Trabzon///61

trabzonlular topiği bırakıp kaçmış uğrayan eden yok sanırım

Heyooooooooooooooo
hemşerilerimmm nereyesunuzzzzzzzzzz

selam güzeller ne haber nasılsınız? ortalıgı bos bıraktık kaçıp gittik sanmıs mıllet.bi süre ara verdik sadece ne habersiniz bakalım

harıkayım bıtanem yogunum oyuzden hemen yanıt veremedım gelınlık ve abıye uzerıne bakırkoyde bır dukkan actım onunla kosturuyorum harıka bır ugras:)oyuzden cok mutluyum cokkkkkkkk:))sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat::))

bayankahkahacım iş yerin hayırlı olsun özelden adresini verrsen o civardaki arkadaşları sana yönlendirirm, yabancıya gitmez paracıklarmız.

bayankahkahacım iş yerin hayırlı olsun özelden adresini verrsen o civardaki arkadaşları sana yönlendirirm, yabancıya gitmez paracıklarmız.

canımsın teşekkurederım adresı yazdım sevınırım yolun duserse senıd ebeklerım herzamn :))

kızlar canım çok sıkkın nerelerdesiniz gelin konuşalımyaa:85:

kızlar canım çok sıkkın nerelerdesiniz gelin konuşalımyaa:85:

canım ne oldu ben çok hastayım böbreklerimden rahatsızlandım 3 gün ımperialda yattım şimdi samsundayım bir kaçgünde burda yatıcam senin neyin var kuşum:2::2:

canım ne oldu ben çok hastayım böbreklerimden rahatsızlandım 3 gün ımperialda yattım şimdi samsundayım bir kaçgünde burda yatıcam senin neyin var kuşum:2::2:

canım neyin var ne oldu sana haberimizde olmadı zıyarete gelirdik uzungöle gelemedik doğru düzgün trabzona gelirdik .üşüttün mü böbrekleri? uzungölde calışmıyormusun artık? bayadır görüşemıyozyaa.tmmy en son cocuk dusunuyodu görustun mu onunla ne oldu oda hiç uğramıyo. deliboncuktan tmmye sesim gelür mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…