Trabzon///61

yeldacım aleykum selam aramıza hosgeldın . bende sürmenede oturuyorum tmmy nın dedıgı gıbı. senıde aramızda gormekten mutlu oluruz bulusma yapabılırsek ınsallah. ne zaman gelıyorsun buraya.

ben bayadır buralarda degıldım koydeydım. bu aradada abımın nısanı var ona hazırlanmaya basladık kayserıye nısana gıdıcez. baska bı adet olunca ınsna ne yapacagını sasırıyor acıkcası. burda bıraz baktımda nerdeyse tam bı ceyızı nısanda gondermısler sırf. cok abartı geldı bana acıkcası uygun bısey yapıcaz artık.

sevgılı tmmy cım senınle ırtıbatsızlık yuzunden dugunde bulusamadık cok uzgunum bır yıl oncesınden sozlesmısıtık dugunde karsılıklı oynamak ıcın ama nasıp olmadı. evın yuvan kocan hayırlı ugurlu olsun guzel kardeşim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis yeni işinde hayırlı olsun canım. yeni bir iş yeni bir hayat ohh valla kaydirigubbakcemile2

ben oklu bıtırıdım kpss feland erken artık bıtkın dustum hala çalışmıyorum çookkk enteresan değil mi canlar delikafadulden yakında kafayı yıcem evde oturmaktan kaydirigubbakcemile

kubram bıdenem nerelerdesın hala ızın alamadın mı nasıl yogunluk canı duruldu mu ortalık bıraz.son gelısımden sonra bı daha gelemedım yanına tekrarını nasıp eder Allah inşallah...
a.s.

deliboncuk gebertirim seni haaa ben sana msj olarak atmıştım düğünü yeri saati. ama tabi o saatte gelip dönüşünün zor olacağını düşünmüştüm anladım gelmeyeceğini daha doğrusu gelemeyeceğini. olsun inşallah bigün evimde ağırlarım sizi.

bebem yaaa sen bana mesaj attın dedın kı aysegul ben davetıyenı hazırladım ama sana nasıl ulastırcam bılmıyom dedın. bend emesaj attım salonun kapısında sorun olmazsa gelebılırım o sekıl sen yerı saat soyle deıdm senden daha cevap gelmedı. bı kac gun sonra face te baktım dugun tarıhı saatı yazıyo ama gec bakmısım tabı:bbo:

uuu yazmamışmıyım. o sıralar çok yoğundum yazdım diye hatırlıyorum. demek yazdım diye dahada yazmadım
neyse artık dediğim gibi işlerinizi ayarlayınca evime beklerim

uuu yazmamışmıyım. o sıralar çok yoğundum yazdım diye hatırlıyorum. demek yazdım diye dahada yazmadım
neyse artık dediğim gibi işlerinizi ayarlayınca evime beklerim

sen şimdi bide iş kadını oldun zamanında olmaz hayırlı olsun işin canım

kızlar ben ölmek üzereyim geberiyorum ne olur bana bir akıl verin
geldiğimden beri bu otelin tüm yükü bende acentanın işlerinede ben bakıyorum acenta açtık uzungölde yakında şehirde billbordlarda görürsünüz ama ölürüm böyle giderse otelin işleri muhasebesi geleni gideni acentanın işleri muhasebesi geleni gideni artı bugün bu işlere otelin temizliğe eklendi çünkü temizlikçimiz işten ayrıldı odalar az oluyor diye yeni temizlikçi almazlar oda bana kalacak gibi patron olacak sevgili patronum almanyaya gitti şubata kadar yok bütün otel bana kaldı patronmuyum temizlikçimi muhasebecimi sekretermi resepsiyonistmi çamaşırcımı ben ne yapacam allah aşkına bişey söyleyin istanbuldan bi acentadan beni istiyorlar iş için gitsem ne olur yapabilirmiyim yapamazsam geri nasıl dönerim allahım ya

canım senin kaç kolun var allasen. senin bu işler karşılığında yaklşık 5000 lira maaş alman lazım. yüz vermeseydin baştan keşke. ben sadece kendi görevime yetişirim deseydin.
başka iş araştırmak lazım sana canım. orda durulmaz valla. ben bakayım rastlarsam haber veririm sana

prensesim istanbuldakı iş için telden görüşemez misin acaba? durumum müsait değil felan de. inşallah hakkında hayırlısı olur canım

delircem en sonunda ben hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum herşey kötü barış bile ne olur bana dua edin beden yorgunluğu çok önemli değil ama akıl,beyin yorgunluğu yok mu deli olucam yakında herhal...sempatiksalakcinni

bize her yer trabzon arkadaşlar bende trabzon araklılıyım hey gidi memleketim toprağına kurban turkbayragi

bende araklılıyım suda hehe insan memleketlisini görünce altın bulmuş gibi oluyo çankayadan.ama istanbulda oturuyorum hersene gezmeye gideriz eşim akçaabat lı ondan yani süper karadeniz süper insanlarıda bambaşka...

hem$erilerim nasilsiniz : ) trabzonda kar var mi bile ? havalar nasil oralarda ?

kar mı şaka yapıyon sanırım. burda süper bı bayram gecırdık yazdan kalma havalar vardı. hatta bır cok gurbetcı tatıle geldı. daha dun hava bıraz kapattı ama tek damla yağmur düşmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…