Trambolin ile zayıflama

slm kızlar bende yeni trambolin aldım 122 cm biraz büyük geldi odanın ortasını kapladı küçük diye endişe ediyordum ama valla baya büyük geldi neyse başladım dün aralıklarla 1 buçuk saat kadar yaptım biraz zorladım kendimi kaslarımı baya çalıştırıyor iliklerimde hissediyorum hareketi ve iyiki almışım bende artık sizinleyim buraya takılmak daha teşvik eder bizleri kahvaltımı ettim şimdi çay keyfi yapıyorum birazdan başlıcam bugünki sporuma yemekten çok kısmıcam dün 84.7 idim ve normalin üstünde beslendim hanımeller bisküvi falan yedim akşam 150 gr lıklardan nohut yemeği az ekmek öglen krep vardı 4 tane falan rus salatası ve sabahta normal kahvaltımı yaptım biliyorum dün için çok ama bugün daha dikkatli davranıcam sadece diyet psikolojisin
tasımak istemiyorum ve ona rahmen sabah 84.1 geldi ama tartımada güvenmiyorum bazen aynı dk tartılınca bile 2 ila 3 kg farklı yansımalar oluyor onun için pek güvenmedim rakama bu arada bi arkadasımız 300 cm liklerden bahsetmiş sakın öyle birşey yapayım deme çok büyük koyacak yer bulamazsın benimki 122 cm o bile büyük geliyor tabiki sana kalmış ev için kullanacaksan mutlaka 150 bile büyük olur benim fikrim bu resimlerden anlasılmıyor oyuzden tecrübemi aktardım bi konuya daha deginmek istiyorum bendede bel fıtıgı var ama bir sorun olmadı zaten vücuda yük bindirmediği için gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz sadece karın kaslarımı hareket ettikçe hafif agrısı oluyor oda bir kaç güne alışınca gecer şimdilik bu kadar kızlar görüşmek üzere hepinize kolay gelsinnnnn:KK8:

hani kimsecikler gelmemiş :KK43:
15 dk 3 set yaptım artık saat başı 5 dk yapıcam akşama kadar toplam 90 dk olucak işe yarayacagına bütün kalbimle inanıyorum
aayrıca ip atlıyormuş hesabı yaparak 15 dk 200 kalori yakmış olarak hesaplıyorum toplamda 800 kalori yakmış olup 1500 kalorilik diyet uygulucam yani toplamda 700 kalori almış olucambuda bana haftalık 2 kg kayıp yapar artı 1 kg su kaybı oluşturur 3 kg gitmemesi işten bile değil hesaplarıma göre bekleyip görücem başlangıç kg 84.7 hemen tickerimide düzeltiyorum hadin kızlar nerdesiniz bu sene fıstıktan daha güzel olalım:13::KK76:

slm uzun zamandır bakmamıştım buraya en son nisan sonu yazmıştım hamilelik nedenile tranboline ara verdim şu an 6 aylık hamileyim doğumdan sonra nasipse tramboline devam etmeyi istiyorum ben 10 günde 3.5 kilo vermiştim 20 dakikala başlayıp 35 dakkaya çıkarmıştım aralıksız 35 dakka yapıyordum çok faydalı bir spor tavsiye ediyorum ...

Bundan sonra bende aranjzdayim ama burasi cok sessiz ya hadi biraz hareketlendirelim ben 82.5 kilo ile bugun basladim bakalim nasil ilerleyecem simdilik 13. Sayfadaki yeni baslayanlar icin olan video ile basladim ama sadece 5 dakika yapabildim ama durmak yok yola devam az sonra yeniden devam edecem 20 dakikalik videoyu tamamlamayi dusunuyorum bu aksam birde mekik aleti siparis vermistim trambolinimle beraber birazda mekik cekecem 50 tane cekmek kstiyorum ama simdilik yapabilirmiyim pek bir fikrim yok bundan sonra her aksam calismalarimi ekleyecem ins bende birkac gun sonra vazgecmem demiyorum cunku pes etme gibi bir secenegi hayatimdan cikardim :KK66:

ya ben yapamıyorum bayağıdır.salonun ortasında duruyor.ben ona bakıyorum o bana.o enerjiyi bulamıyorum kendimde :KK43:

Trambolin alalı çok uzun zaman oldu..Ben de geldim..İnşallah burası hareketlenir..

kızlar nerden kaça aldınız marka ve site adı da ekleyin lütfen
ben de alıcam böyle olmucak kg veremiyorum

cok ufak da ise yaramaz galiba ??

sizin ebatlar kaç cm?

kaçınmamız gereken noktalar nelerdir satın alırken?

Delta Dijital Göstergeli & Egzersiz Lastikli Trampolin ( 92 CM / 36" ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com canim ben bu urunu aldim boyutolarak gayet yeterli ben memnunum araya bayram girince ben biraz ara verdim bu aksam dietle birlikte yeniden başlıyor um inşaallah bence cok zevklj yani bunalmadan spor yapiyorsun once sure tutuyordum 2 dakika ancak dayaniyordum simdi aciyorum kral tvyi oradan sarkilara eslik ediyorum degisik sekillerde atliyorum sonra kronometreye bakiyorum normalden daha uzun atlamisim

Delta Dijital Göstergeli & Egzersiz Lastikli Trampolin ( 92 CM / 36" ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com canim ben bu urunu aldim boyutolarak gayet yeterli ben memnunum araya bayram girince ben biraz ara verdim bu aksam dietle birlikte yeniden başlıyor um inşaallah bence cok zevklj yani bunalmadan spor yapiyorsun once sure tutuyordum 2 dakika ancak dayaniyordum simdi aciyorum kral tvyi oradan sarkilara eslik ediyorum degisik sekillerde atliyorum sonra kronometreye bakiyorum normalden daha uzun atlamisim

pericim; ürün güzele benziyor tutmak ıcın aparat olması cok iyi en azından düşmeyiz

fakat endisem şu, büyük gögüslere zıplama zarar verir mi? yani sarkma yapar mı sence?

kg da bir değişiklik oldu mu? su an nasılsın? terletiyor mu bir de?

Kızlar trampolinle yüzlerced kilo vereceğiz hadiiii. Ben yeni aldım bugün başladım. Ama şimdillik 5 dk bile duramıyorum, bugün için hedef 20 dk. Hadi kalkınnnnnn oturmak yok zıppp zıpppp zıplayacağızzzzz

Herkese merhaba, gerçi çok işlek bir topik değil ama olsun. Bende bugün ........ dan trambolin siparişimi verdim.Heyacanla gelmesini bekliyorum. 7 buçuk ay önce doğum yaptım.doğumdan sonra kilom artmaya başladı.Diyete başladım ve 2 ay 1 haftada 8 kilo verdim.vermem gereken 3-4 kilom daha var.Ama spor yapmadan verdiğim için vücudumda pek sıkılaşma olmadı ama cidden inceldim.Spor yapamıyorum malesef, yürüyüş yapayım diyorum o da olmuyor.Zevkle yapabileceğim ama fazla vaktimi almayacak bişiler ararken bu sayfayı buldum ve vazgeçerim diye korkumdan hemen siparişimi verdim.Altis marka indirimdeydi 79.90 çok uygun geldi.Umarım iyi bişey çıkar.Gelsinde zıplamaya başlayayım bakalım.Umarım aradığımı bulurum :)

Herkese merhaba, gerçi çok işlek bir topik değil ama olsun. Bende bugün ........ dan trambolin siparişimi verdim.Heyacanla gelmesini bekliyorum. 7 buçuk ay önce doğum yaptım.doğumdan sonra kilom artmaya başladı.Diyete başladım ve 2 ay 1 haftada 8 kilo verdim.vermem gereken 3-4 kilom daha var.Ama spor yapmadan verdiğim için vücudumda pek sıkılaşma olmadı ama cidden inceldim.Spor yapamıyorum malesef, yürüyüş yapayım diyorum o da olmuyor.Zevkle yapabileceğim ama fazla vaktimi almayacak bişiler ararken bu sayfayı buldum ve vazgeçerim diye korkumdan hemen siparişimi verdim.Altis marka indirimdeydi 79.90 çok uygun geldi.Umarım iyi bişey çıkar.Gelsinde zıplamaya başlayayım bakalım.Umarım aradığımı bulurum :)

Dün bende sipariş verdi çok hareketsiz çalıştığım için hem kısa sürede enerji atarım hemde sıkılaşmama faydası olur tabi oğlandan bize sıra gelirse umarım faydasını görürsün

Kızlar trampolinle yüzlerced kilo vereceğiz hadiiii. Ben yeni aldım bugün başladım. Ama şimdillik 5 dk bile duramıyorum, bugün için hedef 20 dk. Hadi kalkınnnnnn oturmak yok zıppp zıpppp zıplayacağızzzzz

merhaba bende sipariş verdim 85 kg um hedef 70 hadi bakalım 40 beden olsam yeter sıkılaştırmada etkisi büyük trombolinin:KK56: birazda akşam yemeğini azaltırsak hoop tamam bu iş

hastea siz ne diyeti yaptınız? bize yazar mısınız?

Ben bir diyet listesi uygulamadım. Şekeri mümkün olduğunca azalttım.Çikolata, bisküvi,tatlı,kek,pasta,börek gibi hayatın en lezzetli yiceceklerini yemedim :KK43: eğer bir davetteysem ve bunlar ikram edildiyse çok çok az yedim, yarım kek,yarım börek mesela.Napiim herkesi yerken görünce çok canım istiyor :) ekmeği azalttım.pilav yada makarna varsa yemekte ekmek yemedim. kola,meyve suyu gibi içecekleri içmedim sadece su bazende ayran içtim.3 ana öğün 4 ara öğün yedim günde. özellikle kendime yemek yapmadım evde ne pişiyorsa yedim ama porsiyonumu küçülttüm. ara öğünlerde meyve,yoğurt,süt bunları bulamazsam diyet krakerden birini yedim. diyet kraker dışında hiç light ürün kulanmadım.8 kilo gitti.Hala da devam ediyorum ama kilo vermem yavaşladı.spor yapmadım hiç.O yüzden trambolin siparişi verdim.umarım işe yarar.

Dün bende sipariş verdi çok hareketsiz çalıştığım için hem kısa sürede enerji atarım hemde sıkılaşmama faydası olur tabi oğlandan bize sıra gelirse umarım faydasını görürsün

Benimki daha gelmedi. Pek sabırsızım galiba.Biran önce gelsin istiyorum.Sizinki geldi mi?

canım ben alana kadar delta marka olanı hepsıde bıtmıs

kaldırmıslar linki bile

hizlial da vardı; çok taksit yaptırayım dedim, sonra gg ya baktım

daha ucuz, ama 92 cm; yanında ip atlama ipi, bir de plates topu gibi üstten tutmalı bir top veriyordular

85 tl kargosuzdu, onu aldım ama satıcıya şimdi yollama dedim

12 taksitle aldım 8 tl gibi bişey ödüycem ayda

aklım yine deltada.. napsam siparişi iptal mi etsem?
ama bu defa da kartıma iadesi taksit taksit olucak
pfffff

niye aldım ki 92 cm ufak oluyor galiba

seninkinde gıcırtı var mı canım? 92 cm cok mu ufak olur sence??

X