Topuklu giymek zorunda olmak:(

Takma kafana ben 1.56 boyundayım sevgilim 1.87 ve kalıplı ben minyon..Bazen dert edip topuklu giyerim ama rahat olmuyo ancak çok özel zamanlarda.Sürekli spor ayakkabı düz tabanlı giyiyorum..Biraz rahat ol boyun çok kısa değil..Türk kadınlarının genel boy ortalaması böyle.

ben de kısayım mutluyum topuklularla yasıyorum ve bu durumu çok seviyorum :) platform topuklular tercihim topukluyla koşarım bile ayakkabı secerken kaliteli olmasına dikkat ederseniz ayaklarınızı belinizi fazla agrıtmaz ayrıca ince topuk her zaman sıkıntıdır cok kalın da kötü duruyor, orta kalınlıkta ve platform olanlar harika oluyor. Bana herkes hayret ediyor belki de alıştıgım için çok rahatım kilo olarak da hafifim ben 47 kiloyum bence minyon bayanda topuklu ayakkabı cok zarif duruyor :)

ben de 154 boyundayım.
topuklu ayakkabıyla sokakta yürünür mü ya?
hele ki ince topuksa!
özel günler dışında asla topuklu giymem.
kısayım yani nolmuş. bence hayat böyle de güzel..

dolgu topuk tercih edersen rahat edersin bu arada.

topuk' suz giymek zorunda olmak

otur ve haline şükret bence kendini kısa boylu hissedenler . en azından topuklu giyerek boyunuzu uzatabiliyosunuz . .
peki ya uzunlar napsın ? onların sorununa çare yok . boyum 1.80 . topuklu giymek sadece hayal benim için..

Yere ya da göğe daha yakin olsan ne yazar,olmasan.... Yazik değil mi ayaklarina,iskelet sistemine?!

Dolgu topuk giyiyorum zaten ama yine de yoruyo beni.daha rahat bişe almam gerek galiba.kullandığım ayakkabıların kalitesi markası iyi ama rahat değil
spor ayakkabı giy :)

Benim boyum 175 ama bende devamlı topuklu giyiyorum.
Kadını zarif gösteriyor , çekici gösteriyor illa boy için giyilmez ki topuklular =)
Tabi sen yürürken falan zorlanıyorsan dolgu topuk tercih et onlar cok rahat .

Ben topuklu ayakkabilari, ozellikle stilettolari uzun boylu, uzun ince bacakli kadinlara yakistiriyorum 1.75 ustu en az
Daha kisalarda ozellikle platformlu olan cok yuksek topuklar hos durmuyor, proporsiyonu bozuyor. Zaten kisa boy, o boyun ust govdesi minnacikken alt bacak boyuna 15 cm eklemek, ust bacak boyunu ve govde boyunu oldugundan da kisa gosteriyor, ayni sekilde kollar da oldugundan kisa duruyor. Vucut one dogru egik ve dengesiz gorunuyor. O yuzden ozellikle 1.60 alti bayanlarin 8 cm ustu topuklu giymesini estetik bulmuyorum.

Not: uzun degilim gercekciyim

doğrusu hemfikir olmasam da gerçekçi olmanızı beğendim

canım yaşın kaç

Bence kendini rahat hissettigin sekilde giyinmelisin. Boyle mutsuz oluyorsun cunku. Bak benim boyum 1.74 ben de duz giymeyi sevmem. Topuklu benim rahatim. Misal babet nedir bilmem. Yazin sandaletlerimde bile az bucuk topuk var. Yani demem o ki duz senin favorin. Sen de duz giy. Bosver tatlim.

Ben de 1.50 yim ama rahatimdan odun veremem. Gezip tozarken ayak agrisi gunumu mahvedecekse ne anlami kalir 7-8 cm daha uzun olmanin?

Bu arada kisa boylu olmanin tadini cikar, uzun sure yaslanmayacaksin. Mesela ben 32 yasindayim ama isyerinde beni hala stajer saniyorlar Kaynanamin akrabalarindan biri kaynanami gozumun onunde kenara cekti dedi ki keske biraz daha bekleseymissiniz kizi cok kucuk almissiniz. Kaynanam da dedi ki 27 yasinda aldik zaten hem oglumdan da buyuk daha ne kadar bekleyelim. Kadin sok tabi

Benim esimi de sonradan gorenler aaa esin uzunmus diyorlar. Ne bekliyorlarsa...

Kisa boylularda topuklu ayakabbi daha cok dikkat cekiyor , boy uzamiyor .
Bence kendin ol , hergun hergun topuklu ayakabbida giyilmezki gezmede felan..

cnm kendine neden işkence ediyorsun bırak ya kaç kez geliceksin hayata kendine eziyet etme nasıl rahat oluyrsan öyle yap bnce..

Öncelikle herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.dolgu topuk giy diyenler olmuş.dolgu topuk giyiyorum hep zaten.platform ince topuk vs giymem.bi de çok topuklunun kısa boylularda dikkay çektiğimi söyleyenler olmuş.dikkat çekici bi biçimde giymiyorum ben.ispanyol paça pantolonun altına giyio saklıyorum ayakkabılarımı.dar paça pantolonun altına felan asla giymem yani.nası görüneceğime dikkat ediyorum.bence de "düzgün kullanılmadığı zaman" topuklu kısa boylularda biraz tuhaf duruyor.kilom da 48 bu arada.öyle kalıplı biri değilim yani minyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…