tostosi Burun Estetiği Ameliyatı

canım benim cok gecmis olsun aynı gündü ameliyatımız .. benim de burnum su an cok sis umarım küçülür önden büyük gibi geldi bana.. Ben senin kdr sanslı olamadm gözermn altı morardı şişti çok fazla deildi neyseki ama hızla iyileşiyorlar.. İkimizn de burnu süper olur insallah =))

kızlar çok şükür burnumu beğendim.. tabe şişlerin varolduğunu ve ineceğini düşünerek mutlu oluyorum..

iyi canım çok sevindim beğenmene ilkinde beğendiysen inan sonraları daha çok beğeneceksin.ben ilk gördüğümde haz etmemiştim zaten:)

iyi canım çok sevindim beğenmene ilkinde beğendiysen inan sonraları daha çok beğeneceksin.ben ilk gördüğümde haz etmemiştim zaten:)

ayy canım sen hala üzülüyor musun yahu..:S senin burnun da gayet hoş.. sen kuruntu yapıyorsun... tadını çıkar canım burnunun ya..:S Bilge Beyin bir çok hastasını gördüm burunları çok güzeldi...

bu arada evet beğendim böle hafif köfte şirin bi burun şimdilik.. şişlikler indikçe ve oturdukça daha da iyi olacaktır.. Bilge Bey'in ellerine sağlık.. hep pozitif olmaya çalışmak lazım.. bence cok etkili..

canımm cok gecmıs olsun :) burnunu begenmissin cok sevindim sende sanslılar kervanına katıldın oyleyse :)) nasıl agrısı sancisi sisi moru cok oldumu korkuldugu kadar varmiydi ?? buarada en yakın zamanda buyuk bi merakla resimlerini bekliyorum :)

ayyy canım teşekküür ederim...ilk intiba iyi.. bakalım iyi anlasacak mıyız şişlikler de inince....
ikinci gün biraz gözlerde şişlik oldu... onun dışında herhangi bir şişlik veya morarma olmadı canım.. o konuda sanslıyım.. ama kimsede öyle fena bir şişme veya morarma olmadı zaten..
dayanılmaz ağrılar yaşamadım.. hafif sızlama şeklinde ağrılarım oldu..ama yutkunurken felan zorlandım ilk günler yani tamponlar çıkana kadar.. zaten sıkıntı tamponlar çıkana kadar canım..yani ,3 gün..alçısı alınsın hemen fotosunu çekip ekleyeceğim canım..

ayrıca....artık sıra sizdee..

canım benim İNSALLAH :) ah su uzak mesafeler olmasaydi zaten benim tercihimde direk bilge bey olucakti ama firsatim olamıyo işte git gel yapamiyorum okul iş aile ayarlıyamıyorum ama du bakalım bi görim sizinkileri bi kactane daha arastirdigim var ona gore karar vercem inşallah hayirlisi olur :)

evet canım kalacak yer felan sıkıntı oluyor...kesinlikle tüm şartları unutmadan düşünmek gerekiyor..hade hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…