- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
-
- Konu Sahibi EU2
- #1.701
hoşbulduk canım ne güzel buluşmşsunuz ben biraz geç kaldım topiğe ama zamanla kaynaşırız diye umuyorum
sürmenden ev aldık seneye biticek işlllah bittikden sora yazları ordayım işallah
deliboncuk'a selamlar
sayfaların birkaçını gezdim gerçekten güzel arkadaşlıklar
deliboncuk gebertirim seni haaa ben sana msj olarak atmıştım düğünü yeri saati. ama tabi o saatte gelip dönüşünün zor olacağını düşünmüştüm anladım gelmeyeceğini daha doğrusu gelemeyeceğini. olsun inşallah bigün evimde ağırlarım sizi.
bebem yaaa sen bana mesaj attın dedın kı aysegul ben davetıyenı hazırladım ama sana nasıl ulastırcam bılmıyom dedın. bend emesaj attım salonun kapısında sorun olmazsa gelebılırım o sekıl sen yerı saat soyle deıdm senden daha cevap gelmedı. bı kac gun sonra face te baktım dugun tarıhı saatı yazıyo ama gec bakmısım tabı:bbo:
uuu yazmamışmıyım. o sıralar çok yoğundum yazdım diye hatırlıyorum. demek yazdım diye dahada yazmadım
neyse artık dediğim gibi işlerinizi ayarlayınca evime beklerim
kızlar ben ölmek üzereyim geberiyorum ne olur bana bir akıl verin
geldiğimden beri bu otelin tüm yükü bende acentanın işlerinede ben bakıyorum acenta açtık uzungölde yakında şehirde billbordlarda görürsünüz ama ölürüm böyle giderse otelin işleri muhasebesi geleni gideni acentanın işleri muhasebesi geleni gideni artı bugün bu işlere otelin temizliğe eklendi çünkü temizlikçimiz işten ayrıldı odalar az oluyor diye yeni temizlikçi almazlar oda bana kalacak gibi patron olacak sevgili patronum almanyaya gitti şubata kadar yok bütün otel bana kaldı patronmuyum temizlikçimi muhasebecimi sekretermi resepsiyonistmi çamaşırcımı ben ne yapacam allah aşkına bişey söyleyin istanbuldan bi acentadan beni istiyorlar iş için gitsem ne olur yapabilirmiyim yapamazsam geri nasıl dönerim allahım ya
canım senin kaç kolun var allasen. senin bu işler karşılığında yaklşık 5000 lira maaş alman lazım. yüz vermeseydin baştan keşke. ben sadece kendi görevime yetişirim deseydin.
başka iş araştırmak lazım sana canım. orda durulmaz valla. ben bakayım rastlarsam haber veririm sana
mrh bende tirabzlanluyumhepinizi öpüyorum
bize her yer trabzon arkadaşlar bende trabzon araklılıyım hey gidi memleketim toprağına kurban turkbayragi
kizlar nerelerdesinizzzz