• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklu giymek zorunda olmak:(

kısa hatun olmak ve o lanet topuklulara mecbur olmak hele ki o mecburiyet yanınızdaki adamdan dolayıysa kısa olmak başa bela :KK62: hep bir malzeme konususunuz mesela aaa ne uyumsuz çift gibi kıza bak oğlana bak :KK53: bende seni çok iyi anlıyorum cancağızım olsun kısayız ama bununla başa çıkabiliyorsak güçlüyüz demektir :KK19:
valla şimdiye kadar hiç uyumsuz bir çift diyen olmadı ama deseler valla altta kalmam lafı sokarım.:KK62:ama işte adama çokta yerden bakmamak için sürekli topuklu giymek zorunda kalma sıkıntısı var.hem bak ne güzel ele avuca geliyoruz.ilk zamanlar takardım ve eşime sorardım ;niye uzun boylu birisini tercih etmedin diye,eşimde ne o öyle asker arkadaşı gibi demişti,hem yüzüm güzel benim:pbak hep kendimi kandırmak için avuntu bunlar:KK70:

valla şimdiye kadar hiç uyumsuz bir çift diyen olmadı ama deseler valla altta kalmam lafı sokarım.:KK62:ama işte adama çokta yerden bakmamak için sürekli topuklu giymek zorunda kalma sıkıntısı var.hem bak ne güzel ele avuca geliyoruz.ilk zamanlar takardım ve eşime sorardım ;niye uzun boylu birisini tercih etmedin diye,eşimde ne o öyle asker arkadaşı gibi demişti,hem yüzüm güzel benim:pbak hep kendimi kandırmak için avuntu bunlar:KK70:

aynı soruyu bende sormuştum aldığım cevap ne o öyle erkek gibi demişti.. kendini kandırma cidden yüzün güzeldir benimde öyle benimde yüzüme öyle uyumsuz çift diyen olmadı ama o bakışlar yokmu bakışlar onlar diyor hep sanırım delirdim :KK53:
işte adama yerden bakmam için alışmam lazım bir türlü alışamadım işin kötü yanı ben giymiyorum pek beceremiyorum o giy diyor ama çok canım acıyor uzun süre durulmuyor ayakkabıların üzerlerinde ben mi iyi ayakkabı seçemiyorum bilemedim valla:KK12:

Bence boyunla barisik ol. Yapamam dersen de bas parayi en rahat edebilecegin daha ortapedik birseylerden al.

bence gıyme kendıne ezıyet etme.oldugun gıbı sev kendıne.yoksa hepımız cok hosuna gıtmedıgı vucut olculerı olalbır.herseyden önemlısı saglık bence.sız kendınıze guvenım spor ayakkbıyla cıkınkı cevrenızdekılerde boyunuzla takıntılı olmadıgınızı anlasın

bence alışmak ile alakalı ben bekarken spor ayakkabı ile yürüyemezdim topuklularla koşturudum bile çokta rahattım çünkü kaç yıl sadece topuklu giydim sonra bir alıştım spor ayakkabuının rahatlığına şimdi benimde giyince ağrım oluyor.

Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?:KK43: bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
orta boylu bir insanım asla topuklu ayakkabı takıntım olmadı .Topuklu ayakkabı giyince boyum uzamıyor ki .Sadece ayaklarımı yormuş oluyorum .

Kız delimisin platformluları, dolgu topukları keşfetmedin mi daha:KK45:
Bende kısayım ama dolgu ve platform kullanıyorum.
Bundan 5 sene öncesine kadar bende hep topuklu giyerdim. hep ama
Ama akşam eve gelince ayaklarım resmen işkence görmüş gibi ağrıyordu.
Belimde sağlam değildi.. şimdi nadir topuklu giyerim
Ama dolgu topuksuz bir tane ayakkabım yoktur...

boyunla barışık ol canım benim de boy 150 bende yıllarca topuklu ayakkabı giydim ama ayaklarım çok rahatsızlandı o yüzden spor tercih ediyorum ve boyumun kısalığını da hiç dert etmiyorum artık çünkü bu elinde olan bir şey değil sağlık önemli bence.

bazı insan topuklularla düz ayakkabıyla yürür gibi rahat yürüyor bazısı beceremiyor. bende pek beceremem mesela.

aynı binada çalıştığımız bi kız var. sanıyorum boyu 140 falan. çokda güzel hoş bi kız. ama sürekli topuklu ayakkabı giyiyor. o kadar zor yürüyor ki o yürürken biz yoruluyoruz. düştü düşecek diye yüreğim ağzıma geliyor o önümde yürüyünce. eminim ki eve gidince yorgunluktan perişan oluyordur.

eğer yürürken zorlanıyorsan yapma kendine bu eziyeti. eğer illaki giyerim diyosan ortepedik ve dolgu topuk kullan bence.

Boyundan dolayı topuklu giymek zorunda değilsin.
Bence kendinle barışık ol. İstediğin zaman giyersin topuğu amenna ama her zaman her zaman olmaz ki...

Bizim bir arkadaş yüksek topuklu platformlu bir ayakkabı giydi

Abisi konumundaki bir erkek arkadaşımız da sen onu giymemişn ayakkabıya binmişsin gibi duruyor demişti

Kısa boy çok yüksek topuk şık değil sakil duruyor bence

eskiden bende bu konuyu dert ederdim 1.90a yakın boylu çok yakışıklı biriyle sırf boyundan dolayı evlenmedim ahhh kafam ahhhh:))) şimdi ise yani yaş ilerleyince boy umrumda değil. kafama göre topukluda giyerim babette. canım ne istiyorsa onu giyerim. yani gereksiz takıntılarmış bunlar

kısa boylu insanlara oldum olası özenirim hep cok sempatik geliyorlar bana skıntı cekeceğine giyme daha iyi.
benm boy 179 babet bile topuklu gibi geliyor gözüme :(

:) bende keşke biraz daha kısa olsaydım da topuklu giyebilseydim diyorum hep düz taban giymekten bıktım

ne demek zorunda olmak. kısa boylu insanlar topuklu ayakkabı giycek diye bi kuralmı var. boyun uzun görünsün diye kendi sağlığından olcaksın dahamı iyi. ayrıca topukluyla senin boyunun 1.50 olduğu anlaşılmıyomu.
topukluyla insanın havası değişiyo,çok şık oluyo ama rahat değil. bende düğünde falan giyerim, ama yürümem gerkiyosa kendime niye eziyet edeyim, giyerim düz ayakkabımı. bende 160ım

Benim de boyum 1.72. Bence asıl biz de sırıtıyor topuklu ayakkabı giyince. Kazulet gibi oluyoruz. :KK61::KK61:Ki bence bir kadını en çekici gösteren şeylerden birisi topuklu ayakkabılar.Hele stilettolar.Muhteşem ya. Ama üzerinde duramam eminim alsamda. Yürümeyi beceremiyorum ben de topuklularla.Hep düze alıştığım için. O kadar sıkıntı yapmayın bence boy konusunu.

vallahi boyum kısa ama hiç umrumda değil.
giyiyorum yerden ayakkabı yürüyorum keyfimce.
düğün bayram olursa ancak o zaman giyerim topukluyu.
hiç yoramam belimi omurgamı.

Benimde boyum 1.50 sanirim ve boy konusunda cok takintiliyim esimin yaninda kendimi kötu hissediyorum bazen sinirim bozuluyo ama yapacak bisey yok topuklu giyeyim biraz diyorum azcik uzun duraym ama yok cık giyemiyorum olmuyo tarzm degil. :) bide ben hep benim gibi kisa boylulara topuklu yakistiramiyorum zaten minnagz bide oyle topuklu giyince daha cok dikkat cekiyo daha cirkin duruyo ben burdaym diye bqgiriyoruz sanki. :) giyersem de uzun bi elbise ya da etegin altina giyiyorum

oyle dikkat cekmiyo azcik da olsa
topluyor. :cool:
Ha bide bi keresinde toplamisim cesareti giymisim topukluyu mahalleden geciyorum camdan mahallenin dedikoducu camdan ayrilmayan sisko tryzeleri olir ya bana dedi boya bak giydigi topukluya bak :KK20:neye ugradigimi sasirdm o gunden sonra iyice topuklulara kustum dedim daha giymem ahh o
gadıın aklima geldi moralim bozuldu yine.:-)

Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?:KK43: bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..

Daha rahat ortobedik tabanlı yopuklu ayakkabular var onları giyebilirsiniz.
Birazcı pahalı oluyor ama rahatlar...

Back
X