tostosi Burun Estetiği Ameliyatı

canım ya tabi ama msn açılmıyor şuan birde 10 dk içerisinde 1 msj atabiliyoruz ya o yüzden cevap yazamadım

ayyy cnaım fotoğraf yükleyeceğim tabii... ama alçılar çıkmadıki daha benim..senin çıktı mı...yarın bandaj takacak doktor..

fındık burunlu arkadaşım.çok şeker bir burnun olacak inş.şimdiden yüzüne böyle yakıştıysa artık sonrası nasıl olur:)))iyi yolculuklar canım.öptmmmm

Cidden 10 numara hatun :84: Adriana'nın burnu estetik değil evet ama ben öle istiom işte yani böle top gibi durmasın... anlatabildim umarım :26:

Geçen hafta p.tesi gittim. Matmazell'i de gördüm.Burnunu gögüsünü Burun fotosunu çektim yandan süper olmuştu o an karar verdim ok dr. bu dur diye.
Sonra Bilge Beyle görüştüm dedi ki; benim eşim,kızım kızkardeşim bu burunla gelse yapmam.Karışma seninki de böle olsun...

Tabi öncesinde ben isteklerimi anlattım özellikle burun ucunu ve önden istediğim şekli ... Yani yaparım ama istediğin gibi olmazsa aynaya bakınca beğenmezsen filan dedi bende heves gitti.
Matmazell'in dediğini dinleseydimde hıdır bey'le de görüşseydim diyorum şimdi ama güvenimde sarsılmadı değil..Bu arada benim aman aman bi burnum yok.Hatta Bilge Bey'i bekleyen hastaları sizde mi bilge bey'in hastasısınız çok güzel olmuş burnunuz filan dediler.Abartmıyorum ama burnumda kemik var ve geniş artı gülünce düşüyo (fotolardan gördüğüm kadarıyla)Yani çok kemikli uzun geniş ne bileyim işte öle bir burnum yok.

Şimdi Bilge Bey bu şekilde konuşunca ister istemez acaba oluyosun.Ve bilgisayarda çalışma yapmıyo.En azından onu yapsa olabilecek şekli gösterse (forumdan diğer dr.lara ameliyat olanlar bilgisayarda yapılan şekilleri drların çok az yanılma payıyla -beş parmağın beşini geçmez bunu soyleyenler- yaptıklarını söylüyor ve gayet memnunlar) için rahat olur.

Çok kararsızım...

fındık burunlu arkadaşım.çok şeker bir burnun olacak inş.şimdiden yüzüne böyle yakıştıysa artık sonrası nasıl olur:)))iyi yolculuklar canım.öptmmmm

ayyy bebeğim benim.. senin de burnun çok güzel oldu zamanla cok cok daha güzel olacak inşallah bebeğim...

Canım Bilge bey ameliyat olma,burnun düzgün burnuna ameliyat gerek yokmu demek istedi, yoksa adriananın burnu sana gitmezmi demek istedi aşağıdaki cümlende ne demek istediğini anlamadım?
Ve bence adriana limanın burnu güzel değil, burun sırtı ince, burun ucu ise etli ve top gibi,

Sonra Bilge Beyle görüştüm dedi ki; benim eşim,kızım kızkardeşim bu burunla gelse yapmam.Karışma seninki de böle olsun...

güzel demedi kemik var belirttiğiniz gibi geniş doğru dedi.
Başında ben istediğim burnu tarif ettim işte böyle dedi.Beklentim çok diye mi artık anlamadım.

Adriananın burnunun aynısını istemiyorum.Ya burun ucu iki tepecikli kıkırdagı angelinanınkide öyle fotolara bakın anlıcaksınız demek istediğimi ben olcaksa oyle olsun diyorum..

canım bilge beyle senin durumunu konuştuk. benim bandaj çıkarken annem doktora cansu tekrar geldi mi diye sordu. böylelikle senin muhabbet açıldı. sonra ben insan kafaya takınca ne yapar eder bu ameliyatı olur dedim. sonuçta burnunda içine sinmeyen şeyler var dedim. o da eğer kesin istiyorsa gelsin görüşelim dedi. zaten sana ameliyat yapmam demedi sadece gerek yok dedi. ama bir daha düşün kesin karar verirsen gel gibi konuşmuştu ben öyle hatırlıyorum canım. eğer çok istiyorsan bence git bir daha konuş. çünkü seni görünce şaşırmayacak :)

Canım benim :13:
Evet yapmam demedi ama ne bileyim ya hani dedi ya beğenmezsen sonra filan diye korkuyorum az biraz.Sende gördün öyle aman aman bi burnum yok ki çoğu kişi yaptırdım sanmış neyse
eğer eski halini ararsam ölürüm be :84:

canım bence de öyle estetiğe ihtiyacı olan bir burnun yok hatta seni ilk gördüğümde bilge bey ne güzel burun yapmış dedim :) meğer Allah vergisiymiş :)) eğer psikolojik anlamda çok kafana takmıyorsan (ki zaten gerek yok) burnunu düşünme ilgini başka şeylere yönlendir. bence çok tatlı ve güzel bir bayansın. boştan yere bıçak altına yatman pek mantıklı değil. ama insan psikolojisine engel olamıyorsa da sürekli bir huzursuzluk yaratacaksa da yaptır kurtul derim. ama şunu da bil hiç kolay bir ameliyat değil.

Son düzenleme:
ayyy cnaım fotoğraf yükleyeceğim tabii... ama alçılar çıkmadıki daha benim..senin çıktı mı...yarın bandaj takacak doktor..

tostosiiiiiimmmmm nasıl oldun bitanem artık kurtulmuşsundur bandajından di mi? ben senin burnuşunun son halini göremedim artık ne yapalım burdan idare edeceğiz :) inşallah tam istediğin gibi güzel ve sağlıklı bir burnuşa kavuşmuşsundur çok öptüm tatlım

Tostosiiiiiii
kız nerdesin sen.Nasıl geçti iyi misin,memnun musun....
Merakta koydun ama
Haberlerini ve fotolarını bekliyoruzzzzzzzzz

canım benim..estetik yoldaşım.. çok iyiyim.. anca eve yerleştim...tekrar malatyaya gittim kontrole her şey yolunda..burnum halen şiş ama masajlara devam.. burnuşunu fotoğraflazrdan görünce yine çok mutlu oldum.. ellerine sağlık doktorumuzun.. hepimiz güle güle kullanalım inşallah..

Tostosiiiiiii
kız nerdesin sen.Nasıl geçti iyi misin,memnun musun....
Merakta koydun ama
Haberlerini ve fotolarını bekliyoruzzzzzzzzz

iyiyim cnaım.. anca yerleştim eve yeni yükledim resimleri.. zaman geçtikçe daha da yüklerim.. şimdiden iyi seyirler.. umarım beğenirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…