Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senağlamacanımsın benim ya çok sevindim sen mutlu oldunyaa canım benim ya çok kalacaklar mı

sağol canım ben mesajı yazarken bile ağladım sulugözlüyümdür kısa kalacaklar ama olsun gördümya buna da şükür şimdi dayısı oğlumla içerde masal okuyp yatıyolar bu bile ne güzel kardeşin gelmiş sıkılmışsın annenle dertleşmeye gittmişsin yada ne bileyim baban yine sana takılıyor ........bunlar uzakta olunca sana çok önemli geliyo kıymetini bilmek lazım ama sağlık olsun oyeter insan insana kavuşuyor oda merhem oluyo kısada olsa sendende ölümle ilgili bişey bir daha duymıyayım canım iinsan öldükten sonra ha ordasın ha burda ha arabalan geldin istersen memlekette ol farketmez aslında seni çok iyi anlıyorum ama önemli olan aslında hayatı dolu dolu kalp kırmadan kısa da olsa sevdikerinle güzel değerlendirebilmak yakın olup yakınlarına uzak olmak önemli değil memleket birazda insanın içinde KIZLAR GECE GECE BU MUTLULUKLA ıYı EDEBıYAT PARÇALADIM SıZE AMA NACıZANE FıKRıM CANLAR

canımsın benim hep mutlu ol inşallah inan çok sevindim bende bu duruma sen gedebilecekmisin bu yıl peki

canım benim ne güzellll çok sevindim adına. doya doya hasret gider ohhhh. a.s.:asigim:

sağolun canım ya hepiniz çok iyisiniz oraya gelip sizleri de görmek isterdim ama kısmet ben ne zaman plan yapsam planlarım olmamışdır o yüzden daha plan yapmıyorum ama diyorum ya aklım hep oralarda birgün ben de evimin kapısını çalıp annemle babamın yanına girecem bizimkiler zaten geç kalktıkaları için ksin onlar da uyuyo olucaklar o zaman kaçarı yok bir buluşmada sizlerle yapıcaz bu sefer zorlaa olsa sizi ben getiricem trabzon buluşmasına zaten kızkardeşim giresunda samsuna geeliirm seni de zorla sürüklerim suprensesi timycim zaten simiti alıp boztepede bizi bekliyo olur yaaaa yine plan yaptım iki arada derede görüyonuzmu sonrada yine ben yan çizyomuşumkaydirigubbakcemile3

evet cnm simit dedinmi artık akla ben geliyom:)))) her daim simitler benden. ayy inşallah cnm yaaa gelirsin sa.s.ende.

Benim yerimede Trabzon simiti yiyin kızlarrdelikafadulden
Bende size rizenin saman simitlerinden yollayım
:roflol::roflol:

timycim simitler benden deyip bizi kandırıyomusun kim yedi bu simitleri ortaya çıksınklava:

sen gel canım bi buluşma daha yaparız pazara ayarlarız bende gelirim burdan ne olacakki aman sizin için değmezmihihoyyyt

hani yiyemedikki senağlamasenağlama

canım birlikte boztepede yiyemedik. ama sana sözüm var biliyn.

timycim simitler benden deyip bizi kandırıyomusun kim yedi bu simitleri ortaya çıksınklava:

ben suprensesine simitlerimi almıştım boztepede semaverle birlikte iyi gider diye. fakat elimizde olmayan nedenlerden ötürü boztepeye çıkamadık. simitlerde sıcacıktı haaaa:)
tabi soğudular neyse yine suprensesine verdim onları. çünkü onun rızkıydı onlar.
bidaha gelmesinde boztepe çıkıp yiycooookk içecooookkcokacimcoook

slm kızlar görüşmeyeli neler olmuş burda bakemsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…