- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
-
- Konu Sahibi EU2
- #1.681
Herkese merhaba,
6 ay sonra Trabzon'a tayinimin çıkacağını tahmin ediyorum. Şu anda Bursa'da yaşıyorum. Sizlere sormak istedim, Trabzon'da yaşam nasıldır? Alışmakta zorlanır mıyım? Bekarım ve yalnız kalacağım, hangi muhitte ev tutmamı önerirsiniz? İşyerim KTÜ olacak. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
hoşgeldin aramıza. kurduk tabi buluştuk bile
deliboncukta sürmeneli bu arada.
kaynaşırız tabi hemşeriyiz sonuçta kan çekiyohoşbulduk canım ne güzel buluşmşsunuz ben biraz geç kaldım topiğe ama zamanla kaynaşırız diye umuyorum
sürmenden ev aldık seneye biticek işlllah bittikden sora yazları ordayım işallah
deliboncuk'a selamlar
sayfaların birkaçını gezdim gerçekten güzel arkadaşlıklar
Teşekürler Tmyy... yeni bir şehir yeni bir hayat ..bakalım nasıl olacak...oraya gelince buluşur tanışırız belki..
Herkese merhaba,
6 ay sonra Trabzon'a tayinimin çıkacağını tahmin ediyorum. Şu anda Bursa'da yaşıyorum. Sizlere sormak istedim, Trabzon'da yaşam nasıldır? Alışmakta zorlanır mıyım? Bekarım ve yalnız kalacağım, hangi muhitte ev tutmamı önerirsiniz? İşyerim KTÜ olacak. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
kızlar bu topik çok sessiz kimse neden bişiy yazmıyor
ev arkadaşın olabilirmiyim ?
Canım ben yaklaşık 10 yıldır tek başıma yaşıyorum evimde, alışkınım yani...ev arkadaşı da düşünmüyorum. Trabzondaki yaşam şartlarına göre konuşuruz yine...
Heyyyyyy karadeniz kızlariiiiiiiiiii
haçen neresunuzz sempatiksalakcinni
ßen OFLUYUM !!!
eşimde Vakfıkebirli
hemşerilerimm hadi qelinde şu topiği bi sallayalımm :jeyyar:
ahada geldim napıyonuz bakayım evlendim geldim halen topik hareketlenmemiş tüüüüü
oh be sonunda ...........canımsın sen benimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2bi ara sizi misafir edecem geç kalmış bi balayı yaşarsınız 2 günlük siz ne zaman müsait olursunuzz
ay valla geçen muratla konuştuk. gidelim falan dedik o iki gün çalışıyo iki gün evde. ama ben bu pazartesi işe girdim.muratla izin günlerimiz çakıştığı anda gelebiliriz. ayrıcana seni bekliyorum ben. önce sen bi gel sonra bizde geliriz zaten düğün bittikten sonra geldin
ayyy canım benim çok sevindim ne işine girdin ,eve yakınmı çabuk anlat...hatırlatmasan olmazdı demi sende cvbını vermiştin orda çok bozulmuştum ne yapayım sezonun ortasında uzungölün tepesinde geldim ona bile şükür ediyorum ben ve hala burdayım haberin var mı ???izne bile gidemedim daha 2 günlükte olsa ama doğru diyorsun ben gelecem düğün hediyeni verecem daha çok ayıp oldu sonra da siz gelirsiniz bir ara haberleşiriz sen ne işine girdin bide evin nerde ona göre programıı yapacam da