canım ben de 25 ocakta ameliyat olacağım inşallah. Bilge beye burun ve göğüs yaptırmak istiyorum ama göğüs konusunda daha henüz kararım netleşmediyoğun bir araştırma içerisindeyim bu yüzden. inşallah en kısa zamanda artık kararımı verecek bir sebebe ulaşabilirim. artık olumlu ya da olumsuz farketmez. böyle çaresiz bi şekilde bekliyorum işte...
neyse canım enazından burun için orda olacağım yüksek ihtimal görüşürüz senle
ay sorma nasıl sancılı bi donem anlatamam dogru doktor bulmak istiyorum cok pahalı olmasın istiyorum cunku ögrenciyim kendim karsiliycam amelyat masraflarımı yani nekadar bi yakup avsar istesemde beni asan bi butce nedeniyle olamıyorum malesef o yuzden herkesin yorumları onemli fotoraflarını gormek istiyorumoyle tuaf bi duyguki hem cok istiyorum hem cok korkuyorum
bende subat tatilne denk getirmeyi düşünüyodum aslında ama olmuycak sanırım hiç biseyim hazir degil daha doktoru kafamda oturtamadım onumuzdeki hafta carsamba gunu dr. cihan ucar ile randevum var bi goruselim bakalim nasil bi etki yaraticak gerci cihan beyi kimse tanimiyo bu sitete oda biraz kafami kurcaladi ama bakalım artıksubat tatiline az bi zaman kaldi o araya sıkıstırmak istemiyorum mart sonu nisan gibi olabilir benimde. Ay cok özendim size ya inş içime sinecek bi doktor bulurum ve istedigim burna kavusurum bende :)
bende subat tatilne denk getirmeyi düşünüyodum aslında ama olmuycak sanırım hiç biseyim hazir degil daha doktoru kafamda oturtamadım onumuzdeki hafta carsamba gunu dr. cihan ucar ile randevum var bi goruselim bakalim nasil bi etki yaraticak gerci cihan beyi kimse tanimiyo bu sitete oda biraz kafami kurcaladi ama bakalım artıksubat tatiline az bi zaman kaldi o araya sıkıstırmak istemiyorum mart sonu nisan gibi olabilir benimde. Ay cok özendim size ya inş içime sinecek bi doktor bulurum ve istedigim burna kavusurum bende :)
canım ben malatyada bir tanıdığımın evinde kalacağım. annem de gelecek benimle inşallah. tam iki hafta ordayız bakalım... sen nerde kalacaksın?
süper ya valla yurt iyi aklına gelmiş :)) peki yanında birisi olacak mı? tek gelme bence yanında bir desdekçin olsun mutlaka...
geçekten öyle..
eşimle gelecceğim canım...
teşekkürler canımcım.. sne nerden geleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?