- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi EU2
-
merhaba kızlar çok mutluyum bugün kızkardeşim ve erkek kardeşim süpriz yapıp geldiler ben gidemeyince onlar geldi sabah 7 de ben de oğluşum sabaha kadar uyutmamışdı beni 2 saat olmuşdu uyuyalı eşim açmış kapıyıı ben hiç duymadım odaya girip yanıma yattılar şok oldum rüya gibi oldu valla çok güzel bir duygu Allah her kaezi sevdikleriyle kavuştursun inşallah mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim 2 seneye yakındır görememişdim onları darısı bütün gurbet kuşlarının başına
sağol canım ben mesajı yazarken bile ağladım sulugözlüyümdür kısa kalacaklar ama olsun gördümya buna da şükür şimdi dayısı oğlumla içerde masal okuyp yatıyolar bu bile ne güzel kardeşin gelmiş sıkılmışsın annenle dertleşmeye gittmişsin yada ne bileyim baban yine sana takılıyor ........bunlar uzakta olunca sana çok önemli geliyo kıymetini bilmek lazım ama sağlık olsun oyeter insan insana kavuşuyor oda merhem oluyo kısada olsa sendende ölümle ilgili bişey bir daha duymıyayım canım iinsan öldükten sonra ha ordasın ha burda ha arabalan geldin istersen memlekette ol farketmez aslında seni çok iyi anlıyorum ama önemli olan aslında hayatı dolu dolu kalp kırmadan kısa da olsa sevdikerinle güzel değerlendirebilmak yakın olup yakınlarına uzak olmak önemli değil memleket birazda insanın içinde KIZLAR GECE GECE BU MUTLULUKLA İYİ EDEBİYAT PARÇALADIM SİZE AMA NACİZANE FİKRİM CANLAR
merhaba kızlar çok mutluyum bugün kızkardeşim ve erkek kardeşim süpriz yapıp geldiler ben gidemeyince onlar geldi sabah 7 de ben de oğluşum sabaha kadar uyutmamışdı beni 2 saat olmuşdu uyuyalı eşim açmış kapıyıı ben hiç duymadım odaya girip yanıma yattılar şok oldum rüya gibi oldu valla çok güzel bir duygu Allah her kaezi sevdikleriyle kavuştursun inşallah mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim 2 seneye yakındır görememişdim onları darısı bütün gurbet kuşlarının başına
aslen trabzon tonyadanımda 1.5 yıl önce evlendim merkeze geldim. yeni cumada oturuyorum şimdi.bende sana sarılayım gel.:1hug:
canım senide alırdık buluşmaya giderken :))))tekrar hoşgeldin aramıza
abowww yakınız biz ayol bende boztepede oturuyom kesin görmüşümdür seni.
haa bu arada topiğimize hoşgeldinvereliniortak
sağolun canım ya hepiniz çok iyisiniz oraya gelip sizleri de görmek isterdim ama kısmet ben ne zaman plan yapsam planlarım olmamışdır o yüzden daha plan yapmıyorum ama diyorum ya aklım hep oralarda birgün ben de evimin kapısını çalıp annemle babamın yanına girecem bizimkiler zaten geç kalktıkaları için ksin onlar da uyuyo olucaklar o zaman kaçarı yok bir buluşmada sizlerle yapıcaz bu sefer zorlaa olsa sizi ben getiricem trabzon buluşmasına zaten kızkardeşim giresunda samsuna geeliirm seni de zorla sürüklerim suprensesi timycim zaten simiti alıp boztepede bizi bekliyo olur yaaaa yine plan yaptım iki arada derede görüyonuzmu sonrada yine ben yan çizyomuşumkaydirigubbakcemile3
evet cnm simit dedinmi artık akla ben geliyom:)))) her daim simitler benden. ayy inşallah cnm yaaa gelirsin sa.s.ende.
sağolun canım ya hepiniz çok iyisiniz oraya gelip sizleri de görmek isterdim ama kısmet ben ne zaman plan yapsam planlarım olmamışdır o yüzden daha plan yapmıyorum ama diyorum ya aklım hep oralarda birgün ben de evimin kapısını çalıp annemle babamın yanına girecem bizimkiler zaten geç kalktıkaları için ksin onlar da uyuyo olucaklar o zaman kaçarı yok bir buluşmada sizlerle yapıcaz bu sefer zorlaa olsa sizi ben getiricem trabzon buluşmasına zaten kızkardeşim giresunda samsuna geeliirm seni de zorla sürüklerim suprensesi timycim zaten simiti alıp boztepede bizi bekliyo olur yaaaa yine plan yaptım iki arada derede görüyonuzmu sonrada yine ben yan çizyomuşumkaydirigubbakcemile3
hani yiyemedikki senağlamasenağlama
timycim simitler benden deyip bizi kandırıyomusun kim yedi bu simitleri ortaya çıksınklava:
benim şansımdan heralde topikte kimse yok yinesenağlama
benim şansımdan heralde topikte kimse yok yinesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?