tostosi Burun Estetiği Ameliyatı

vayyy seninki simdi çok iyi oturmuştur.. ben de 2 senemin dolmasını bekliyorum cnaım..(:

öle cnm daha şekil deişmiyoo daha rahat kulanıyorum rahat siliyorumm ama insan korkuyor darbelerden sakınmaya çalışıyorm her nekdr bi kaç kes agırından darbe yesemde yanlışlıkla bşy olmadı:)

canım sen malatya'da mı yaşıyosun yoksa başka şehirden ameliyat olmaya oraya mı gittin? eğer başka şehirden gittiysen yaşadıkların hakkında bilgi verir misin

canım sen malatya'da mı yaşıyosun yoksa başka şehirden ameliyat olmaya oraya mı gittin? eğer başka şehirden gittiysen yaşadıkların hakkında bilgi verir misin

ben başka yerden gittim cnaım...

oraya gitmeden önce doktoru aradık ve randevu aldık yaklasık 1 ay sonraya randevu verdiler.. sonra da randevu tarihinden 2 gün önce gittik ve tahliller felan da olduktan sonra ameliyata girdim.. ameliyattan sonra 1 gün hastahanede kaldım ve sonrasında da otelde kaldım.. toplam 12 gün kaldık sanırım..

geçmiş olsun canım cok güzel bi burnun olmuş doktorun ellerine sağlık inşala darısı herkesin başına :)

ben başka yerden gittim cnaım...

oraya gitmeden önce doktoru aradık ve randevu aldık yaklasık 1 ay sonraya randevu verdiler.. sonra da randevu tarihinden 2 gün önce gittik ve tahliller felan da olduktan sonra ameliyata girdim.. ameliyattan sonra 1 gün hastahanede kaldım ve sonrasında da otelde kaldım.. toplam 12 gün kaldık sanırım..

sana toplamda ne kadar harcadın ameliyat için cnm otel parası falan birde tekmi gittin

ne kadar guzelleşmış bı estetık ınsanı degıstırıyor guzellştırıyorsa zaten başarılıdır yoksa burun seklı o kadar da onemlı değil..yuzune tam uymuş çok yakışmış cok guzelleşmışsın onceden de guzeldın gercı:52::52::52::52:

Back
X