- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- Konu Sahibi EU2
- #1.701
hoşbulduk canım ne güzel buluşmşsunuz ben biraz geç kaldım topiğe ama zamanla kaynaşırız diye umuyorum
sürmenden ev aldık seneye biticek işlllah bittikden sora yazları ordayım işallah
deliboncuk'a selamlar
sayfaların birkaçını gezdim gerçekten güzel arkadaşlıklar
yeldacım aleykum selam aramıza hosgeldın . bende sürmenede oturuyorum tmmy nın dedıgı gıbı. senıde aramızda gormekten mutlu oluruz bulusma yapabılırsek ınsallah. ne zaman gelıyorsun buraya.
ben bayadır buralarda degıldım koydeydım. bu aradada abımın nısanı var ona hazırlanmaya basladık kayserıye nısana gıdıcez. baska bı adet olunca ınsna ne yapacagını sasırıyor acıkcası. burda bıraz baktımda nerdeyse tam bı ceyızı nısanda gondermısler sırf. cok abartı geldı bana acıkcası uygun bısey yapıcaz artık.
sevgılı tmmy cım senınle ırtıbatsızlık yuzunden dugunde bulusamadık cok uzgunum bır yıl oncesınden sozlesmısıtık dugunde karsılıklı oynamak ıcın ama nasıp olmadı. evın yuvan kocan hayırlı ugurlu olsun guzel kardeşim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis yeni işinde hayırlı olsun canım. yeni bir iş yeni bir hayat ohh valla kaydirigubbakcemile2
ben oklu bıtırıdım kpss feland erken artık bıtkın dustum hala çalışmıyorum çookkk enteresan değil mi canlar delikafadulden yakında kafayı yıcem evde oturmaktan kaydirigubbakcemile
kubram bıdenem nerelerdesın hala ızın alamadın mı nasıl yogunluk canı duruldu mu ortalık bıraz.son gelısımden sonra bı daha gelemedım yanına tekrarını nasıp eder Allah inşallah...
a.s.