Takma kafana ben 1.56 boyundayım sevgilim 1.87 ve kalıplı ben minyon..Bazen dert edip topuklu giyerim ama rahat olmuyo ancak çok özel zamanlarda.Sürekli spor ayakkabı düz tabanlı giyiyorum..Biraz rahat ol boyun çok kısa değil..Türk kadınlarının genel boy ortalaması böyle.Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya? bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Topuklu giymek zorunda olmak:(
- Konu Sahibi newlife10
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben de kısayım mutluyum topuklularla yasıyorum ve bu durumu çok seviyorum :) platform topuklular tercihim topukluyla koşarım bile ayakkabı secerken kaliteli olmasına dikkat ederseniz ayaklarınızı belinizi fazla agrıtmaz ayrıca ince topuk her zaman sıkıntıdır cok kalın da kötü duruyor, orta kalınlıkta ve platform olanlar harika oluyor. Bana herkes hayret ediyor belki de alıştıgım için çok rahatım kilo olarak da hafifim ben 47 kiloyum bence minyon bayanda topuklu ayakkabı cok zarif duruyor :)
Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya? bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
ben de 154 boyundayım.
topuklu ayakkabıyla sokakta yürünür mü ya?
hele ki ince topuksa!
özel günler dışında asla topuklu giymem.
kısayım yani nolmuş. bence hayat böyle de güzel..
dolgu topuk tercih edersen rahat edersin bu arada.
spor ayakkabı giy :)Dolgu topuk giyiyorum zaten ama yine de yoruyo beni.daha rahat bişe almam gerek galiba.kullandığım ayakkabıların kalitesi markası iyi ama rahat değil
Ben topuklu ayakkabilari, ozellikle stilettolari uzun boylu, uzun ince bacakli kadinlara yakistiriyorum 1.75 ustu en az
Daha kisalarda ozellikle platformlu olan cok yuksek topuklar hos durmuyor, proporsiyonu bozuyor. Zaten kisa boy, o boyun ust govdesi minnacikken alt bacak boyuna 15 cm eklemek, ust bacak boyunu ve govde boyunu oldugundan da kisa gosteriyor, ayni sekilde kollar da oldugundan kisa duruyor. Vucut one dogru egik ve dengesiz gorunuyor. O yuzden ozellikle 1.60 alti bayanlarin 8 cm ustu topuklu giymesini estetik bulmuyorum.
Not: uzun degilim gercekciyim
Daha kisalarda ozellikle platformlu olan cok yuksek topuklar hos durmuyor, proporsiyonu bozuyor. Zaten kisa boy, o boyun ust govdesi minnacikken alt bacak boyuna 15 cm eklemek, ust bacak boyunu ve govde boyunu oldugundan da kisa gosteriyor, ayni sekilde kollar da oldugundan kisa duruyor. Vucut one dogru egik ve dengesiz gorunuyor. O yuzden ozellikle 1.60 alti bayanlarin 8 cm ustu topuklu giymesini estetik bulmuyorum.
doğrusu hemfikir olmasam da gerçekçi olmanızı beğendimBen topuklu ayakkabilari, ozellikle stilettolari uzun boylu, uzun ince bacakli kadinlara yakistiriyorum 1.75 ustu en az
canım yaşın kaçMeraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya? bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
Bence kendini rahat hissettigin sekilde giyinmelisin. Boyle mutsuz oluyorsun cunku. Bak benim boyum 1.74 ben de duz giymeyi sevmem. Topuklu benim rahatim. Misal babet nedir bilmem. Yazin sandaletlerimde bile az bucuk topuk var. Yani demem o ki duz senin favorin. Sen de duz giy. Bosver tatlim.Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya? bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
Ben de 1.50 yim ama rahatimdan odun veremem. Gezip tozarken ayak agrisi gunumu mahvedecekse ne anlami kalir 7-8 cm daha uzun olmanin?
Bu arada kisa boylu olmanin tadini cikar, uzun sure yaslanmayacaksin. Mesela ben 32 yasindayim ama isyerinde beni hala stajer saniyorlar Kaynanamin akrabalarindan biri kaynanami gozumun onunde kenara cekti dedi ki keske biraz daha bekleseymissiniz kizi cok kucuk almissiniz. Kaynanam da dedi ki 27 yasinda aldik zaten hem oglumdan da buyuk daha ne kadar bekleyelim. Kadin sok tabi
Bu arada kisa boylu olmanin tadini cikar, uzun sure yaslanmayacaksin. Mesela ben 32 yasindayim ama isyerinde beni hala stajer saniyorlar Kaynanamin akrabalarindan biri kaynanami gozumun onunde kenara cekti dedi ki keske biraz daha bekleseymissiniz kizi cok kucuk almissiniz. Kaynanam da dedi ki 27 yasinda aldik zaten hem oglumdan da buyuk daha ne kadar bekleyelim. Kadin sok tabi
valla şimdiye kadar hiç uyumsuz bir çift diyen olmadı ama deseler valla altta kalmam lafı sokarım.ama işte adama çokta yerden bakmamak için sürekli topuklu giymek zorunda kalma sıkıntısı var.hem bak ne güzel ele avuca geliyoruz.ilk zamanlar takardım ve eşime sorardım ;niye uzun boylu birisini tercih etmedin diye,eşimde ne o öyle asker arkadaşı gibi demişti,hem yüzüm güzel benimbak hep kendimi kandırmak için avuntu bunlar
Benim esimi de sonradan gorenler aaa esin uzunmus diyorlar. Ne bekliyorlarsa...
cnm kendine neden işkence ediyorsun bırak ya kaç kez geliceksin hayata kendine eziyet etme nasıl rahat oluyrsan öyle yap bnce..Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya? bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
Öncelikle herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.dolgu topuk giy diyenler olmuş.dolgu topuk giyiyorum hep zaten.platform ince topuk vs giymem.bi de çok topuklunun kısa boylularda dikkay çektiğimi söyleyenler olmuş.dikkat çekici bi biçimde giymiyorum ben.ispanyol paça pantolonun altına giyio saklıyorum ayakkabılarımı.dar paça pantolonun altına felan asla giymem yani.nası görüneceğime dikkat ediyorum.bence de "düzgün kullanılmadığı zaman" topuklu kısa boylularda biraz tuhaf duruyor.kilom da 48 bu arada.öyle kalıplı biri değilim yani minyonum