Trabzon///61

canım tmmy hamiş oldu artık düğününe gidemedik bu bebeği doğmadan gitmemiz lazım ama demi ben uzungöldeyimde 1 aydır hastalar ve hastalıklarla uğraşıyorum sizde hiç arayıp sormuyorsunuz artık sen anlat asıl nerdesin ne yapyorsun çalışıyormusun dersler mi

tmmy i göremıyorum artık buralarda pek görüşemıyoruz ama gıtsek ıyı olcek bı ara. ben sınavlara calısıyom omrum kıtaplarla gececek ugrasıyorum hala. sen ne yapıyon kıs vaktı uzun göle gelen oluyor mu yahu

olmaz mı canım ya var yine gelen giden haberleşelimde gidelim2 ay sonra ben daha gidemem sezon açılıyor mart ayı içinde gidelim olmaz mı

tamam canım tmmy cagırırsa bı gun ayarlayıp gıdelım ozaman

kızlar nereyesunuz ? bi saat belirieyelimde o zamanlarda buluşup kaynaşalım

Merhaba Bayanlar
Ya önümüzde ki hafta i ya da ondan sonra ki senelik iznimin 1 haftasını kullanıp Trabzona gideceğim :)
Hep görmek istediğim bir memleketti inşallah nasip olucak:)
Uzungöl,Sümene Manastırı benim listemde var!
Kesinlikle gör dediğiniz nereleri var ?
Bana biraz tüyo verir misiniz

canım trabzona henüz geldin mi bilmıyorum ama iznini keşke yaz aylarında kullansaydın şimdi sümela soğuk ve yağmurludur.uzungölde dahada soğuktur mevsimi olmadığı için kapalı bile olabilir çoğu yer. ıssızda olur . tadını alamazsın. gölüde camurlu olur o harika yeşillik manzarasınıda bulamazsın. onca yolu çektiğinle kalırsın.
bunların haricinde boztepe ye çık güzel bi çay iç. sonra akçabata girmeden yörük çadırı var orda güzel bi kalhvaltı et.süper bi manzarası var eşsiz zaman gecirirsin orda. uzun sokakta dolaşıp trabzon simidi yemeyi unutma :)

trabzon'lyum ama şimdiye dek iki kez -küçüklüğümde- görebildim. Bu yaz annem ve eşimle gideceğiz inşallah.
ya tanımak istiyorum hemşerilerimi nettede olsa.
yazarsanız sevinirimmm

ben bu topiğe taaa öncelerden yazmışım ya sonrada unutmuşum:26:
hemşolarım nasılsınız bakalım
biraz canlansınm sayfa bence..

Merhaba hemserilerim :)

Bana lütfen yardimci olabilirmisiniz?

Trabzonda ni$an albümü yapan fotografci ariyorum.

Cok acil lütfen bigli edinmem gerekiyor.

Zamanim kisitli oldugu icin ne kadar cok yerlere sorsam o kadar iyidir.

Lüüütfen yardim

acil demişsin umarım geç değildir canım yeni baktım topiğe. ben nişan albümümü foto girnede yaptırmıştım çok başarılılar tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…