Trabzon///61

Kızlar selam
Bende saf kan laz kızıyım Anne, baba ve hatta eşimde öyle
Tanışıp güzel dostluklar kurmak isterimmmm

saç kesimi boyası güzel memnun olduğunuz kuaför vamı acilll

kuaför türkan var ben rezil olduktan sonra öğrendim canım saçlarımdan oldum 1 senedir uzatmaya çalışıyorum,trabzondaki salak kuaförler yüzünden ;uzun sokaktaki dudunun karşısında ikinci katta umarım işine yarar:90:

teşekkür ederim saç kesimi modelini anlattım bi modeli.saçımı benimde mahvetti

kızlar hep ters zamanlarda gelıyorum en son numaramı yazıcam gelen caldırcak öyle gelıcem foruma

Merhaba kızlar 22 yaşındayım 1,5 yaşında bir oğlum var. Trabzon'lu değilim ama eşim Trabzon'lu 3,5 yıldır Trabzon' da yaşıyorum. Aranızda banada yer var mıı?

saç kesimi boyası güzel memnun olduğunuz kuaför vamı acilll
benimm 6 senedir müdaimi olduğum bi kuaförüm var kuaför aygünn çok çok memnunum. kunduracılarda maraton dersanesinin arada jumbo mağazası var girince zaten pasajın alt kaı.
Merhaba kızlar 22 yaşındayım 1,5 yaşında bir oğlum var. Trabzon'lu değilim ama eşim Trabzon'lu 3,5 yıldır Trabzon' da yaşıyorum. Aranızda banada yer var mıı?

tabi canım buyur hoşgeldin :)

hoşbuldum canım. Nerede bu Trabzon lular ya topic sinek avlıyor

Evet gerçekten de öyle kimsecikler gelmiyo, gelenler de bi türlü karşılaşamıyo :84:

ahhhhhhhhhhhhh
sonunda trabzonlu insanlarla karsılastımm.....
koskoca forumda hiç yok sanıyordum ..
ayy hemşolarım benim valla cok sevindim görünce...
bende trabzonluyum ve vakfıkebirliyimmm

ahhhhhhhhhhhhh
sonunda trabzonlu insanlarla karsılastımm.....
koskoca forumda hiç yok sanıyordum ..
ayy hemşolarım benim valla cok sevindim görünce...
bende trabzonluyum ve vakfıkebirliyimmm

trabzonlular her yerde vardır:))
hoşgeldin canım... arada siteye girince uğrayalım buraya. bende maçkalıyım nişanlım çarşıbaşılı :))

hoşgeldin canım... arada siteye girince uğrayalım buraya. bende maçkalıyım nişanlım çarşıbaşılı :))

Koccamaaannn selammmm. Benim annem araklı, babam sürmene, kocam magavladan. Bende ortaya karışık

Son düzenleme:
selam canım hemen online gördüm seni yakaladım:))
nerde oturuyosun trabzondamısın yani?

aaaa çarşıbasımı ..:):)
bizim dükknlarımız var orda.. :)
eskiden orda oturuyordukk ..:):)
ahh ne güsel oldu bu topic i görmek .:)
ama cok sesssz burası yaa oysa trabzon insanı coşkuludur bi yerde hemşosunu görünce ayrı bi mutlu olur.. burası öyle deil .. valla ben abonelklerme ekledm bu topic i ..:) ne var ne yok hemn mailme geliyo.. :) bi gözüm burdaaaa:)

yaa gerçektenmii:)) kayınvalidemler felan hep ordalar:)) bende hergün uğruyorum bu topiğe yavaş yavaş toplarız milletii umarım:))

yaa gerçektenmii:)) kayınvalidemler felan hep ordalar:)) bende hergün uğruyorum bu topiğe yavaş yavaş toplarız milletii umarım:))

evet umarım tpolanırlar.. :)
bende bakıyorum hep birileri varmı diye.. :)
ya ben tam vakfıkebrli deilm yalıköyde oturuyorum yani carsıbasına cok yakınız ve orda bizi herkes tanır hemen hemen .. :)
canım sen nerde oturyorsun ..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…