Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam trabzonlu hanımlar,ben trabzonlu değilim ama bu yaz trabzona tatil için gelmeyi düşünüyoruz,resimlere baktım cennet gibi uzungölü filan görmek istiyorum fakat internetten başka bilgim yok bana yardımcı olabilir misiniz,kendi arabamızla gideceğiz,nereleri gezsek,neler yesek nerde kalsak pek bilmiyoruz,oraya otel için değil gezip görmek için geliyoruz o yüzden paramızı otellere dökmek istemiyoruz açıkçası uygun bir konaklama arıyoruz,herneyse trabzonun tarihi ve turistik yerlerini ve daha başka tavsiyelerinizi bilmek isterim,şimdiden hepinize teşekkürler...

merhaba canım nasılsın umarım iyisindir ben de oğluşumla vakit geçiriyom parklarda felan kalabalığa da alışmışdım .dün oğlum ben babası gezmeye gittik akülü arabalara bindirdik parkda oynadı durdu oynadı durdu teyzesi

slm leyl hangi ayda gidiceksiniz acaba çünkü ben size yayla şenliklerini de tavsiye edeicekdim yöresel herşeyi bulabilirsiniz orada hepberaber horon oynayan kalabalık yöresel sanatçılar çok güzel bir doğa güzelliği tavsiye ederim yaylaların farklı farklı şenlik zamanları olur gittiğiniz tarihde bunlardan birine denk gelmeye çalışın eminim çok iyi vakit gçireceksinizhihoyyyt

canım ben sana yardımcı olabilirim istediğin kadar özeldende yazabilirsin bana anlatacamda nerden başlayayım kafamçokkarıştı hangi ayda geleceksiniz aprılımda söylediği gibi öncelikle ne zaman geleceğinizden işe başlayalım ama demia.s.

canım benim ya yerim onu ben çalışıyorum ben canım çok yoğunuz bu ara

canım benim bundan sonra gelecem topiğe herzaman inşallah eve bilgisayar aldı eşim dün bir haftaya kalmaz net bağlanır dörüşürüz bol bol inş bu arada burda ilk sizle paylaşmak istedim hamileyim dün öğrendim bebeğimiz olacakmış darısı bütün isteyenlerin başına hepinizi çok seviyoruma.s.

ayyyy inanmıyorum çok sevindimhihoyyyt
ama gömlek alırken ben sana ne dedim bebiş düşünüyosan bir beden büyüğünü al demedimmi. çok mutlu oldum yaaa. hayırlı olsun. RAbbim sağlıklı sıhhatli anneye babaya vatana hayırlı bir evlat eylesin onu.
şimdi senin karnında minicik bi bebişmi var.:ecrin_bebek:
yerim ben o bebişi.

APRIL78,suprensesi ilginiz için teşekkür ediyorum bu ayın sonlarında çıkıp 10gün falan kalmayı düşünüyoruz fakat sadece internet ve haritadan bakıp gitmeyelim diye sizlere danışmak istedim

tşkr ederim canım evet gömleği bilerek aldık sanki kaydirigubbakcemile3
bende hala inanamıyorum karnımda bir bebek olduğuna hayırlısı olsun inşallah allah isteyenlere aratmadan versin inşallaha.s.

amanin amanin misafirmi var şimdi eftelyanın karnında allahım sağlıklı sıhhatli bir ömür versin,hayırlı olsun canım

bak sen tmmycime nelerde biliyormuş hem siz bizi gönderdikten sonra alışverişedemi çıktınız 10 gün sonra teyzem geliyor çok mutluyum ya betüşde gelecek opuyorumnanaktan

tebrik ederim sizi a.s.Allah hayırlı bir evlat nasip eder inşallah umarım hamileliğiniz de çok iyi geçer size tavsiyem biraz nazlanın etrafınızdakilere biraz kaprisler yapın ben yapmadım pişman oldum gecenin bir vakti umulmadık şeyler isteyinkötükedihüso ben tavsiye

lmaz:amanınn daha neler duyacam ne diyon kız yazık değilmi enişteye :1shok:

evet datlum alışverişe çıktık
hadi gözünaydın canım. betüşü öp benim için.opuyorumnanaktan

nişan elbisem hazırda nişan ağırlığına çıkmadık daha. sen trabzonlusun bilirsin ağırlık ne demek daaaaa:)

anlıyorumda ifade edemiyorum ayy en sevdiğim şey ağırlık bakmaktır hani yakın olsam gelirdim bakardım aldıklarınıza bayılırım kücüklükten beri bu olaya

anlıyorumda ifade edemiyorum ayy en sevdiğim şey ağırlık bakmaktır hani yakın olsam gelirdim bakardım aldıklarınıza bayılırım kücüklükten beri bu olaya

bende çok severim. hele çeyiz bakmaya bayılırım. arkadaşıma gidince zamanımız çeyiz bakmakla geçer. onlarda gelince dökerim bizim sandığı aşağı ne var ne yok bkarız.
delülük parayla değilya:))hihoyyyt

ay cnaım benim bende gelsem yaparmısın gösteririmisin bana bayılıyorum ya yalnız benim arkadaşlarımın çeyizle pek ilgisi yok kaydirigubbakcemile3 annemle çarşıya çıkınca çeyiz mağazaları gezeriz sanki bişey olacakmış gibi :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…