- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- Konu Sahibi EU2
-
vaaaay hayırlı olsun deliboncuk bir aylık işin Allah iyiliğini vere:)
aslında iş demeyelımde başkasının yerıne bakıyom burdakı abla ıstanbula gıttı o gelene kadar işte .evde kalsam uyurum butun gun yaaww:roflol:
oh ne güzel ya kalabalıklaşıyoruz git gide çok hoşuma gitti valla suprensesim konserlere de mi gittin canım benim iç geçirttiriyon bana buralarda:a015: davetiyeler de geliyo sana özel kıskandım valla .timycim bilmem anlatabildim mi ben de isterim delikafaduldenyakışır prensesime a.s.
canım sen o zaman yabancı değilsin tamda trabzonlusun hem baba tarafınmı başka yerli
oh ne güzel ya kalabalıklaşıyoruz git gide çok hoşuma gitti valla suprensesim konserlere de mi gittin canım benim iç geçirttiriyon bana buralarda:a015: davetiyeler de geliyo sana özel kıskandım valla .timycim bilmem anlatabildim mi ben de isterim delikafaduldenyakışır prensesime a.s.
aslında iş demeyelımde başkasının yerıne bakıyom burdakı abla ıstanbula gıttı o gelene kadar işte .evde kalsam uyurum butun gun yaaww:roflol:
canım başka topiklerde bulduğum bütün trabzonluları kolundan tuttuğum gibi getiririyorumkaydirigubbakcemile
yok aslında ben pek trabzonlu sayılmam annem oralı babamdan trakyalıyım yani ama karadeniz damarımda var yok değil=)delikafadulden
para vereceklermi canım peki :jeyyar:
aprılcım canım sen ne zaman gideceksin trabzona turkbayragi
vericek vermesınede ben parayı yne buraya harcıycam.malları cok güzel ve uygun fıyatta:teytey:
slm kızlarrrrrr..nasılsınız nasıl gidiyor??
benim bu hafta pek yoğun geçti..misafirler filan....
offfffff offfffff
of'u özledim yawww
selam kızlar......
su prensesi kız ne duygulu yazmışsın. okurken içim tuhaf oldu valla.
bütün trabzonlulara selam olsun.
canımsın tşkler , sendemi trabzondansın
evet canım doğma büyüme oturma hep trabzonluyum.vereliniortak
ayyy neresindensin canım gel şöyle bir sarılayım sana ccanım memleket kokuyorsundur a.s.
aslen trabzon tonyadanımda 1.5 yıl önce evlendim merkeze geldim. yeni cumada oturuyorum şimdi.bende sana sarılayım gel.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?