- Konu Sahibi EU2
-
arkadaşlar merhaba trabzon kk hiç buluştumu acaba :)
hımm doğru diyosun suprensesi napsak ki:)
bencede arkadaşlar topiğimizi boş bırakmayalımyerimseniben önce burda kaynaşalım buluşuruz sonrasındasositososito burda buluşabilsek çok iyi olacakta denk gelemiyoruz aynı anda topikte ne yapsakkiCADIARZU:uhm:
KIZLAR OYSA KULUPTE ÇOK TRABZONLU VAR BEN GÖRDÜĞÜM 61 LİLLERE MSJ ATIYORUM SİZDE YAPIN HABER VERELİM HERKESE HERKES VARLIĞINI BİLSİN Bİ TOPİĞİMİİZN ÖNCEdelikafadulden
merhaba arkadaşlar bence birde yazın memlekete gidecek olanlarla bir toplanalım çok güzel olur boztepeye gideriz ohhhhhhhhhhhhhhgelsin çaylar birde ben bozkurtlardaki simitciden simit istyorummmmmmdelikafadulden
ohh nasıl canım çekti şimd boztepede olmak vardı:1rolleyes: yaz gelsin gideriz inşallah toplanıp bozkurtlardan simiti ben alırım bacım istediğin simit olsun:teytey:
ohh nasıl canım çekti şimd boztepede olmak vardı:1rolleyes: yaz gelsin gideriz inşallah toplanıp bozkurtlardan simiti ben alırım bacım istediğin simit olsun:teytey:
ya bn bilmiyom nasıl bişey süt simitmi
çok güzel canım benim o simit diğerlerine tad olarak benzemiyor dışı aynı normal simit yani birde her zaman taze sıcak bulabiliyosun çünkü sürekli bitip yenisi geliyorkaydirigubbakcemile3
hiç bilmiyorum canım ya :uhm:ben trabzona çok sık gidiyorum hatta samsundayım ya şimdi diyelim bişey oldu işten çıktım sevgilimden ayrıdım ben soluğu trabzonda alıyorum,teyzemlerde dayımlarda anaannemde kalıyorum ama kendi yaşıtım yok,kuzenlerim kücücük onları parka felan götürüyorum (en son zorla foruma gitmiştik mesela yakın yakın deyip kandırdılar beni)delikafadulden,onun dışındada büyüklerle gidilen yerler belli,şöyle istediğim gibi bir gezemedim,simiti anneme soracam ben nasıl bilmem bunu yadelikafadulden
bozkurtlarda ki simitle uzun sokağın başındaki simitin bi farkı yok ki ikisine de sürekli sıcak kalıyo tadları da aynı yanlış hatırlamıyosam hatta aynı fırında üretiliyolardelikafadulden
Biri vardı yok oldu.biri hala burda.biri vardı şimdi yok.birileri daha yeni.onlardanda giden olur...geriye kalır gerçek dostlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?