Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım allah size de tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşalah

suprensesi sen nerede yasiyorsun?

canım samsunda yaşıyorum ben ama ftrabzondaki gibi olmuyorki hiçbirşey,keşke orda olabilsem aslında işyeri açıcaktım akrabaların çoğu orda dayımda bana yardımcı olacaktı ama kriz oldu ya cesaret edemedim,fırsat buldukça gitmeye çalışıyoruz nisan sonunda işallah kuzenimin doğumgününe gidecem 1 günlüğüne

yollar eskisine göre harika ama dediğiniz gibi resmen katledildi,başka bi şekilde yapılabilrdi,

insallah april78 :)
suprensesi evet kriz heryeri yerle bir etti
burdada cok kötü hiss ediliyor..
Allah sonumuzu hayir etsin

hanimlar benim simdi cikmam gerek insallah tekrar ugrarim :)

kızlar sanırım trabzonlu olupta aranızda trabzonda oturan bir tek benim yerimseniben
sahili yok ettiler evet eskisi asla geri gelmeyecek bizde geriye kalanla idare ediyoruz napalım elimizden okadarı geliyor yoksa bizi duyan bir yetkili yokki duymak isteyenlerse işte böyle seçim zamanları mecburi duyar gibi yapıyorlar boş vaadler ediyorlarklava:

evet eftelya bende trabzon yazdığına bakmayın öyle görünmek istediğim için belkide

yaa bende çok güzel oynardım hey gidi günler oynamaya oynamaya figürlerim bozuldu:)))
pratik yapmam lazım. kolbastı müziğini duyunca bile kanım kaynıyo. genlerde var yani. ben sana öğretirim hehe:)))hihoyyyt

bende trabzonda oturuyom.
evet gerçekten sahil denen bişey kalmadı. hele 100.yıl parkına artık yok diyebiliriz. çok özledim eski günleri. güzelim 100. yıl parkı o kocaman yemyeşil alandan kala kala 2 tane ağaç kaldı. ne için???
offff offff. bizim çocuklarımıza kadar o ağaçlarda kalmıcak.

trabzonun neresinde kaliyorsunuz peki?
bizim köyümüz kirechane
kime söylesem hic tanimiyorlar :)
belki siz taniyorsunuzdur :)

bizim köyümüz kirechane

ben biliyorum canım babamın arkadaşı orda öğretmenlik yapıyordu,eşide ebesiydi sizin köyün oda annemin arkadaşıydı çocuklarıda çok giderdik oraya onlara,aile dostumuzdurlar hala görüşürüz şimdi merkezde çalışıyrlar başka şehirde olmamıza rağmen görşürüz hala,karayemiş çok yerdik orda sen kireçhane deyince önce karayemiş geldi aklımadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aa gercektenmi ne güzel :)
iyi bari sonunda benim köyümü taniyan biri cikti
ama biz bir kac yil oluyor carsiya tasindik
tanjantta oturuyoruz
orayi bilen vardir belkide
fatih lisesi var
oralardayiz :)
cok özledim memleketimi...

orayıda biliyorum canım ya annem akçabatlı babam arsinli,köyümüzün resmini ekledimya,kışın anneannemler merkezde oturuyor valiliğin yanında,fatih lisesine çok yakın,trabzonun her köşesinde birileri olduğu için gayet iyi biliyorum,burnumda tütüyor ya canım sen yurtdışın heralde ah ya ben trabzonda yaşamak istiyorum delikafadulden

bizim köyümüz kirechane

ben boztepedeyim.
kireçhaneyi biliyom aaa bilmemmiiii?
sözlümün köyüne ordan gidiliyo bildiğim kadarıyla.
zaten sizin oraya köy denmez şehir merkezine çok yakın ve çok güzel oraları çok severim.

evet ben yurt disinda yasiyorum :)
ve evet aslinda köy denmez...
benim bir enistem konyali
bu yaz geldi o bizim oraya
oda demisti burasimi sizin köy demisti
birde bizim oranin köylerini görün demisti
hic bir sey yok filan demisti...
bende cok seviyorum
simdi orda yollarida yaptilar daha rahat oldu

bide karayemişler ya nedense aklıma kireçhane deyince geliyor napayım ay burda yok
lazım değil görmek bizim ilimiz köylerimiz herşeyimiz bir tane

hatta biz burada bile bir karayemis agaci diktik...
hemen hemen bir metre oldu belki daha fazla...
insallah meyvede verir bakalim

tabi ki memleketim karis karis bitanedir

evet 5 dakikada çıkılıyo oraya. beğenmedimi enişten ayol. deseydin yüksek köyerimizde var:lepi:

yok hayir hayir tam aksine enistemin cok hosuna gitti
baya bir yerleri gezdi dolasti
cok begendi
köy dedigimiz icin tuhafina gitti cünkü köyle benzetemedi...
konyanin köyleri tam köy oldugu icin
merkeze bilmem kac kilometre gidiliyormus
ama enistem cok begendi :)

hatta biz burada bile bir karayemis agaci diktik...
hemen hemen bir metre oldu belki daha fazla...
insallah meyvede verir bakalim

tabi ki memleketim karis karis bitanedir

delikafaduldenhadi ya bende merak ettim şimdi,canım iş içinmi gittiniz yurtdışına,bekarsın demi delikafadulden

bizim köyümüz kirechane

canım ben merkezde oturuyorum meydanda yani yerimseniben kireçhaneyi biliyorum çok gittim arkadaşımın köyü orası önceden gitmiştik güzel yer hemde yakın....ahh ahh ne güzel günlerdi onlara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…