tostosi Burun Estetiği Ameliyatı

tostosi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
922
577
323
İstanbul
Kızlar 27 ocakta Malatya yolcusuyum... her şey çok güzel olur umarım.. çok heyecanlıyım... o kadar korkuyorumki ya o dönemde hasta felan olursam bi soğuk algınlığı felan olur diye... şimdilik her şey yolunda.. hepinizin de istekleri gerçekleşir güzel güzel burunlara sahip olursunuz inşallah...

çok fazla mesaj aldığım için burdan cevaplamak istiyorum arkadaslar tüm sorularınızı... Ameliyatımı doç.dr.Bilge Türk Bilen gerçekleştirdi. ameliyat malatya turgut özal tıp merkezinde gerşeklesti. bu hastahane inönü üniversitesine ait araştırma hastahanesi. ben de oraya istanbuldan gittim. hastahanede ameliyattan sonra 1 gün kaldım.. onun dısında otelde kaldım.yaklasık olarak 10 gün kadar. 15 gün sonra da kontrole gittim. ameliyat için 2 ay öncesinden felan randevu aldım. cünkü listeleri cok yoğun. burun seklime daha cok Bilge bey karar verdi. suanda burnumla ilgili hiçbir sorunum yok gayet memnunum. cevremdekiler de cok doğal olduğunu söylüyor.. su zamana kadar burnunuz estetik mi diye soran kimse olmadı.. hatta uzun zamandır görüşmediğim arkadaslarım da bi cok güzelleşmişsin diyorlar ama estetik olduğumu anlamıyorlar..Bilge bey kesinlikle cok doğal burunlar yapıyor.. ben de siteden hastalarını gördüm ve o sekilde gitmeye karar verdim.. yaklasık olarak 1500liram gitti kalma gitme gelme yemek felan ücretleri dahil. ameliyat için hiçbir ücret ödemedim doktora veya hastahaneye. sanırım cevaplandıracağım seyler bu kadar arkadaslar.. sorularınız olursa özel mesaj yerine burdan sorarsanız daha iyi olur böylelikle diğer merak edenler de faydalanmıs olur...

Son düzenleme:
hadi canım hayırlı olsun inşallah! umarım hayal ettiğin güzel ve sağlıklı bir burnuşa kavuşursun :) senle ameliyat günlerimiz çok yakınmış. bir aksilik çıkmazsa tabi ben de o tarihte malatyada olacağım :97:

canım ben de 25 ocakta ameliyat olacağım inşallah. Bilge beye burun ve göğüs yaptırmak istiyorum ama göğüs konusunda daha henüz kararım netleşmedi yoğun bir araştırma içerisindeyim bu yüzden. inşallah en kısa zamanda artık kararımı verecek bir sebebe ulaşabilirim. artık olumlu ya da olumsuz farketmez. böyle çaresiz bi şekilde bekliyorum işte...
neyse canım enazından burun için orda olacağım yüksek ihtimal görüşürüz senle

hadi hayirlisi kizlar umarım hayal ettiginizdende güzel olur burunlarınız :) yanliz sizden ricam estetikten önceki ve sonraki burunlarınızla birer resminizi gonderirseniz bizimde doktor konusunda fikirlerimiz netlesir :)

inşallah canım valla bir ameliyat olayım da burnumun öncesi sonrası resimlerini hepsini sere serpe verecem söz

rica ederim ne demek canım karar aşamasında ben de senin gibiydim birisi foto koysa da baksam diye yana yana arardım. şimdi inşallah bir aksilik çıkmazsa ben bu konuda güzel ve olumlu bir örnek olabilirim sizlere...

ay sorma nasıl sancılı bi donem anlatamam dogru doktor bulmak istiyorum cok pahalı olmasın istiyorum cunku ögrenciyim kendim karsiliycam amelyat masraflarımı yani nekadar bi yakup avsar istesemde beni asan bi butce nedeniyle olamıyorum malesef o yuzden herkesin yorumları onemli fotoraflarını gormek istiyorum oyle tuaf bi duyguki hem cok istiyorum hem cok korkuyorum

az kalmış senin de canım .. ben çok heyecanlıyım ama hiç korkmuyorum nedense... insallah her şey çok güzel olur...nerden gideceksin malatyaya.. bir de nerede kalacaksın

canım ya ben nedense hiç korkmuyorum..tabikide resimleri atarım.. simdi albümde fotolarım var ama profilden yok...o zamn tam profilden de öncesi ve sonrasını yüklerim...
anlıyorum canım seni.. öğrenci olmak hiç de kolay değil.. ben de öğrenciyim.. işte şubat tatiline ayarladık Bilge Beyle.. sen nerden gideceksin..ne zamana düşünüyorsun ayrıca.. sonucta okulun varsa zor olur tarih ayarlamak

bende subat tatilne denk getirmeyi düşünüyodum aslında ama olmuycak sanırım hiç biseyim hazir degil daha doktoru kafamda oturtamadım onumuzdeki hafta carsamba gunu dr. cihan ucar ile randevum var bi goruselim bakalim nasil bi etki yaraticak gerci cihan beyi kimse tanimiyo bu sitete oda biraz kafami kurcaladi ama bakalım artık subat tatiline az bi zaman kaldi o araya sıkıstırmak istemiyorum mart sonu nisan gibi olabilir benimde. Ay cok özendim size ya inş içime sinecek bi doktor bulurum ve istedigim burna kavusurum bende :)

canım ben malatyada bir tanıdığımın evinde kalacağım. annem de gelecek benimle inşallah. tam iki hafta ordayız bakalım... sen nerde kalacaksın?

Son düzenleme:

burcucum inşallah sen de kararını verirsin de biran önce kurtulursun bu stresten

humm.. bence de içine sinince yaptır...geç olsun ktü olmasın....

süper ya valla yurt iyi aklına gelmiş :)) peki yanında birisi olacak mı? tek gelme bence yanında bir desdekçin olsun mutlaka...

teşekkürler canımcım.. sne nerden geleceksin

bilge bey bende takinti haline geldi ama cok uzak
aylardir doktor arastriyotum ama hislerim beni bilge beye yonlendiriyor
eger ona gidersem hersey guzel olacak gibi :)burnum yani
ama hem cok uzak hemde kalacak yer problem bide biriyle gitmek gerekiyor off puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…