- Konu Sahibi EU2
- #1.021
kızlar işe alındım..evraklarımı hazırlayıp haftaya başlıyorum inşallah....zaten 3 aylık..ekimde istanbula bebiş yaptırmaya gidecem kazandığım paracıklarla :roflol:
hoşgeldin canım topiğimize ilimize umarım beğenirsin hoş vakit geçirirsin,canım ben senden bişey saklamam biliyorsunda o olayın üzerine bide diğer lay geldi işte bide biliyosun inanılmaz yoğun oluyorum ben ee su prensesi olmak değil hava sıcak artık en fazla tüketilen içice su :)kaydirigubbakcemile3
canım benim çok şükür çok sevindim ne güzel işte bak derincim de geldi senden bahsettim oda muğladaya inşallah hayırlısıyla teyzede oluruz bizim bi emelimiz var derinin kızı ,onu dinledikten sonra bu kadar istekli olacağını sanmıyorum ama kaydirigubbakcemile3delikafadulden
hoşbulduk surensesiopuyorumnanaktan yok sakladığından değil üzülmüşsünüz çok paylaşmaya fırsat bulamamışsın :teselli:bende evde uğraşmaktan kaybediyorum kendimi!kız korkutmasana milletikaydirigubbakcemile3 yapsın çocuk yapsın çokkk güzel herşeye rağmen!sudenaz neresindensin muğlanın?:sm_confused:hayırlı olsun işin!....a.s.