• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar işe alındım..evraklarımı hazırlayıp haftaya başlıyorum inşallah....zaten 3 aylık..ekimde istanbula bebiş yaptırmaya gidecem kazandığım paracıklarla :roflol:

hoşgeldin canım topiğimize ilimize umarım beğenirsin hoş vakit geçirirsin,canım ben senden bişey saklamam biliyorsunda o olayın üzerine bide diğer lay geldi işte bide biliyosun inanılmaz yoğun oluyorum ben ee su prensesi olmak değil hava sıcak artık en fazla tüketilen içice su :)kaydirigubbakcemile3

canım benim çok şükür çok sevindim ne güzel işte bak derincim de geldi senden bahsettim oda muğladaya inşallah hayırlısıyla teyzede oluruz bizim bi emelimiz var derinin kızı ,onu dinledikten sonra bu kadar istekli olacağını sanmıyorum ama kaydirigubbakcemile3delikafadulden

hoşbulduk surensesiopuyorumnanaktan yok sakladığından değil üzülmüşsünüz çok paylaşmaya fırsat bulamamışsın :teselli:bende evde uğraşmaktan kaybediyorum kendimi!kız korkutmasana milletikaydirigubbakcemile3 yapsın çocuk yapsın çokkk güzel herşeye rağmen!sudenaz neresindensin muğlanın?:sm_confused:hayırlı olsun işin!....a.s.

suprensesim canım geçmiş olsun en çok annenine üzüldüm geçmiş olsun dileklerimizi ilet takmayın kafanızı insanoğlu bu çiğ süt emmiş heryerde karşılaşıyosun iş ortamında okulda öyle insanklar varki eski türk filmlerindeki erol taşın oynadığı karakterlewr hiç kalr yanında mam sakın kimseye susukun olma ben bu yönden kendime çok kızıyom çok suskun oluyom çoğu zaman ama benden tavsiye fevri olmakla susukun kalmayı karıştırma sakın sen işini bilrsin canım . biz komşularımızlla akrabalarımızdan da yakınızdır önce biz koşarız birbirimize hangi saat olursa olsun birbirimizin derdine derman olmaya çalışırız sabah kahvelerimiz ne biliyim ama ben de şimdi yaşadığım yerde hiç komşuluk yok çok yadırgadım allah hayırlılarla karşılaştırsın mesela bizim komşumuzun oğlu nun askerliği tesadüf benim yaşadığım yere düştü biz aldık götürdük teslim ettik çoluk çocuk her hafta gitmeye çalışıyoz herkez komşuluğu komşu hakkını insani değerlerimizi korusak ne güzel oluyo çünkü o zaman dertlerde mutluluklar da paylaşdıkça artıyo hele benim gibi gurbette olunca insan bir kahve içmeye sabah kahvaltısında mutfak sohbetlri etmeye insan arıyo sen üzülme arkadaşım Allah herkezin müstahakkını veirir:Saruboceq:

kimsecikler yok mu huuuuuuuuuuuuuu hemşerilerim nerdesiniz kardeşlerim gitti yine yanlızlık içim acıdı ama olsun sağlıklı olsunlar yeter

arkadaşlar trabzonun havsı nemlimi yani yapış yapış oluyormu vücudumuz.bide çamaşır sersen kurumaz diyolar doğrumu

slm kızlar geldim yine ama kimse yok kaderim bu benim heralde suprensesi canım çok üzüldüm annene çok geçmiş olsun allah o kadınada akıl fikir versin ne diyim hepinizi öptüm kızlarŞeniz

aramıza yeni qelen hemşerilerim HOŞGELDİNİZZZZZZZZZ opuyorumnanaktan

arkadaşlar trabzonun havsı nemlimi yani yapış yapış oluyormu vücudumuz.bide çamaşır sersen kurumaz diyolar doğrumu

çamaşır kururda havasının nemli olduğu çok doğru. yapış yapış kim dediyse doğru demiş:)))
güneş yakmaz ama nem mahveder adamı.
haaa bide şu var akşamlardan serin olur yiğidi öldür hakkını yeme şimdi:)

herkese merhabalar.şu bi gerçekki trabzon her haliyle güzel.opuyorumnanaktan

çamaşır kururda havasının nemli olduğu çok doğru. yapış yapış kim dediyse doğru demiş:)))
güneş yakmaz ama nem mahveder adamı.
haaa bide şu var akşamlardan serin olur yiğidi öldür hakkını yeme şimdi:)

biz alışmışız içanadolunun kuru sıcağına.inş nemede alışıırız.olsun akşamları rahat ederiz serin serin bizde:)))

slm kızlar geldim yine ama kimse yok kaderim bu benim heralde suprensesi canım çok üzüldüm annene çok geçmiş olsun allah o kadınada akıl fikir versin ne diyim hepinizi öptüm kızlarŞeniz

canım tşk ederim sende cee deyip kaçma az kal forumda hem denk gelemesek bile geldiğimizde seni burda görmek çok güzel

aprılcım canım kalan olmak çok kötü değilmi :umursamaz:benim bu ara canım sıkkın biraz hiç keyfim yok biliyorum burayıda yalnız bıraktım

gunaydin1ko6yi5dw8.gif

merhaba arkadaşlar bugün çok güzel birgün benim için umarım herkez için güzel birgündür suprensesi seni örmek çokk kkkk güzel

merhaba arkadaşlar bugün çok güzel birgün benim için umarım herkez için güzel birgündür suprensesi seni örmek çokk kkkk güzel

tşk ederim canım seni görmekte çok güzel ama arada oluyorya işte keyfim yok nedense kaç gündür hala geçmedi baktım bişey olacağı yok en azından sizi bırakmayayım dedim msj için tşk ederim tekrar canım sen nasılsın yaz nasıl geçiyor tekirdağda

canım girmiyon pek eşya mı topluyon:)[/QUO giriyorum canım arada bakıp çıkıyorum.yok daha ev toplamaya başlamadım.ağst sonu eylül başı gibi evi taşıycaz.şimdilik keyif yapıyorum nasılsa çok yorulcam diye:)):lepi:

merhaba kızlar hu hu hu hu bugün keşandan flar bağladım ne güzel ya bayılıyorum kekşek elbisede alsaymışım keşandan kemeraltında ne güzel şeyler var demi

merhaba kızlar hu hu hu hu bugün keşandan flar bağladım ne güzel ya bayılıyorum kekşek elbisede alsaymışım keşandan kemeraltında ne güzel şeyler var demi

heyt be has trabzonlusun prensesim haa. bravo diyom sana.Şeniz opuyorumnanaktan

Back