamız. ayda 80 tl oraya vereceğime eve alır yaparım diye düşündüm. bir de haftada 2 kere gidiyorum kilo vermek için yetmez sanırım 2 gün. bende alacağım dediğim gibi ama karar veremedim hala hangisini alsam acaba? york marka 153 cm nasıl sizce? :))

canım benımkıde delta arkadaslara katılıyorum cook gıcırtıyoo york daha ıyı olabılır ama ebatı cook buyuk
evde yerın varsa sıkıntı yook ama buyuk oldugundan bırsure sonra pişman olma bence
benımkı 102cmlık ama gayet kullanıslı suan 74 kıloyum ama 94 kılodaykende zıpladım ustunde tasıyor yanı:)
bu arada ben trambolınle fazla calısamıyorum yanı kılolarımı onunla vermedım ama setler halınde gunde 1000defa zıplıyorum
ıkı gundur ınsallah devamı gelır hemde cook zevklı ama yorucuda

Merhabalarrrrr

Ben de bugün tartıldım, 74.7 geldim. Başlangıçtan itibaren 1 tam kilo vermiş oldum çok şükür.

eymenimbenim tebrik ederim arkadaşım seni. İnşallah tüm kilolarımızı vercez, gayret gayret :)

çookkk teşekkür ederim canım benim :KK16: bende seni tebrik ederim sende kilo vermişsin bak çok güzel inş. yaza bomba gibi girelim kızlar hadi ama ikimizden başkası kilo veremedimi gr bile verseniz yazın insan motive oluyo gerçekten ,inanın buna. buarada canım sen sınava giriyorum demiştin ne sınavı. bende dersaneye gidiyorum KPSS için lisans düzeyinde çok zor oluyoçocuk ve ders çalışmak ayrıca bide spor ve diyet derken fena yani ev işini hiç saymıyorum bile :84:

çookkk teşekkür ederim canım benim :KK16: bende seni tebrik ederim sende kilo vermişsin bak çok güzel inş. yaza bomba gibi girelim kızlar hadi ama ikimizden başkası kilo veremedimi gr bile verseniz yazın insan motive oluyo gerçekten ,inanın buna. buarada canım sen sınava giriyorum demiştin ne sınavı. bende dersaneye gidiyorum KPSS için lisans düzeyinde çok zor oluyoçocuk ve ders çalışmak ayrıca bide spor ve diyet derken fena yani ev işini hiç saymıyorum bile :84:

ben yüksek lisans yapıyorum onun finalleri vardı çok şükür bitirdim.
kpss olayına ben de 2012'de hazırlandım, atandım kurtuldum çok şükür, darısı başına. valla çocuklu bir kadına memuriyet gibisi yok.
herkese tavsiye ederim :)

X