Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün başıma gelenleri bu topiğe yazmak istedim biliyorsunuz ben samsunda oturuyorum memleketi dışında olmanın zorluğunu anlatayım size ,biz alt kat komşumuzla konuşmuyoruz zamanında trabzonlulara küfür etmişti kendisi yozgatlı olur o gün bugündür konuşmuyoruz sabah ben işe gittikten sonra bize gelmiş kardeşimde üniversitede okuyor son 15 günü türkçe öğretmeni olacak,kadın biz gelince kardeşim demişki git evimizden annem hasta oluyor senin yüzünden ,kadın gitmiş polisi aramış kardeşimde beni aradı annem hasta gel dedi ben eve geldim işten babamın görev yaptığı yer eve ok uzak eve geldimki annem hasta annemi hazırladım hadi anne doktora gidelim diyorum o ara kapı çalındı polis ,kardeşimden şikayetçi olmuş salak kadınki beni dövdü diye polis götürcek kardeşimi onunda sınav zamanı hani kalırsa giremezse dönemi uzayacak mezun olamayacak,annem polisi görür görmez yığıldı kaldı ,apartmanın bi kısmı annemi acile getirdi ben evde polislere dert anlatıyorum ya çok kötüydü şikayetçi kadında geldi vs vs neyseki karakla gitmeden halloldu sorunsonra kardeşimle üniversiteye gittim bekledim onu kapıda aldım onu işe götürdüm,işe geri gittim annem evde yatar felan ayy çok kötüydü ama orda olsak böylemi olurdu dayım dedem teyzem amcam vs onlardan bana sıra gelirmiydi,herkes başımızda olurdu gurbet dedikleri bu olsa gerek....

canım geçmiş olsun.annen iyidir umarım.ne yazıkki gurbette olmanın çok zorluğu oluyor ama nerde doyuyorsan orda olmak zorundasın.boşuna dememişler ev alma komşu al diye.Allahım hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.üzülme komşunuzun densizliği böyle insanlar ne yazıkki hep var.tekrar geçmiş olsun

canım benim öyle tabi çok sağol yoktun uzun zamandır sende merak etmedim değil aslında,ya annemler felan yattı ama işte şimdi yanlız kalınca olayın ciddiyetini anladım hani güçlü kız modundaydım ya :)ne zaman taşınacaksınız canım işallah allah seni hayırlılarıyla karşılaştırır her zaman

nedense hep güçlü olmayı bilmek bize düşüyor.inş bundan sonra bi problem yaşamazsınız.arada giriyorum bakıp çıkıyorum canım.temmuzun başında eşim okul için gidip gelecek ağst gibide ev için beraber gitcez heralde ağst sonu eylül başı gibi taşınırız.inanki çok heyecanlıyım yeni yer yeni insanlar.Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.gerçekten çok önemli kötüyle uğraşmak zorkötükedihüso

canım benim çok geçmiş olsun ya...valla böyle dengesiz insalarla karşılaşıyoruz mutlaka bi yerde...

hala titriyorum inanırmısınız ya kızlar
susenazzcım tşk ederim sen nasılsın ::

bende yarın bi iş görüşmesine gideceğim...9 aydır boşum evdeyim..bu arada bir tüp bebek tedavi oldum ve negatifle sonuçlandi..bütün birikimimizi verdik denebilir..ikinciyide ekimde yaptırmayı düşünüyoruz ama biraz para biriktirmemiz lazım...eşimin maaşıyla geçiniyoz çok rahat ama birikmiyor...bakalım inşallah bu iş olurda birikim yaparım..kenara ne atsam kardır yani...dua edin hemşolarım :)

canımsın dua bile okuruz tefriciye felan okuyalım istersen herkes birer tane okusa sen bölsen bizlere CADIARZUinşallah canım ya

canımsın dua bile okuruz tefriciye felan okuyalım istersen herkes birer tane okusa sen bölsen bizlere CADIARZUinşallah canım ya

canım benim çok sağol ya....düşünmen bile yeterli...hayırlısıysa olsun inşallah..ben kalıcı bi iş aramıyorum zaten 4 aylık falan..çünkü tedavi için 1,5 ay çalışmaman gerek...o yüzden yani..:1hug: :1hug: Şeniz Şeniz

canım benim hani dua felan okunuyorya öyle duymuştum topiklerde ondan söyledim bizim yapabilceğimiz bişey olursa söyle olurmu,iş bulursun herhalde yazlık yer orası işallah tatlım ya

canım benim hani dua felan okunuyorya öyle duymuştum topiklerde ondan söyledim bizim yapabilceğimiz bişey olursa söyle olurmu,iş bulursun herhalde yazlık yer orası işallah tatlım ya

sağol canım..

evet burda yaz sezonu açılınca işler de açılıyor...sezonluk elemanlar alınıyor 3-4 aylık...bakalım..yarın hem yazılı hem sözlü mülakat var...inşallah olur...kaydirigubbakcemile5

hayırlısıyla olur canım ya :))

ayyy canım benim. kıyamam. ne biçim insanlar var yaaa. niye insanlar birbirine bukadar zarar vermek ister anlamam:1no2: Allah ıslah etsin. inşallah şimdi iyidir annen. çok çok geçmiş olsun

kızlar işe alındım..evraklarımı hazırlayıp haftaya başlıyorum inşallah....zaten 3 aylık..ekimde istanbula bebiş yaptırmaya gidecem kazandığım paracıklarla :roflol:

canım hiç haber etmedin bak burdan okuyorum:teselli: o kadar konuştuk!çoookkk geçmiş olsun!:1hug:boşuna dememişler ev alma komşu al diye!benimde öyle manyak komşularım oldu ama eşim sağolsunÇok üzgünüm çoook kodum mu oturturum cinsinden olduğu için çok yanaşamadılar kaydirigubbakcemile3başta kibar davranıyosun sonra tepene çıkıyolarrr böyleleri!...
bu arada bütünnn trabzonlu arkadaşlara selamlarrr!...a.s.

hoşgeldin canım topiğimize ilimize umarım beğenirsin hoş vakit geçirirsin,canım ben senden bişey saklamam biliyorsunda o olayın üzerine bide diğer lay geldi işte bide biliyosun inanılmaz yoğun oluyorum ben ee su prensesi olmak değil hava sıcak artık en fazla tüketilen içice su :)kaydirigubbakcemile3

kızlar işe alındım..evraklarımı hazırlayıp haftaya başlıyorum inşallah....zaten 3 aylık..ekimde istanbula bebiş yaptırmaya gidecem kazandığım paracıklarla :roflol:

canım benim çok şükür çok sevindim ne güzel işte bak derincim de geldi senden bahsettim oda muğladaya inşallah hayırlısıyla teyzede oluruz bizim bi emelimiz var derinin kızı ,onu dinledikten sonra bu kadar istekli olacağını sanmıyorum ama kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…