kızlar işe alındım..evraklarımı hazırlayıp haftaya başlıyorum inşallah....zaten 3 aylık..ekimde istanbula bebiş yaptırmaya gidecem kazandığım paracıklarla :roflol:
hoşgeldin canım topiğimize ilimize umarım beğenirsin hoş vakit geçirirsin,canım ben senden bişey saklamam biliyorsunda o olayın üzerine bide diğer lay geldi işte bide biliyosun inanılmaz yoğun oluyorum ben ee su prensesi olmak değil hava sıcak artık en fazla tüketilen içice su :)kaydirigubbakcemile3
canım benim çok şükür çok sevindim ne güzel işte bak derincim de geldi senden bahsettim oda muğladaya inşallah hayırlısıyla teyzede oluruz bizim bi emelimiz var derinin kızı ,onu dinledikten sonra bu kadar istekli olacağını sanmıyorum ama kaydirigubbakcemile3delikafadulden
kızlar işe alındım..evraklarımı hazırlayıp haftaya başlıyorum inşallah....zaten 3 aylık..ekimde istanbula bebiş yaptırmaya gidecem kazandığım paracıklarla :roflol:
arkadaşlar trabzonun havsı nemlimi yani yapış yapış oluyormu vücudumuz.bide çamaşır sersen kurumaz diyolar doğrumu
çamaşır kururda havasının nemli olduğu çok doğru. yapış yapış kim dediyse doğru demiş:)))
güneş yakmaz ama nem mahveder adamı.
haaa bide şu var akşamlardan serin olur yiğidi öldür hakkını yeme şimdi:)
slm kızlar geldim yine ama kimse yok kaderim bu benim heralde suprensesi canım çok üzüldüm annene çok geçmiş olsun allah o kadınada akıl fikir versin ne diyim hepinizi öptüm kızlarŞeniz
merhaba arkadaşlar bugün çok güzel birgün benim için umarım herkez için güzel birgündür suprensesi seni örmek çokk kkkk güzel
biz alışmışız içanadolunun kuru sıcağına.inş nemede alışıırız.olsun akşamları rahat ederiz serin serin bizde:)))
zaten denize hasretisiz canım.çok seveceğiz inş trabzonu
canım girmiyon pek eşya mı topluyon:)[/QUO giriyorum canım arada bakıp çıkıyorum.yok daha ev toplamaya başlamadım.ağst sonu eylül başı gibi evi taşıycaz.şimdilik keyif yapıyorum nasılsa çok yorulcam diye:)):lepi:
merhaba kızlar hu hu hu hu bugün keşandan flar bağladım ne güzel ya bayılıyorum kekşek elbisede alsaymışım keşandan kemeraltında ne güzel şeyler var demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?