- 8 Ağustos 2008
- 1.111
- 75
- 40
slm kızlar bende yeni trambolin aldım 122 cm biraz büyük geldi odanın ortasını kapladı küçük diye endişe ediyordum ama valla baya büyük geldi neyse başladım dün aralıklarla 1 buçuk saat kadar yaptım biraz zorladım kendimi kaslarımı baya çalıştırıyor iliklerimde hissediyorum hareketi ve iyiki almışım bende artık sizinleyim buraya takılmak daha teşvik eder bizleri kahvaltımı ettim şimdi çay keyfi yapıyorum birazdan başlıcam bugünki sporuma yemekten çok kısmıcam dün 84.7 idim ve normalin üstünde beslendim hanımeller bisküvi falan yedim akşam 150 gr lıklardan nohut yemeği az ekmek öglen krep vardı 4 tane falan rus salatası ve sabahta normal kahvaltımı yaptım biliyorum dün için çok ama bugün daha dikkatli davranıcam sadece diyet psikolojisin
tasımak istemiyorum ve ona rahmen sabah 84.1 geldi ama tartımada güvenmiyorum bazen aynı dk tartılınca bile 2 ila 3 kg farklı yansımalar oluyor onun için pek güvenmedim rakama bu arada bi arkadasımız 300 cm liklerden bahsetmiş sakın öyle birşey yapayım deme çok büyük koyacak yer bulamazsın benimki 122 cm o bile büyük geliyor tabiki sana kalmış ev için kullanacaksan mutlaka 150 bile büyük olur benim fikrim bu resimlerden anlasılmıyor oyuzden tecrübemi aktardım bi konuya daha deginmek istiyorum bendede bel fıtıgı var ama bir sorun olmadı zaten vücuda yük bindirmediği için gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz sadece karın kaslarımı hareket ettikçe hafif agrısı oluyor oda bir kaç güne alışınca gecer şimdilik bu kadar kızlar görüşmek üzere hepinize kolay gelsinnnnn
tasımak istemiyorum ve ona rahmen sabah 84.1 geldi ama tartımada güvenmiyorum bazen aynı dk tartılınca bile 2 ila 3 kg farklı yansımalar oluyor onun için pek güvenmedim rakama bu arada bi arkadasımız 300 cm liklerden bahsetmiş sakın öyle birşey yapayım deme çok büyük koyacak yer bulamazsın benimki 122 cm o bile büyük geliyor tabiki sana kalmış ev için kullanacaksan mutlaka 150 bile büyük olur benim fikrim bu resimlerden anlasılmıyor oyuzden tecrübemi aktardım bi konuya daha deginmek istiyorum bendede bel fıtıgı var ama bir sorun olmadı zaten vücuda yük bindirmediği için gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz sadece karın kaslarımı hareket ettikçe hafif agrısı oluyor oda bir kaç güne alışınca gecer şimdilik bu kadar kızlar görüşmek üzere hepinize kolay gelsinnnnn