tostosi Burun Estetiği Ameliyatı

sagolun kızlar :) aynen ole gec olsun kotu olmasın :) valla resimlerinizi sabirsizlikla beklıyorum tostosiyle konustuktan sonra bilge bey benimde aklıma yatmaya basladi ama en önemlisi cıkacak sonuc bakalım oyle karar verelim bizde , gerci içimden bi hiş cok güzel olcak diyo umarım olede olur :))

bana da uzak ama ne yapalım.. ben hastalarının burnunu görünce direk Bilge Bey dedim.. benim de içim çok rahat nedense.. yani kızlar Bilge Beyi tanımadan o kadar çok sevdimki.. sanki abim gibi. her gece rüyamda görüyorum zaten kendimi aynaya bakarken.. bir an önce olsun bitsin diyorum sadece.. yanında biri olsa iyi olr tabe.. hem kalacak yer olayı da var.. o kadar da kolay değil yani...

inanır mısın ben kimseyle hiç konusmadn kararımı verdim.. sonrasında "ada" dan sadece bilgi aldım.. telefon numarası randevu işlemleri gibi..
hep iyi düşün he şey iyi osun canım..

Ameliyat gerektirecek bi burun göremedim ben resimlerinde. Tabi sen olmak istiyorsan olursun. İstediğin burna kavuşabilmen dileğiyle geçiş olsun şimdiden. Zorlu bi süreç seni bekliyo ..

iyi dileklerin için teşekkürler rabarba... zaten amaç sadece estetik değilki.. öyl olsa düşünezdim bile... ama nefes probleminden dolayı ameliyt olmam gerekiyor..olmuşkn görüntüsel rahatsızlıklarım da giderilsin istedim..

gercekten cok iyi burunlar yapiyor ama ben nemin burnunu ayri bi begeniyordum
ilk onu gorunce karar vermistim bende bilge beye ama iste uzaklik falan olunca izmirde arastirmaya basladim!ama bilge bey kadar kimseyi icime sindiremedim henuz bakalim sizlerde gidin gelin bana daha 3 ay var:)

bende ocağın 26sında olucam kızlar bilge beye.bakalım inş olumlu olursabende fotolarımı koyarım:)

oyyyyyyyyyyyyy yerim seni yaaaa...oyyy kiyamam tarihde almis mis mis mis daaaaaaa korkuyomuymus:)) canimcim korkma ALLAH yardimcin olucak insallah..hersey yoluna giricek..basligi okuyunca cok sevindirik oldum valla ...sabirsizlikla bekliyorum mucuks:90:

canım en kdar tatlı ne kadar sıcak kanlısın sen ya.. çok teşekkür ederim canmcım.. hade hayırlısı..

Burnun benimkiyle aynı nerdeyse :)
Umarım başarılı bir operasyon geçirirsin canım.Bilge Bey'e ameliyat olmak için bir malatya sıraya girmiş durumda.Bende ameliyat olmak istiyorum daha gidip görüşmedim.Korkuyorum sanırım
Forumdan takip ettiğim ve Malatya'da diğer ameliyat olanları gördüğüm kadarıyla cidden başarılı işler çıkarıyor ama benim istediğim burun ucunu şimdiye kadar hiç bir hastasında göremedim.
Şöyle anlatayım;
Adriana Lima ve Angelina Jolie'nin burunlarının ucu gibi iki tepecik olmuyor ben öyle istiyorum sanki daha bi estetik duruyor bu şekildeki burunlar.İşte bu yüzden kararsız kalıyorum...

Adriana zaten çok güzel bi kadın canım...ama Adriana'nın burnu estetik değil sanırım... Anjelina'nın ki de sadece azıcık daraltılmnış... yani son şekli sanırım daha çok estetikten önceki haliyle alakalı...
bence bi görüş doktorla... isteklerini söylersen o sana olabilitesinden bahseder...

ayyy evet yaaa... zaten ben de zar zor randevu alabildim.. çok yoğun gerçekten Bilge Bey...heyecanlanma da arttı zaten... enteresan bi haldeyim... final dönemine girdik ama motive bile olamıyorum heyecandan

benim burnumdan da umarım iyi bir iş çıkar... ben fazla kavis istemiyorum.. düze daha yakın bi burun olsun istiyorum.. Nem adlı kullanıcının burnu gibi..

sen de mi Bilge Bey'e ameliyat olmak istiyorsun canımcım..?

kızlllaaaarr sonunda ameliyatım oldu Bilge Bey ve Hıdır Bey o kadar hoşgörülü ve alçakgönüllü insanlarki anlatamam..estetik bölümü hocaları olduklarından mıdır nedir çok nazik insanlar hepsi de...asistanları da aynı şekil deeeee personelleri deeee...hepsine çok çok çok teşekkür edyorm bir kez daha...

hoby ile aynı gündü ameliyatımız.. matmazel ise bizden 2 gün önce girdi ameliyata...doktorla görüşmeye gittiğimde matmazeli ziyaret ettim ve kendisi daha ameliyata girmemişti çok heyecanlıydı.. sonra o ameliyata girdi ve ertesi gün ziyarete gittiğimde ağrıları vardı o nednele pek rahatsız etmek istemediğimden erken çıktım.. hoby de o gün ameliyat olacaktı ancak doktor çok yoğun olduğundan onu bir ertesi güne ertelemek zorunda kaldı ve onunla aynı gün ameliyat olduk..

sabah beni ameliyata götürdüklerinde çok heyecanlıydım.. asistanlar felan cok iyi insalardı.. baya bir sohbet ettiler benle.. sonra da bayılttılar.. sonrası malum.. büyük bir su isteğiyle gözümü açtım ancak 6 saat su verilmesi yasaktı:S

buz felan olayına girdiler hemen.. 24 saat buz uygulaması yapıldı.. tabe bu uygulamalarda hobynin ve matmazelin anneleri sayesinde oldu.. onlara burdan bir kez daha cok teşekkür ediyorum..

hoby ile kontrol günlerimiz aynı.. birlikte gidip geliyoruz.. gittiğimiz zamanlarda da matmazeli ziyaret ediyoruz.. matmezel göğüs ve burun yaptırdığı için kalış süresi biraz fazla..ama o da günden güne daha iyi oluyor..

su anda burunlarımız davul gibi..
çok korkunç.. ama böyle devam etmeyeceğini bilmek rahatlatııcı..çarşambe günü ise ilk alçılar alınacak..

geçmiş olsun canım. benim burnumda senin burnuna benziyor biraz :) nasıl bir burun yapıldı sana? sakıncası yoksa özelden bana bilge beyin numarasını gönderebilir misin?

canım şimdi pek belli olmuyor..:S... morluk hiç olmadı.. şişlikse sadec 2. gğn.. şimdi onlarda indi.. sadece burnum şiş... bilmiyorum nasıl bir burun olduğunu..:S alçılar acılınca resimleri yüklern canımm..

daha doğrusu canım kavis istedin mi yoksa kavissiz mi olacak? ve burun ucunu kaldırttın değil mi?

canım geçmiş olsun..ben de 26 sında oldum...yanaklarım şiş hala.senin bu çarş. mı açılacak alçı...bana haftaya pazartesi dedi ya..nasıl bekliycem ölüyorum meraktan:82:

evet canım bu hafta çarşamba ilk alçı alınacak ve yeniden alçı sürülecek...bakalım ne olacak..
sana da çok çok geçmiş olsun cnaım.. hade hayırlısı.. güzel güzel burnuşumuzla devam ederiz inşallah bundan sonra hayatımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…